Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

IMPORTANT !!!!!!!!

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
IMPORTANT !!!!!!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100IMPORTANT !!!!!!!! Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

IMPORTANT !!!!!!!! Empty
MesajSubiect: IMPORTANT !!!!!!!!   IMPORTANT !!!!!!!! I_icon_minitimeMar Sept 23, 2008 2:59 am

Sa nu incercati sa datii editare la topicurile din care au disparut mesajele deoarece nu merge :( Am incercat sa editez unul si am rescris ca nebunul si dupa ce am dat trimitere o aparut topicul tot gol :(( Deci mai bine le mai lasam vreo 2 zile si daca nu apar le trimitem la cosh si scriem altele :D Parerea mea ;)

Ultima editare efectuata de catre Alin in Mar Oct 28, 2008 1:56 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Unknown

Unknown

masculin
Numarul mesajelor : 208
Varsta : 31
Warning :
IMPORTANT !!!!!!!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100IMPORTANT !!!!!!!! Right_bar_bleue

Puncte : 12244
Data de inscriere : 18/09/2008

IMPORTANT !!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!!!!!!   IMPORTANT !!!!!!!! I_icon_minitimeMier Sept 24, 2008 10:48 pm

Si mai am o rugaminte ..... sa nu se stearga aiurea din mesaje , ca sutn cu prosti elea elea . un edit si un warn
si sa rezolvat problema :) ...... sper ca m-am facut intetels
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

IMPORTANT !!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!!!!!!   IMPORTANT !!!!!!!! I_icon_minitimeMier Sept 24, 2008 10:50 pm

Poi si io sper sa nu dati delete trimitetile la coshul de gunoi daca chiar e nevoie ;)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Unknown

Unknown

masculin
Numarul mesajelor : 208
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 18/09/2008

IMPORTANT !!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!!!!!!   IMPORTANT !!!!!!!! I_icon_minitimeMier Sept 24, 2008 10:53 pm

Io nu ma refer la subiecte , ma refer la posturile din subiecte :)
Sus In jos
Continut sponsorizat

IMPORTANT !!!!!!!! Empty
MesajSubiect: Re: IMPORTANT !!!!!!!!   IMPORTANT !!!!!!!! I_icon_minitime

Sus In jos

IMPORTANT !!!!!!!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» IMPORTANT :X
» IMPORTANT , IMPORTANT IMPORTANT !!!!!!!!!
» Anunt important !!
» foarte important
» Important pentru Amatori :D

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: