| wall or not? | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: wall or not? Mar Apr 14, 2009 3:31 pm | |
| Ash parerile voastre....va rog sa va uitati la tot demo'ul.. ACES PLAYER VA RAMANE BANAT ...dar vreau sa vad dak este wall sau sunet...[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]aLeXuTzU stiu k este prieten q tn...(cred) si te rog sa ne spui parerea cea adevarata nu ca il cun de mult si nu are coduri Edit: am uitat sa pun numele ca sa stiti dinainte...kz0r | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11889 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 3:51 pm | |
| deci vreau sa zik k el in cupa a jucat de la sala si juca tot asa:| e suspect nu zic nu dar am fost cu el si dadea bine la sala! saL! | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12074 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 5:01 pm | |
| cod clar
ce sunet ma ca se tragea din toate partile si el mergea la walk nu pasi si esea cu tinta numa pe om
ai vazut xnn nu mai lasat sai dau ban ca nare stiu foarte bine cine are cod si cine nu stiu mai bine ca voi toti de aici la un loc
o spun pt toti sloturi , admine , playeri care se mai baga cu japca sau ma mai streseaza cu intreabari ca de ce fac aia sau ca de cea ii dau ban lu cu tare va dau si voua ban fara nici un motiv ca eu nu va intreb pe voi da ce iai dat ban lu ala sau de ce lai injurat pala k
doar lu alin ii dau socoteala nu va dau voua socoteala pt faptele mele
cand o face reclamatie o sa vina si motivele atunci o sa le vedeti eu ultima oara cand va zic tinteti minte aceste vorbe
si inca ceva alin te rog sa bagi amx_blind plugin e foarte eficient exista coade cu antisnapshot care faci poze dageaba e foarte util amx_blind credema si esp ala e foarte bun bine ca lai bagat te ajuta foarte mult sati dai seama
Ultima editare efectuata de catre hard in Mar Apr 14, 2009 5:15 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 5:08 pm | |
| pai tzi'am zis sa nu ii dai ban k am zis k nare(iNk de knd a venit p srv m'am dat seama k are cod...stiind cn e si am stat p el si nu indrasneam sa ii dau ban) , si dupa un timp (4-5) ore tot aja juk (cu cod) si iam fct demo ...vaznd k nare nici o treab | |
|
| |
bUzz
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11977 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 5:41 pm | |
| Mi se pare suspect de coade , sa mai vedem alte pareri . | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 5:43 pm | |
| cod clar m-am uitat si eu la demo nu la tot recunosc dar din primele 3-4 runde se vede clar ca se fereshte de uni playeri si multe altele ca si aia cand iese de sus din casa si ii da lu tipu ala he 2 flesh se fereshte si el asa la deruta si multe altele...
PRO Ban... | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12359 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 7:25 pm | |
| io m-am uitat de 2 ori la demo si mi se pare cod...si hard las-o mane mai moale k nu are nim nim cu tn..nu mai fi asa stresat noi tre sa ne intelegem intre noi si ce dak te mai intreaba dc ai dat un ban sau nu stiu ce........suntem o familie sau asa ar trebui:X | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 7:36 pm | |
| Hard laso mai moale cu afirmatiile alea k ? ... Nu sti u mai bine kt toti la un loc cine are cod sau nu Mi-am dat si eu seama acuma k u te crezi prea zeu pentru serverul asta ... si nu-mi place faza k te crezi ! | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12074 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 9:54 pm | |
| baby toate afirmatiile tale sunt eronate
eu nu stu unde vezi u ca sunt eu zeu pe serv ma leg eu de admini le zic eu ceva lor ma joc eu cu adminu nu cred ei se leaga de mine pai uite intreabal pe mandarina cum a luat el ban de la mine sa vina el cu finalu cum spuneam nu va dau eu voua socoteala pt faptele mele
micutu parerile ni le dam cum am pus eu demo ala cu raduku ca miam dat pareri si uite toti ziceati ca nu e codat si uite ce a esit
si nu va mai bagati peste mine <<< tineti minte <<<< aveti ceva de comentat veniti si faceti reclamatie | |
|
| |
.
Numarul mesajelor : 152 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11847 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 10:22 pm | |
| mda...un avion in panta ... taie drujba motorina ... cine`o mancat portocala ) hai ba hard ... fi si u mai moderat ... nu te mai crede mai destept decat esti ... am inteles ca esti bun la cs ... nu contest asta da` putin imi pasa ))" longdesc="21" /> asta nu`ti da dreptu si sa te consideri asa de plin de tine ... in fine ... treaba ta ) | |
|
| |
hard
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 10:36 pm | |
| ba ma enervati sa dea drq nu vedeti ca voi ma atacati cu aberati pur si simplu terminati cu astea ca voi ma faceti sa aplic acele reguli fiecare sasi vada de nasu lui nu de curtea vecinului asa ca nu mai ma implicati pe mine n subiect si vb despre demo faceti ceva cu topicu asta inchidetil stergetil ca o lom lung iara mai rau ca n politica e aici ) Editat de Mughy: Calmeaza-te, te rog eu frumos! ... Nu esti primul si nu vei fi nici ultimul caruia i se va cere socoteala de catre alt admin pt. deciziile pe care le ia pe server ... daca vrei, ii raspunzi daca nu ... nu P.S.: Sa nu faci greseala sa raspunzi cu vreun ban sau mai stiu eu ce. Atat iti spun | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: wall or not? Mar Apr 14, 2009 11:19 pm | |
| In Primul rand termina tu cu prostiile tale ... vorba lu . | |
|
| |
xNn
| Subiect: Re: wall or not? Mier Apr 15, 2009 7:11 am | |
| Gata cu off-topikql k aja nu terminati nici la Anu.... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: wall or not? | |
| |
|
| |
| wall or not? | |
|