| [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12547 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Mier Feb 04, 2009 5:19 pm | |
| | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Mier Feb 04, 2009 8:55 pm | |
| Gj kabal bun tutorial | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13199 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Mier Feb 04, 2009 9:33 pm | |
| auzi zi-mi si mie cateva lucruri sa nu mor prost... 1. Daca Fac Tot Ce Zici Tu Nu Mai E Nevoie Sa Cumpar ID De Steam?; 2. Chestia Asta E Legala? (Ca Nu Vreau Sa Ma Trezesc La Usha Cu Mascatzi Ca Hack-uiesc ID-uri De Steam Si Sa Shti Ca Vb Destul De Serios); 3. ID-ul De Steam E Limitat? (Adik Itzi Merge O Luna Dupa Care Tzi Se Shterge Si Faci Altu); 4. Fishierul Tau De La Download Nu Are Nici Un Format Nici .exe Nici .rar Nici Ce Vrei Tu...Pune Instalul in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e mult mai simplu si mai rapid... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11887 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Joi Feb 05, 2009 8:08 am | |
| - iPLAY a scris:
- auzi zi-mi si mie cateva lucruri sa nu mor prost...
1. Daca Fac Tot Ce Zici Tu Nu Mai E Nevoie Sa Cumpar ID De Steam?; 2. Chestia Asta E Legala? (Ca Nu Vreau Sa Ma Trezesc La Usha Cu Mascatzi Ca Hack-uiesc ID-uri De Steam Si Sa Shti Ca Vb Destul De Serios); 3. ID-ul De Steam E Limitat? (Adik Itzi Merge O Luna Dupa Care Tzi Se Shterge Si Faci Altu); 4. Fishierul Tau De La Download Nu Are Nici Un Format Nici .exe Nici .rar Nici Ce Vrei Tu...Pune Instalul in [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] e mult mai simplu si mai rapid... [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] iplaY o sa-tzi raspund eu 1.Id-ul de steam nu-l cumperi E free numai ca tu activezi o productie pe steam cu un key(nr de cifre,litere) cu care iei Cs acel key costa 10,11 euro 2.Nu kred ca e legala...nu crackuiesti id-uri de steam eu am avut G-steam(ilegala) la fel ca Pac Steamul numai ca odata cu schimbarea protocolului l-au prins:( pe gwolf 3.Id-ul de steam e pe viata la fel si jocurile care le ai...(care le cumperi) 4.Eu la 10,10 euro cu tot cu TVA...am jocurile astea : Counter Strike 1.6 Counter Strike Condition Zero Counter Strike Condition Zero Deleted Scenes si Portal:the first silence....vreau sa spun ca sunt SUPER multumit de steam si se vede cum itzi creste skill-ul:X joci meciuri...etc Da-mi un id de mess sa vb mai multe | |
|
| |
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12547 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Joi Feb 05, 2009 12:55 pm | |
| Daca tot intrebi daca e leagla nu e legala da non-steamu cu care joci e legal?! 1.nu 2.nu 3.nu 4.Are extensia .exe te asigur eu | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11887 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Vin Feb 06, 2009 8:05 am | |
| kabale se vede ca nu te-ai lasat de coduri:| ai codul pe dekstop:)))...C-D ala:| | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Vin Feb 06, 2009 2:21 pm | |
| alexutzule....wai wai...te credeam mai stiutor...Acel C-D Nu e cod e ceva impotriva codului un fel de sxeinjected | |
|
| |
aLeXuTzU
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam Sam Feb 07, 2009 2:03 pm | |
| nu e Cd hack?:|...stiam ca Cd hack asa are iconitza:| asta e:)) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam | |
| |
|
| |
| [Tutorial-Poze]Descarcare si instalare Pac Steam | |
|