Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

care ma ajuta? ;;)

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
arSsura ;x

Numarul mesajelor : 112
Varsta : 30
Warning :
care ma ajuta? ;;) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100care ma ajuta? ;;) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11695
Data de inscriere : 20/12/2008

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 6:23 pm

am si eo o intrebare?:) dak vreau sa bag XP sp3 si eo am acu sp2 ..si vreau sa bag peste merge?(fara sa formatez?)
o sa mearga ?
Sus In jos
bUzz

bUzz

masculin
Numarul mesajelor : 133
Varsta : 32
Warning :
care ma ajuta? ;;) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100care ma ajuta? ;;) Right_bar_bleue

Puncte : 11975
Data de inscriere : 11/10/2008

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: Re: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitimeVin Apr 10, 2009 6:36 pm

Poi merge daca il bagi pe alta partitie , dar partitia aia in care bagi sp3 o sa se formateze .
Cand il deschizi o sa te intrebe ce OS vrei sa rulezi .
Eu iti recomand Last XP ;) e foarte bun si nu mai trebuie cd-uri peste cd-uri cu drivere sau sa le downloadezi de pe net . Ti le instaleaza el .
Are vreo 4.3 GB .
Sus In jos
Mughy

Mughy

masculin
Numarul mesajelor : 454
Varsta : 35
Warning :

Puncte : 12270

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: Re: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 6:08 pm

Cel mai convenabil ar fi sa-ti faci vreo 3 partitii ... 1 pt sp2, 1 sp3 si 1 pt fisiere diferite (programe, muzica etc. etc.) ... si in legatura cu ce-a zis buzZ ... te-as sfatui sa nu-ti pui LastXP ... are drivere, programe deja integrate in windows ... faza e ca deja sunt destul de vechi programele si in plus merge si foarte greu si se strica foarte rpd LastXPu' :) ... vorbesc din proprie experienta si din experienta altor prieteni de-ai mei ...
Sus In jos
bUzz

bUzz

masculin
Numarul mesajelor : 133
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11975

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: Re: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 6:28 pm

Mughy a scris:
Cel mai convenabil ar fi sa-ti faci vreo 3 partitii ... 1 pt sp2, 1 sp3 si 1 pt fisiere diferite (programe, muzica etc. etc.) ... si in legatura cu ce-a zis buzZ ... te-as sfatui sa nu-ti pui LastXP ... are drivere, programe deja integrate in windows ... faza e ca deja sunt destul de vechi programele si in plus merge si foarte greu si se strica foarte rpd LastXPu' :) ... vorbesc din proprie experienta si din experienta altor prieteni de-ai mei ...

:)) Mughy daca ai cont pe file list uitate sa vezi ca Last XP are toate programele din 2009 . Mia instalat driver pt placa video si am reinstalat driverul de pe un cd de-al meu si mio zis ca ala de pe cd ii mai vechi decat cel curent ;)
Am gasit vreo 3 versiuni de Last XP 2.0 , 2.1 , 2.2
Sus In jos
Mughy

Mughy

masculin
Numarul mesajelor : 454
Varsta : 35
Warning :

Puncte : 12270

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: Re: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitimeSam Apr 11, 2009 11:04 pm

Probabil, uite ca nu m-am uitat sa vad de vreo versiune mai noua de lastXP ... dar sincer sa fiu chiar nu-mi place cum functioneste LastXP-ul ... de aratat arata OK ... dar cam atat in-afar' de faptul ca are drivere si programele integrate ... poti sa-ti faci si tu un windows cu drivere si programele integrate ... dar nu mai tin minte cum se numeste programelul ala ... am fost nevoit o data sa modific un windows in sensul de a-i pune ceva in plus ...
Sus In jos
Continut sponsorizat

care ma ajuta? ;;) Empty
MesajSubiect: Re: care ma ajuta? ;;)   care ma ajuta? ;;) I_icon_minitime

Sus In jos

care ma ajuta? ;;)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» 10 droguri pe care nu ai voie sa le iei cand conduci masina aviz celor care au carnet :D
» care gasiti jocuri de play station 2 sau ceva program cu,care ar putea merge postati aici...eu 1 nam gasit sau nu stiu sa caut
» Ma ajuta cnv
» Ma ajuta cineva
» care mia dat bann?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: