| [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] | |
|
+6Just4Fun xNn aLeXuTzU PIMPIN iPLAY R4ndy Ort0n 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
R4ndy Ort0n
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11345 Data de inscriere : 06/06/2009
| Subiect: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mar Iun 09, 2009 11:43 pm | |
| An auzit de la toti ca sMeN vb urat, dar este 1 Administrator pe forum care este verisor cu el, stiu ca o sa-mi de-a ban pe forum dupa aceasta reclamatie... Uitati cat timp mai era din runda cand mi`a dat sMeN slay pentru ca nu am plantat bomba si ce a spus dupa ce mi`a dat slay. Demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]PS: In legatura cu cealalta reclamatie, nu se iau masuri in privinta adminiilor care dau banuri aiurea ?
Ultima editare efectuata de catre R4ndy Ort0n in Mier Iun 10, 2009 9:52 am, editata de 1 ori | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 1:11 am | |
| 2 cuvinte am sa itzi spun... devi stresant ce tot atata reclamatzii la fiecare gaseshti cate ceva, daca ai vazut ca are un comportament mai agresiv incearca sa te potoleshti tu primu nimeni nu e perfect...oare ce admin o sa mai urmeze? | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12258 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 6:11 am | |
| mai Orton ...yo te inteleg ca te deranjeaza unele lucruri ...tu ai intrat o zi pe forum si deja ai facut pe putin 5 posturi...unele banale da in fine...!!!!
In legatura cu smen asa e el nu ai ce sa faci incearca sa te calmezi tu si ai sa vezi ca totu e ok...!!!!! | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11889 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 7:32 am | |
| uite daca tu gresesti cu ceva pe server te asigur ca nu mai joci ..ce-i cu atatea reclamatii? mai greseste omu dar vad ca esti la gradinita-> Doamna,smen nu ma lasa in pace!...ai 12 ani? | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 7:45 am | |
| aoleu tata ...ai venit q stresu` ....p vremea knd era hard admin ....prapad era [ma refeream la felul in kre vorbea k se enerva f ...dar f repede ] ...dak erai tu p vremea aia s umplea forumu` d reclamatii :-S. ..e adevarat k sm3n e un tip mai ......diferit ...ar trebui sa se faca o sectiune speciala ))" longdesc="21" /> [ Reclamatii sMeN] ) | |
|
| |
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 8:03 am | |
| ba nu intzeleg ce aveti cu smen...el ii admin...are un limbaj vulgar dar daca nul bagi in seama nare nik cu tn eu asa stiu | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12359 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 9:22 am | |
| da tu tre sa faci reclamatie de fiecare data knd nu-ti convine ceva?las-o mai usor;) | |
|
| |
R4ndy Ort0n
Numarul mesajelor : 24 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11345 Data de inscriere : 06/06/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 10:00 am | |
| - iPLAY a scris:
- 2 cuvinte am sa itzi spun... devi stresant
ce tot atata reclamatzii la fiecare gaseshti cate ceva, daca ai vazut ca are un comportament mai agresiv incearca sa te potoleshti tu primu nimeni nu e perfect...oare ce admin o sa mai urmeze? Pai si ce vrei sa fac, sa tac ?? tot timpu cand ii ala pe server ma injura de mama si de toate....sa stau sa ma injure un needucat care nu are cei 7 ani de acas'....sa stau sa ma injure, aia vrei ? - aLeXuTzU a scris:
- uite daca tu gresesti cu ceva pe server te asigur ca nu mai joci ..ce-i cu atatea reclamatii? mai greseste omu dar vad ca esti la gradinita-> Doamna,smen nu ma lasa in pace!...ai 12 ani?
Jura-te ca nu mai joc pe svr daca gresesc !!! Mai greseste omul ???-> tot timpu injura pe server, aia inseamna ca mai greseste omu ? - Just4Fun a scris:
- ba nu intzeleg ce aveti cu smen...el ii admin...are un limbaj vulgar dar daca nul bagi in seama nare nik cu tn eu asa stiu
Ce avem cu el?, are 1 limbaj mai vulgar cum zici ti, dar faza cu bagatu'n seama nu merge...sa vb asa acolo unde a invatzat cuvintele alea. - micutu a scris:
- da tu tre sa faci reclamatie de fiecare data knd nu-ti convine ceva?las-o mai usor;)
Pai si ce vrei mah ??? Am facut o reclamatie pentru 1 admin care mi-a dat ban aiurea (toata lumea a vazut ca nu am avut coduri, dar nu s-au luat masuri in privinta acelui admin) si inca o reclamatie pentru 1 admin care face abuz de admin +limbaj vulgar (si vad ca nici in privinta acestui admin nu se iau masuri). PS1: Just4Fun uita-te la DEMO si o sa vezi cum injura aia ca la usa cortului si is 2 admini ON, care is DEGEABA ! PS2: iPlay daca erai atat de destept pe cat pari nu dadeai CLOSED la topicul celalalt, ptr ca vroiam sa mai raspund acolo, dar eram la lucru(Cerere unban nu am facut ptr ca am RDS, asa ca nu te mai baga peste tot pls). | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12258 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 10:39 am | |
| deci deja o dam in alte discutii ai venit de 2 zile si deja dai totu peste cap...daca iti convine bine daca nu iar bine.....dute unde vrey tu...!!
Si in legatura cu smen asa e el nai ce sa faci cu bune cu rele ... e deal nostru....nul bagi in seama si nu o sa te bage nici el..laso mai moale...ai jucat si tu 3 4 zile pe server si deja .... ne stresezi!!! | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:00 am | |
| - R4ndy Ort0n a scris:
- iPLAY a scris:
- 2 cuvinte am sa itzi spun... devi stresant
ce tot atata reclamatzii la fiecare gaseshti cate ceva, daca ai vazut ca are un comportament mai agresiv incearca sa te potoleshti tu primu nimeni nu e perfect...oare ce admin o sa mai urmeze? Pai si ce vrei sa fac, sa tac ?? tot timpu cand ii ala pe server ma injura de mama si de toate....sa stau sa ma injure un needucat care nu are cei 7 ani de acas'....sa stau sa ma injure, aia vrei ?
- aLeXuTzU a scris:
- uite daca tu gresesti cu ceva pe server te asigur ca nu mai joci ..ce-i cu atatea reclamatii? mai greseste omu dar vad ca esti la gradinita-> Doamna,smen nu ma lasa in pace!...ai 12 ani?
Jura-te ca nu mai joc pe svr daca gresesc !!! Mai greseste omul ???-> tot timpu injura pe server, aia inseamna ca mai greseste omu ?
- Just4Fun a scris:
- ba nu intzeleg ce aveti cu smen...el ii admin...are un limbaj vulgar dar daca nul bagi in seama nare nik cu tn eu asa stiu
Ce avem cu el?, are 1 limbaj mai vulgar cum zici ti, dar faza cu bagatu'n seama nu merge...sa vb asa acolo unde a invatzat cuvintele alea.
- micutu a scris:
- da tu tre sa faci reclamatie de fiecare data knd nu-ti convine ceva?las-o mai usor;)
Pai si ce vrei mah ??? Am facut o reclamatie pentru 1 admin care mi-a dat ban aiurea (toata lumea a vazut ca nu am avut coduri, dar nu s-au luat masuri in privinta acelui admin) si inca o reclamatie pentru 1 admin care face abuz de admin +limbaj vulgar (si vad ca nici in privinta acestui admin nu se iau masuri).
PS1: Just4Fun uita-te la DEMO si o sa vezi cum injura aia ca la usa cortului si is 2 admini ON, care is DEGEABA !
PS2: iPlay daca erai atat de destept pe cat pari nu dadeai CLOSED la topicul celalalt, ptr ca vroiam sa mai raspund acolo, dar eram la lucru(Cerere unban nu am facut ptr ca am RDS, asa ca nu te mai baga peste tot pls). 1 : devii gretos ... 2: De knd faci tu regulile p aici ? 3: poi frate ...fa si tu un print knd t injura de "maikta" k aja ...hotu` neprins e negustor cinstit... 4: nu am eo vreo treaba cu tine ...da cred k ai cam incurcat'o cu el in felu` in kre vorbesti ... 5: Sincer dupa parerea mea ai vreo ......11 ani ? sau mai putin ... 6: cum s face k eu nici o data nu am vreo problema cu smEn si numai voi aveti[sau altcineva ...nu numai eo ..snt o gramada kre nu au probleme q el] ? dc nu il lasati sa joace in linisht ? hai sa zicem va da un slay greshit ....na ...trece... da acuma ptr fikre injuuratura ..fikre cnvt vulgar gata reclamatie ? [imi aduk aminte knd i`am faqt reclamatia lui cLL] ))" longdesc="21" />)) 7: have a nice day | |
|
| |
R4ndy Ort0n
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:21 am | |
| 1. Uita-te in onglinda, sa nu ma injuri daca vomitzi. 3. Se vede in demo cine o inceput acolo. 4. Cum adica am incurcat-o cu el ? ))" longdesc="21" />)) ma faci sa rad. 5. Ba, tu ala de 14 ani, nici nu ti-o dat paru sub brat si te-ai gasit sa comentezi ? 6. Sa-l lasam sa joace linistit ? se vede ca acolo in demo nu i-am zis nimic si mi-o dat slay si o inceput sa vb urat. Cum adica sa-l las sa joace linitit, daca el nu ma lasa pe mn ??? | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12359 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:32 am | |
| am ramas mut knd am avzut kt tupeu poti sai ai,tu vb pe aici de parca ai fi zmeu zmeilor,ai jargoane in tn de cartier,de smecher hhh??.poi aici ti se vede varsta ma,esti doar un copil care se rupe in figuri pe aici,asa k relaxe... | |
|
| |
jEaNN
Numarul mesajelor : 483 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12729 Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:34 am | |
| deci hai sa lamurimi .. eu am dat closed la topicu ala .. nush ce mai era de spus ca banu ti sa scos.. a vazut emonel ca a gresit si gata.. ca mai putea sa spui ? spune aici si gata... si in legatura cu smen ... lasatil in pace ca e om de treaba dak sti sa vorbesti cu el .. dak vezi ca te injura .. stai relax si tu si nu mai zice nimic.. ca dak injuri si tu sau comentezi nu rezolvi nimic .. mai rau incepi conflictu .. cam atat am avut sa spun | |
|
| |
R4ndy Ort0n
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:40 am | |
| micutzu, tu ala Mr. Musculo, stai relax ca nu ma impresionezi.
Piratul. daca sMeN ma injura sa stau relax, sa nui zic nimic ?...Dar daca il injur eu sau alt player, el sta relax ?; ne da ban....adica sa stam toti sa ne injure si noi sa nu zicem nimic, cum vine asta ? | |
|
| |
PIMPIN
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 11:51 am | |
| No deci gata datii ban lu asta pe forum ca ne-a plictisit destul sa se duca ...unde vrea el...stam sa dam atatea explicatii aiurea...se ia de toti joaca si el de 3 zile pe server si deja toti sunt prosti si el destept ....!!!!!
Editat de Mughy: Din nou nu prinsai postul deschis asa ca am sa-l modific pe acesta ca sa-mi pot spune si eu parerea despre ce se intampla aici ... deci ... Randy, sMeN e un baiat ... "aparte" ... oricum prea des pe server nu o sa-l prinzi si cand il prinzi ... sa nu incepi sa te iei in taste cu el ... doar atat ... si ai sa vezi ca se vor indrepta lucrurile si ai sa vezi ce bine e pe server ... Majoritatea adminilor am vazut ca il luati de sus pe Randy ... nu se face asa ... micutu mai ales de la tine nu ma astept sa raspunzi cum ai raspuns in ultimul mesaj ... deci fiti mai calmi si o sa vedeti ca se rezolva toate problemele ... numai ca voi intotdeauna puneti paie pe foc ... calma-ti-va, incercati sa explicati frumos, nu-l luati "bai smechere, ai venit de 2 zile si incepi sa faci reclamatii" ... hai lasa-ma ... ca printre voi sunt sigur ca exista unii care au facut poate la fel cand au venit prima oara pe server ... Randy nu stie cum sta treaba ... dar asta nu inseamna ca tb. sa-l luati de sus ... criticile vi le aduc voua nu lui Randy ... as vrea sa vad si eu intr-o zi cand va depune altcineva reclamatie impotriva unui admin (de exemplu mie), as vrea sa vad cum il veti lua ... bineinteles, cand are motive intemeiate sa ma reclame ...
Topik CLosed | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14565 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 6:28 pm | |
| | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] Mier Iun 10, 2009 7:05 pm | |
| - R4ndy Ort0n a scris:
- An auzit de la toti ca sMeN vb urat, dar este 1 Administrator pe forum care este verisor cu el, stiu ca o sa-mi de-a ban pe forum dupa aceasta reclamatie...
Uitati cat timp mai era din runda cand mi`a dat sMeN slay pentru ca nu am plantat bomba si ce a spus dupa ce mi`a dat slay.
Demo: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
PS: In legatura cu cealalta reclamatie, nu se iau masuri in privinta adminiilor care dau banuri aiurea ? Ce tare esti ))" longdesc="21" /> ma jur k esti tare tare tare ... in leg cu varumeo ... Randy stai in banca ta si joaca linistit... numai fa atatea reclamati ... si app Mughy... sa nu`l mai luam pe sus k e nou k tre explicat bla bla bla ... dak intri intr`o comunitate si esti nou .... nu te uiti, interesezi kre e problema si apoi incepi cu reclamatii elea elea Dak chiar crezi k ai dreptate Replica: pune-te in locul lui si cu aceeasi fire pe care o ai acum Radu ... intra intr-o alta comunitate unde probabil lucrurile stau mai rau ... si fa o reclamatie (sa lasam la o parte faptul ca daca ai vedea cum sta treaba ti-ai baga bip-ul in ea comunitate si ai cauta alta) ... fa o reclamatie si "boshii" de-acolo incep sa-ti raspunda "bai ... asta ... esti de 2 zile si faci secsu mare? ... cu reclamatii elea elea?" adica, ca si cum n-ai avea dreptul ... sa nu credeti acum ca am eu ceva cu randy de ii tin partea, nici vorba ... dar vad prea des chestiile astea cu privitul de sus ... chiar si la membrii mai vechi ai comunitatii dar cu un grad mai slab in ale conducerii sau chiar deloc ... nicidecum ... dar hai sa privim si partea plina a paharului ... eu va arat ca avem probleme pe care le putem indrepta, nu ma ascund dupa perdele ... sunt probleme de comportament, nu altceva ... si aici ma refer la comportamentul pe care il aplicam exclusiv ... pe net ... deci pune-te in situatia lui dupa cum am spus ... si ai sa vezi ca am dreptate ... P.S. Stai linistit k nu dau nici un ban k mi-am scos administratoru | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] | |
| |
|
| |
| [sMeN][Limbaj Vulgar+Abuz De Admin] | |
|