Off-Topic: PIMPIN, am inteles, esti helper, vrei sa inchizi subiectul ... dar totusi ... mai suntem cativa care vrem sa ne dam cu parerea ... in fond is la urma urmei, citeste bine de tot denumirea topicului
... ai tot avut ocazia sa inchizi la topicuri si te gasisi exact acu' sa-l inchizi exact pe asta
))" longdesc="21" /> .. mno, in fine, nu-i nicio problema, nu despre asta vroiam sa vb ...
On-Topic: sa presupunem urmatoarea conversatie:
"PIMPIN: de ce-ai schimbat harta arssura?
Arssura: cum adica?
PIMPIN: Pai schimbi harti ca asa vrei tu sau ce?
Arssura: Ce vrei mha? Fa reclamatie daca nu-ti convine!"
... dupa care a urmat banul ... intrebarea mea pt. voi daca tot s-a discutat despre suferinta adminilor ... care dintre ei doi sufera mai mult ... el pt. ca i-a raspuns intr-un mod cam nesi? ... sau PIMPIN pt. ca a luat o decizie negandita si s-a lasat dus de val si a raspuns total gresit? ... sa nu uitati ... "prost nu-i ala care cere, prost ii ala care da"
... hai sa fim seriosi, stiu atatia admini care schimba harta in acelasi mod in care l-a schimbat si arssura ... cateodata o fac si eu, dar se intampla foarte rar ... dar o fac
... asta ar insemna sa fim suspendati pe chestia cu hartile, credk cel putin jumatate din admini
... sa fim seriosi
si in legatura cu suspendatul ... eu zic sa se anuleze totul acu' de Pasti, sa ne petrecem sarbatoarea linistiti in familie ... in fond si la urma urmei ... eu am venit cu propunerea de suspendare kit ca Alin oricum o dadea
)) ... dar mno, sa sufar si eu unpik, sa ma laud ca i-am luat-o inainte lui Alin ... deci, eu spun sa se anuleze pedeapsa lui PIMPIN si sa terminam circul ... macar de data asta oameni buni