Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Dum Apr 05, 2009 5:20 pm | |
| Eu intradevar am gresit deoarece am considerat ca e mai ushor sa ma cobor la nivelul si varsta voastra decat sa va cer voua sa va ridicati la nivelul si varsta mea , adica mai exact daca asi incepe sa ma compot ca o persoana la aproape 30 de ani peste 80% dintre voi nu ati avea ce vb cu mine si daca las deoparte varsta si ma comport ca voi vad ca tot voi ma luati pe mine de "sus" , deci cineva trebe sa se schimbe ori eu ori voi sau mai bine zis incercati sa va vedeti voi de joc si de ce se intampla pe server si lasatima pe mine cu restul treburilor cum ar fii admini , pluginuri .lag si etc Deci si la ce am zis mai suns sunt sigur ca sunt maxim 20% din voi care inteleg ce am vrut sa zic si restul de 80% probabil o sa considere ca mam luat de ei sau mai stiu io ce Cam asta ar fii si nu uitati ca este doar un joc , si din punctul meu de vedere si un mod de ati face prieteni si a te distra bft si poate uni dintre noi o sa ne maturizam candva
Ultima editare efectuata de catre Alin in Mar Apr 07, 2009 5:34 am, editata de 3 ori | |
|
arSsura ;x
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11695 Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Dum Apr 05, 2009 6:54 pm | |
| | |
|
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Dum Apr 05, 2009 6:59 pm | |
| la chestia asta ai foarte mare dreptate...este foarte greu sa ma comport ca la nivelul tau...si tie tziar fi greu sa te comporti ca noi...si este doar un joc...dar de aicia (de la joc)se poate duce la altele...(batai , injurii s.a.m.d.) sau ne putem creea si prieteni.. | |
|
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12256 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Dum Apr 05, 2009 7:28 pm | |
| sunt perfect de acord cu Alin in aceasta privinta acuma sa vedem daca si ceilalti au inteles!!! | |
|
.
Numarul mesajelor : 152 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11845 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Dum Apr 05, 2009 9:30 pm | |
| Trebuia de mult sa spui lucrul asta | |
|
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12270 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Lun Apr 06, 2009 3:19 pm | |
| nu, nu trebuia sa spuna lucrul asta de mult ... lucrul asta peste, hai sa zicem, 70% dintre noi il stiam, dar poate ca ni s-a permis prea mult ... toata problema sta in noi in definitiv, nu in el ... suntem victimele propriilor comportamente ... cand cnv a primit la un moment dat totul de-a gata, i s-a permis sa pofteasca la mai mult ... si Alin ar fi tb. sa stie asta ... daca nu de la inceputuri ... pe parcurs ar fi tb. sa priceapa lucrul asta ... lucrul cu omul e cel mai greu si mai ales cand vorbim de copii, minti fragede care inca n-au trecut prin ce-ai trecut tu, eu, el ... si sincer sa fiu n-ai sa-i schimbi Alin ... ei inshisi se pot schimba dar doar cu timpul ... pt. ca nu-i poti cere unui copil de 14 ani sa se maturizeze dintr-o data ... aici nu mai e vorba numai de tine Alin ... e vorba de Noi ... toti care am fost partasi in ultimii ani la multe momente bune , frumoase ... urate, hidoase ... dar tb. sa privim si partea buna a lucrurilor ... unii dintre noi ne-am cunoscut fata in fata ... si ne-am putut observa personalitatile reale ... nu cele din fata monitorului ... la fel si aici ai asistat la nesimtiri, marshavii din partea unora ... in realitate s-ar putea sa nu fie tocmai asa persoana in cauza ... putem sa luam 'enshpe mii de exemple ... eu iti dau unul singur care imi vine in minte acum ... s0so ... personalitati duble ... rea pe server ... cool pe-afara ... exemplele pot continua ... ... iti spun franc Alin ... te-ai bagat in "rahatul" asta ... ne-am bagat si noi ... dar in acelasi timp i-am acceptat mirosul si gustul de-alungul timpului ... e vorba de Noi ... ne ai pe Noi ... unii din noi ... care putem discerne, poate nu intotdeauna, ce e bine si ce e rau cand vine vorba de luat niste decizii ... dar cred ca in majoritatea cazurilor, am inteles cum sta treaba ... sti care-i problema ta? ... ca-ti pasa prea mult ... bagi in seama orice. Ce-ar fi de-acum incolo sa nu mai raspunzi prompt unor probleme aduse la cunostiinta ... pe noi de ce ne-ai pus aici? ... presupun ca ai vrut sa te ajutam. Bineinteles, ai sa te legi de scandalul asta cu Flawless ... si poate uneori ti-ai pierdut increderea in noi ... putem sa ti-o recastigam ... permite-ne sa te ajutam ... am sa ma leg intotdeauna de ceea ce am spus eu cand am facut cererea de admin acum un an si ceva "Sper sa va castig increderea!" ... inca nu am castigat-o ... mai da-ne ragaz si ai sa vezi ... de pierdut nu mai ai ce sa pierzi ... din toata treaba asta ai avut numai de castigat ... pana si nervi ) ... ... deci inca o data ... sunt sigur ca ai inteles ce vreau sa zic ... lasa-i in seama noastra ... nu-i forta sa se maturizeze ... accepta-i asa cum sunt ... nu sunt primii si nici ultimii de genul asta ... problema, dupa cum ai zis tu e ca te-ai cam saturat, eu ti-am zis ca ar fi tb. sa devi imun la asa ceva ... dar ca sa nu ajungi la vreo decizie regretabila ... ca si in intrebarea uzata deja ... "exista viata dincolo de moarte?" transpusa in cazul nostru "exista alt server dincolo de bulinuta S.E.X.Y, Gajik, Oana.malware-site.www?" ... raspunsul este Da ... problema e ca distractia nu va mai fi la fel si pun pariu cu viata pe chestia asta ... deci Alin ... accepta-ne cum suntem ... si daca vei da peste un scandal, mno apai nu te enerva ... intra pe mess, da un tzar ... ca mai suntem cativa pe-aci care muscam rau de tot ))) | |
|
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11887 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Lun Apr 06, 2009 6:39 pm | |
| Ai dreptate:| multzi dintre noi suntem victimele anturajului din jur si a propiilor comportamente:|!!!Imaginatziva cum atzi incerca voi sa va comportatzi k niste adultzi si ei k niste copii:D | |
|
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) Mar Apr 07, 2009 5:33 am | |
| gata so lasam asa )) cititi la anunt ca am pus harti noi si multe pe server ))" longdesc="21" />) #Closed | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sa va zic cum sta treaba din punctul meu de vedere ;) | |
| |
|