| Text pt citit !!??!!??!!??!??!? | |
|
+4Most Evil Jordauo Mughy hard 8 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12074 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 1:09 am | |
| 1 eu nu stu ce e atata zarva pt un admin 2 eu personal am vrut sa nu mai am admin din cauza voastra 3 mai rau strica cand ai admin ai un slot cel mai bine 4 ramaneti la sloturi si mai putine admin ca strica 6 nu sunteti o comunitate 7 admini trebue sa se respecte reciproc in cazu nostru e nul barat 8 trebue o schimbare majora pe serv cat mai curand posibil 9 uitam toate ntamplate si ncepem o noua era o luam de la 0 incepem cu incetu 10 si inca ceva nu imi place un admin tov cu un player nu e bine asa ceva ex: shadowgent tov cu unu ala njura da spurca ma face n toate felurile si nu face nimic eu nu mai puteam sa ma abtin iam zis ceva de dulce mia dat lama pai asta e comunitatea asta e prostie trebue luate masuri cu asemena admini si uni care erau sloturi aclamau ca am cod in loc sa fie uniti ei sunt invidiosi 11 macar textu 6 -7 sa incercati sa le respecati | |
|
| |
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12272 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 2:35 am | |
| am sa incerc sa-ti raspund la toate pctele.... 1) Daca te uiti bine, zarva fac cei care joaca pe srv. numai pt. admin sau cred ca daca sunt admini, le fac viata mai usoara, primesc privilegii (le primesc si deasemenea o mare responsabilitate pe langa privilegii) si cred deasemenea ca tb. sa fie cu nasul pe sus cand li se acorda functia, sa vada jucatorii in el un rege si el sa-i vada pe jucatori ca pe supusii lui ... care gandeste asa sa se duca sa se-mpuste ... le recomand 2) Probabil din cauza ca erai "foarte sociabil" 3) Aici iti dau dreptate 3/4 4) Pai cam in planul asta suntem si acum ... deci ne incadram in ce zici tu 5) Daca tu zici nu inseamna neaparat ca ai dreptate ... si ca sa nu mai vorbim de cine zice chestia asta ... sti cum e vorba aia "rade ciob de oala sparta" 6) Eheee dac-ai sti tu ... crede-ma hard, de data asta am fost lasati toti adminii care stiu sa se respecte reciproc si au facut-o dinainte sa apari tu pe srv ... respectul dureaza de mult timpul la noi numai ca au venit "tinereii" si au facu "zarva" 7) Da-ne idei, fa-ne mandrii ca te avem alaturi ) 8) Ce bine-ar fi sa fie totul asa usor si sa uitam totul de parca nu s-a intamplat niciodata ... esti naiv hard 9) Inca odata "rade ciob de oala sparta" ... ziceai ceva de invidiosi? ... uite-te in oglinda, s-ar putea sa regasesti un invidios in fatza ta 10) ok mey am inteles ... dar unde-i 5? .. ca vad ca sarisi de la 4 la 6 ))) | |
|
| |
Jordauo
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 36 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11946 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 10:34 am | |
| nu am ce comenta,,,,,,,,,,,,,,,,,,, bai noi nu te tinem cu forta aici..... am cate ceva sa iti spun la fiecare punct dar sincer nu prea am chef sa scriu. si treaba cu respectatul intre admini, i-a sa cine nu ma respecta pe mine si pe cine nu respect eu ,, hai sa fim seriosi. | |
|
| |
Most Evil
Numarul mesajelor : 157 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11893 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 1:08 pm | |
| dak nu vrei admin retragete,spunei lu' Alin/Oana sa til scoata nu mai posta prostii d'astea...si dak nu ai admin nush la ce ai mai postat ptr ca stii si u dc n'are rost sa mai intru in amanunte...toti avem nemultumiri
P.S.am pus accent pe treaba cu adminul ptr ca restul e "Crap"
Ultima editare efectuata de catre Most Evil in Mar Dec 30, 2008 6:34 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 2:16 pm | |
| hArd ... dak u ai vazut... k eu ii zic cateva ceva la yyo... sau yyo mie... aia inseamna k nu ne respectam? ... Nu`i asha ma... din fericire..yyo are simtul umorului...eu la fel... si iasa doar o gluma...deci...nu`mi zi u mie k admini nu se respecta.. ! | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12074 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 2:43 pm | |
| most evil deviaza mereu de la subiect sincer eu nu stu de ce mai postezei u ai citit doar intrebarea 2 restu pauza si baby ai fos asera pe serv daca tie ti se par astea glume smen fmm de gay cat paci sa ma baneze yyo fmm da pandar mie numi place sa fiu njurat ca eu nu le zic asa ceva cand ma omoara auzi comunitate si respect intre admini pai hai sa ne njuram toti ca asa trebue cand intri pe serv e frumos sa zic si eu ce faci ma labagiule sa ne simtim bine i-a zi cum te simti si intre voi daca va njurati mam bagat eu n glumele voastre NU eu nu accept glume de prost gust alea nu au fost glume ce e mai sus au fost pe fata
si eu daca ii njuram si eu luam ban 100 la 100 ca asa e glumele nu pai sa fim seriosi nu copi de biberon mai ti minte cu incidentru cu yyo mia dat slay ca am dat din greseala un fles n loc de smoke si alti boti cnd da mereu nu el face nimic si doar iam zis ce mata ai mia dat ban si u vb de glume hai ma
ce spuneai u de invidie am venit eu pe forum si am postat pe cineva de rau la mine sunt o multime care au facut treaba asta despere mine eu mam uitat de mult n oglinda sa uite cei care m-au postat de rau
vezi invidia mughy uitei most evil si juardo cu comenturi aiurea sa fac rau
juardo mia sarit toti draci la comentu tau nu ma ti cu forta pai nu ma dai ma u afara din casa intelegi daca nu nu eu nu stu ce comentezi aiurea comentati n .........
si cei care deviaza de la subiect ar fi bine sa nu mai posteze cititi de 2 3 4 ori inatine sa postati | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 4:58 pm | |
| N-am zis...ai dreptate...la faza k te-au injurat p tn...dar eu ma refeream in general...admini se respecta intre ei...cel putzin cei vechi ... apoi problema e intre admini vechi ... si admini noi sau sloturile mai noi ! | |
|
| |
Most Evil
Numarul mesajelor : 157 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11893 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 6:32 pm | |
| nu am deviat de la subiect...dak te uiti bine la sfarsit am zis "toti avem nemultumiri"mai ales ca am vaz ca ai zis ca nu suntem o comunitate si ca nu se respecta intre ei nu stiu cine...dar unde ai vaz u o societate in care sa fie totul bine si frumos,cer senin in fiecare zi unde domneste fericirea, dragostea si apare cate 1 Fat frumos ptr fiecare printesa....sa fim seriosi nu am kef de amanunte sa stii ca toti avem cate ceva de care sa ne plangem si la cum vii u sau nu stiu cine cu "dak nu faceti ceva..."imi vine sa ma fac si eu Emo si sa ma arunc de la etaj...asa ca mai bine ai fi u atent ptr ca la ce ai postat u acolo nu e ceva mai presus decat o reclamatie ca asta de azi la adresa lui soso(asta am vazut'o asa ca nu ma injura soso)... | |
|
| |
SeaT *OUT
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11754 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mar Dec 30, 2008 7:19 pm | |
| mare dreptate ai hard de la 1-11 tot ii corect :-j | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12359 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Mier Dec 31, 2008 9:40 pm | |
| deci adminii astia acre suntem mai vechi si cei care sunt dinaintea mea pe servar io cred k ne respectam f mult....k mai facem si noi o gluma gen "stf" si asa mai departe astea nu-s jigniri......problemele au parut odata cu numirea catorva admini care probabil nau cei 7 ani de aksa da dupa cum vezi lucrurile si-au revenit la normal......cat despre tn esti un player bun de cs numa k esti cam recalcitrant........si knd ai avut admin ce ai facut cu el??????nu respectai nici o regula.......X( | |
|
| |
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12272 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Joi Ian 01, 2009 3:02 pm | |
| SeatOut ))" longdesc="21" />))) ... sa sti ca are dreptate la toate cele "11" ... mai ales la punctul 5 ))" longdesc="21" />)))))) P.S.: Pt cei care nu se sesizeaza , punctul 5 nu exista ))" longdesc="21" /> | |
|
| |
Jordauo
Numarul mesajelor : 220 Varsta : 36 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11946 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? Joi Ian 01, 2009 9:11 pm | |
| prietene u nu sti sa citesti vad, iti trebuie cumva ochelari? unde scrie ca eu am zis ca te dau eu afara si ala vrei sa zici ca e comm aiurea, eu ti-am zis sa imi zici un admin care nu ma respecta si nici eu nu il respect pe el, si conotatia cuv. nu te tine nimeni cu forta nu inseamna baietzas ca te-as da eu cumva afara, am zis cca nu te tine nimeni cu forta, inseamna cu totul altceva,, si apropo punctele alea de suspensie mai bine le stergi ca pot sa imi dau sema ce vroiai sa scri si nu imi zici u mie in ce topicuri sa comentez, ai inteles.... Asa ca nu mai deschide u topicuri aiurea si daca te apuca dracii pult imi pasa mie de u . | |
|
| |
nKFatal
Numarul mesajelor : 350 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11758 Data de inscriere : 24/11/2008
| Subiect: r3 Dum Ian 04, 2009 7:06 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Text pt citit !!??!!??!!??!??!? | |
| |
|
| |
| Text pt citit !!??!!??!!??!??!? | |
|