Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

CE NAIBI NUMAI CODATII

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
*v3d3t@*

*v3d3t@*

Numarul mesajelor : 49
Warning :
CE NAIBI NUMAI CODATII Left_bar_bleue70 / 10070 / 100CE NAIBI NUMAI CODATII Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11794
Data de inscriere : 23/09/2008

CE NAIBI NUMAI CODATII Empty
MesajSubiect: CE NAIBI NUMAI CODATII   CE NAIBI NUMAI CODATII I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 8:55 pm

IN DATA DE 27.9.2008 ORA 9:53 CODATI PE SERVAR ALINE:( NICI UN ADMIN MACAR
Sus In jos
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
CE NAIBI NUMAI CODATII Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CE NAIBI NUMAI CODATII Right_bar_bleue

Puncte : 11829
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: CE NAIBI NUMAI CODATII   CE NAIBI NUMAI CODATII I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 10:23 pm

dak a lipsit admini 2-3 ore nu neaparat trebuie sa postezi..poate au ji ei treaba..de ex eu am avut si antrenament si meci si muulta trb...poate are lumea treaba ce crezi k toti sunt la cheremu vostru..credeti k toti sunt disponibil..orice om are treaba:)asta e aline:)am zis ce am crezut:P
Sus In jos
http://www.gajik.net
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :
CE NAIBI NUMAI CODATII Left_bar_bleue0 / 1000 / 100CE NAIBI NUMAI CODATII Right_bar_bleue

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: CE NAIBI NUMAI CODATII   CE NAIBI NUMAI CODATII I_icon_minitimeSam Sept 27, 2008 11:40 pm

poi toata lumea a fost la spectacol..si alin q oana la boTez deaia nu era nici un adm p srv :)
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: CE NAIBI NUMAI CODATII   CE NAIBI NUMAI CODATII I_icon_minitimeDum Sept 28, 2008 5:32 am

Poi acum, nu se poate padure fara uscaturi :D dar asta este am opservat daca nu e admin si da unu 2 heduri gata e codat ;) mai laso cu posturile astea Mircea CA IEI WARN ;)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CE NAIBI NUMAI CODATII   CE NAIBI NUMAI CODATII I_icon_minitime

Sus In jos

CE NAIBI NUMAI CODATII
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» atentie la codatii care fura nickuri
» Nush ce mama naibi se intampla :((
» Ceva pt iPLAY...si nu numai ;))
» Cum faci sa numai ai lag knd treci prin smoke
» treaba c usv numai apar la favorite nici la net..:| protocol 48

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum