Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;)

In jos 
AutorMesaj
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Varsta : 32
Warning :
HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) Left_bar_bleue2 / 1002 / 100HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12549
Data de inscriere : 14/12/2008

HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) Empty
MesajSubiect: HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;)   HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) I_icon_minitimeSam Dec 20, 2008 1:39 pm

HLTV Models
Descriere: Ce sunt acestea ? Ei bine, cu aceste "modele" instalate in Counter-Strike-ul dvs. armele se vor schimba repede. De exemplu fara sa mai roteasca deagle-ul pe deget sau la m4a1 fara sa mai traga de acea "chestie" si asa mai departe. Sunt foarte utile si elegante, eu unul nu mai stiu sa joc mai bine fara ele. Probabil ati vazut filmulete din PGL si ati observat aceasta rapiditate si v-ati intrebat: "Oare care este setarea?"

Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mai usor cu cs:HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) Klavesxk5
Utilizare:
Dezarhivati in Valve/cstrike si dati Overwrite sau ce intrebare va vine, yes, etc...

* Sper sa va placa !
Alo lume am auzit ceva de genu` :Ba kabal nu te ma chinui sa pui resurse ca nu te propune nimeni admin...ba eo vreau sa ajut VREAU SA FIU DE FOLOS yo nu pun filme(ba pun si filme da de download nu filmulete ce nju prea intereseaza. pun ce va trebuie,nu ca vreau admin chestia asta e o tampenie ...
KabaL HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;) 32zjgir Alin
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL

HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» sigur o sa va placa :))
» Modele HLTV ! lol !
» Modele HLTV
» un click plsssssss.....raman dator :X:X:X
» Cam cat de copil trebuie sa fii sa faci asa?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Resurse Counter-Strike :: Resurse Counter-Strike 1.6-
Mergi direct la: