| nu am nimic impotriva | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
kiLLer^
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11564 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 10:09 pm | |
| ...Asa deci nu sunt cu nimic impotriva k mi s-a scos slot-ul , dak asa a fost luata decizia a fost . Recunosc k am gresit (defapt ash fi principalul vinovat) dar cateodata sunt provocat , si eu nu am nici un acces depilda llama,gag etc. acei playeri striga dupa mine ca sunt codat, incep sa injure etc. Eu cred k dak un admin ar fi injurat (ma refer la admini care sufera) ar primi ban 100% si nu cred k acei playeri ar mai juca vreodata pe sv.. Imi cer scuze fata de buzz , am gresit . In acea seara aveam 1000 de draci si nu mai puteam sa ma astampar , mai ales k s-a bagat an`(degeaba) .... in fine sper sa nu se mai intample mai ales k unele lucruri pot degenera ... Asa pana la urma voi chiar vrei sa va bagati in viata mea (ex: buzz:"nu cred k are mai mult de 14 ani" , bebelina:"victima varstei" etc). Si hard care era un puricel inainte de cand a primit admin parca mai are nitel si zice k este sv-ul lui ... deci nici alin nu vb cu playerii si nu`i ameninta cum face hard... (bine vb voastra victima varstei).Faza aia cum k nu o sa mai joc mult pe sv... nush dak chiar asa o fi.Si app de cand se da ban la un player cand sta in fata ta si mori :| , nu stiam asta , poate o fi asa, nu stiam k se modifica timpul rundei de la 2 min la 1.5 pt k esti in alta echipa, poate au aparut niste reguli noi. In incheiere vreau sa subliniez faptul k nu mi`a placut deloc atitudinea lui hard , in rest sunt de acord cu ce hotarare a-ti luat . Eu nustiu dar nimeni nu a vazut cum se poarta hard in ultima vreme ? vb aia mai are nitel si comenteaza si la alin si ii da ban... (nu prea cred k ar avea tupeu dar sa presupunem) . Nustiu cer si eu ca hard sa fie suspendat sau mai stiu eu.. sa invete sa se poarte cu playerii (vb mare "respecta si vei fi respectat" ) , dar nu sunt eu in masura sa iau decizii asa ca va las pe voi sa va dati cu parerea .Atat am avut de zis P.S: numai va zic cate ban-uri am luat de la hard , si ce conflicte am avut cu el k va ia somnul citind ) | |
|
| |
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 11:01 pm | |
| killler 2 lucruri am de zis 1 . hard este facut codat este injurat pentru ca joaca bn... si el normal ca da lama dar injurat inapoi nu lam vazut niciodata are nervi ce sai faci nimeni nui perfect 2 . zic cai vina ta ii bn ca tai cerut scuze daca buzz te iarta si vrea sati fie inapoiat slotu eu zic ca meriti | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12074 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 11:17 pm | |
| 1 la mana nu tiam dat niciodata ban mincionsule prefacutule meriti 50la suta warn 2 la mana nu esti provocat tu provoci 3 la mana mai ti minte cand miai zis hard nu iti mai sare tinta ai oprit codu pur si simplu din senin asa 4 puteam sa te banez orcand dar eu am zis doar ca te banez una e sati dau ban una e sa zic k mai inteles capish 5 mi se mai spune capo di tutti capi asa ca ai grija pe unde calci | |
|
| |
kiLLer^
Numarul mesajelor : 11 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11564 Data de inscriere : 21/01/2009
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 11:20 pm | |
| 1. cine e mincinos mha hard ? lasa k de acu incolo dak o sa mai joc pe oana o sa fac poze , k sa vada lumea pt k u nu ai doevzi k nu miai dat , io nu am k miai dat, de aceea sa`si dea lumea cu parerea 2. atunci am zis la gluma dar se pare k tu nu stii de asa cv... 3. just eu nu am zis de nici un cod 4. poate sa ti se zica si "capul capurilor" chiar suferi asa de tare de tine ) si app team intr io cum ti se mai zice? | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14565 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 11:25 pm | |
| Haideti fratilor sa ma bag si eu ca vad ca nu ajungem nicaieri Deci buzz te rog sa gandesti pozitiv si sa pui problema ca poate chiar nu i sau facut pozele si in legatura cu vb urate la adresa ta vad ca sia cerut scuze si ii pare rau si poate daca e baiat destept o invatzat cv di povestea asta Deci buzz te rog sa te comporti tu ca un om mai matur si sai mai dai o shansa Si killer te rog si pe tine sati cantaresti bine vorbele aruncat [chiar daca sunt la nervi] deoarece eu stiu ca si tu joci bine si nici tie nuti place cand te acuza cineva si pe hard lati amestecat degeaba in povestea asta , la faza asta e neutru Deci acum va rog pe aman2 [buzz si killer] sa incercati sa uitati acest incident si sa incercati sa evitati aceste situati | |
|
| |
kiLLer^
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Lun Apr 13, 2009 11:59 pm | |
| eu unu am incercat sa imi cer scuze si sa vb frumos si el ma ia la misto mai mult de atat nu am ce sa fac nush dak ziceti si voi....na ce sa fac :| vb lui Alin mai bine terminam toata trb si gata... Alin va "cantari" situatia si va da verdictul | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Mar Apr 14, 2009 7:04 am | |
| dak ati inceput cu "1 , 2" continuui si eo 1 : hard este facut in toate felurile vorba lui fUn 2 :chiar dak ejti provokat incearca sa te abtiii chiark dak ai miiii de nervi...ca ai vazut unde ai ajuns 3 :tzi'ai cerut scuze si intr'un fel ai merita o a 2-a shansa (parerea mea) 4: asta nu depinde de Alin, de hard sau de altii doar de bUzz daca le accepta 5: Daca nu le'ai intzeles p cele de mai sus mai citeshtelele o data 6: Bafta | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12258 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Mar Apr 14, 2009 7:13 am | |
| fratilor e doar un joc care are niste simple reguli , se face prea mare tamtam ptr niste vb aruncate aiurea... | |
|
| |
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12272 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Mar Apr 14, 2009 9:09 am | |
| pai da PIMPIN dar e un joc in care unii participam si altfel decat cu awds + mouse ... mai completez eu cate ceva si vreau sa-l lasati pe buzz sa raspunda dupa aia, bineinteles, daca are ceva de spus fata de killer ... deci ... killer e mai mult provocat ... de provocat el pe altcineva mai rar am vazut, sincer va spun ... aaa ... problema lui e ca raspunde cu aceeasi moneda sau ceva mai mult uneori ... dar cand e vorba de playeri care sunt de mult timp pe server si pe care ii cunoastem, cum joaca, cum se comporta ... si daca ii stie si el cu-atat mai bine ... cum se poate Domnul Hard sa nu fie cunoscut de killer pe server ... i-a facut pur si simplu o gluma pt. ca stie toata lumea ca hard se oftica atunci cand cnv ii spune ceva de coduri ... problema voastra e ca il victimizati prea mult pe hard, ii plangeti de mila ca vezi Doamne unu sau altul ii spune "codatule" sau cn stie mai ce ... sunt comenzi pt. cei aflati in situatia asta llama/ban ... cu cat injuratura e mai "bogata" cu atat primeste mai multe "puncte" si poate castiga marele premiu ... un ban (decizia ramane la latitudinea adminului care da comanda ... adica pe un timp limitat sau nelimitat in functie de gravitate) ... in schimb eu unul pe hard il stiu de multe ori ca e atzatzator ... avem si un exemplu, pe forum ... la faza cu pistolul pe 35hp ... ...ca sa ne rezumam ... killer si-a pierdut slotul pt. ca a raspuns intr-un mod injurios si mai ales la un admin (o sa va intrebati de ce fac diferenta dintre un player si un admin ... ei bine, ganditi-va in viata reala cum ar fi sa bati un om pe strada pana-l bagi in spital si tu sa nu patesti mai nimic si chiar nimic in cazul in care nu te prinde ... si gandeste-te ca prinzi un militian pe strada, te mai si injura, ca sa ai de ce sa te legi de el si apoi se scoate ... oho, pt. militian primesti o gramada de ani de pushcatorie ... s-a intamplat un caz la noi in petrosani, intr-un club acum vreo 2 sapt ... s-au urcat pe masa politaii dupa ce au baut si au inceput sa strige la ceilalti care mai erau prin club "baaaa noi facem legea" si s-au batut prin club din cate am inteles ... unul din politai, ala mai smecher "capo di tutti capi" a cam luat-o in mufa ... asta ca sa bat un apropo cu, capo di tutti capi ... comparatia e dura, incorecta ... dar este un exemplu de autoritate si nu vreau sa ascund in niciun fel modul in care se face treaba pe orice server chiar respectat) ... hard e victima prejudecatilor lui ... nu-l mai faceti victima ca-si poate purta de grija ... doar e capo di tutti capi , ce naiba ... o sa ajung intr-o zi sa si plang de ce i se intampla la hard ... buzZ, n-am nicio treaba ... faci ce vrei ... un singur lucru iti mai spun ... "Iisus iubeste pe fiecare, pe fiecare, pe fiecare ... Iisus iubeste pe fiecare pe fiecare pe fiecare" | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva Mar Apr 14, 2009 11:40 am | |
| Doamnee Mughy O datzi In SF frate ! ! ! VOrba Lu Pimpin PREA MULT TAMTAM ! ! ! Alin daca mai ai ceva de zis zici peste restu ...
#TOPIC CLOSED K o ardetzi prea mult pentru o reclamatie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: nu am nimic impotriva | |
| |
|
| |
| nu am nimic impotriva | |
|