Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))

In jos 
+3
aLeXuTzU
arSsura ;x
hard
7 participanți
AutorMesaj
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :
pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12074
Data de inscriere : 22/11/2008

pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Empty
MesajSubiect: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeJoi Mar 12, 2009 5:37 pm

un program pe care il folosesc si eu din cauza ca am uploadu sau seedu mic 100kb si stau 10 ani sa fac ratie folosesc acest
program

dar atentie Exclamation Exclamation Exclamation nu sunt responsabil daca veti lua ban , disable sau warn il luati pe propia raspundere

link download [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

pasu 1 - instalati dotnetfx
pasu 2 - dublu click pe ratiomaster
pasu 3 - dati pe Browse scrie mare cu negru
pasu 4 - va alegeti torentu la care sa faca seed sau upload
pasu 5 - la upload speed incercati sa puneti o variatie intre 1000kb si 4000kb 1mb si 4mb transformati dar
va sugerz sa scrieti n kb de ex 2300kb
pasu 6 - nu mai umblati la nimic lasati cum e el asa
pasu 7 - dai START nu aveti cum sa nu-l vedeti si il lasati sa faca treaba
pasu 8 - dai STOP ai grija sa nu ti prea mult si viteza mare sa nu bata la ochi
pasu 9 - va urez o zi buna lol!
Sus In jos
arSsura ;x

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 30
Warning :
pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Right_bar_bleue

Puncte : 11697
Data de inscriere : 20/12/2008

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeVin Mar 13, 2009 12:50 am

hmm:D bun bun sper ca nu bate tare la ochi:))
Sus In jos
aLeXuTzU

aLeXuTzU

Numarul mesajelor : 460
Varsta : 30
Warning :

Puncte : 11889
Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeVin Mar 13, 2009 7:54 am

am luat si eu disable pe filelist tot cu chestia asta da mai demult:-j=)) aveam download 200 gb upload 30 TB k am uitat sa dau stop=)))
Sus In jos
nKFatal

nKFatal

masculin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 29
Warning :
pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Left_bar_bleue40 / 10040 / 100pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) Right_bar_bleue

Puncte : 11758
Data de inscriere : 24/11/2008

MesajSubiect: r3   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeVin Mar 13, 2009 8:11 am

tare chestia ms hard :P alexutzu esti tare =)) auzi sa uiti sa dai stop :P
Sus In jos
http://www.pub-master.forumgratuit.ro
bUzz

bUzz

masculin
Numarul mesajelor : 133
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11977
Data de inscriere : 11/10/2008

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeVin Mar 13, 2009 8:32 am

Mie nu mi-a crescut ratia deloc :|
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 13201
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeDum Apr 12, 2009 7:31 pm

nu mai mere linku...:|
Sus In jos
http://www.gajik.net
^fR3E*

^fR3E*

masculin
Numarul mesajelor : 274
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 11971
Data de inscriere : 05/07/2009

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitimeMar Iul 21, 2009 12:21 pm

cu chestia asta am luat ban p xtremezone :))
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))   pt cei cu torente un program de crescut ratia ;)) I_icon_minitime

Sus In jos

pt cei cu torente un program de crescut ratia ;))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Hip-Hop`uL cu care am crescut odata (part I)
» Program: Skype
» Program de vazut .demo
» program necesar pc-ului tau
» CZ Bind Maker 1.1.5.1 (Info: Program de facut configurari)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Download Zone :: Download Kituri-
Mergi direct la: