Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Varsta : 37
Warning :
unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12767
Data de inscriere : 02/01/2009

unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Empty
MesajSubiect: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 12:50 pm

Se intalnesc doua prietene:
- Buna draga, felicitari, am auzit ca te-ai maritat, ia spune cum este?
- Foarte frumos, in fiecare seara ne plimbam prin parc, luam o barca si
mergem pana in mijlocul lacului...
- Vai ce romantic! Si?
- Din mijlocul lacului el se intoarce cu barca iar eu innot.
- Atata distanta! Dar nu ti-e greu?
- Nuu... m-am obisnuit! Mai greu este pana ies din sac!

Bula impreuna cu niste prieteni erau in metrou. O femeie in varsta se
apropie de Bula si ii spune:
- Mai baiete, pe tine nu te-au invatat la scoala sa dai locul unei femei
mai in varsta?
- Te dor picioarele, mamaie?
- Da!
- Matale, cand erai tanara, dadeai locul unor persoane in varsta?
- Da!
- Ei, vezi? D-aia te dor picioarele!

---

- Bula, cum te feresti de microbii din apa de baut? intreba medicul.
- Fierb apa, domnule doctor.
- Excelent! Si apoi?
- Apoi beau vin!

---

In metrou, o duduie indignata il apostrofeaza pe un negru (student strain)
care statea linistit pe scaun:
- La noi, in Romania , doamnele stau pe scaun, iar tinerii ca tine stau in
picioare!
- La noi in Africa , baietii ca mine stau in jurul focului, iar doamnele
ca tine stau in cazan, la fiert!

---

La o statie de benzina cu o singura pompa, se opreste un tip cu un
"Hummer" si incepe sa bage benzina. Trece o jumatate de ora, el baga
benzina... trece o ora, el baga benzina... Doua ore... In spatele lui s-a
facut coada, toti injura in delir.. Unu' scoate capul pe geam si ii striga
aluia cu Hummerul:
- Asculta, ba! Macar opreste motorul, cand bagi benzina...

---

Doi politisti mergeau pe strada. La un moment dat vad un pusti fumand si-l
iau la intrebari:
- In ce clasa esti, ma?
- In clasa a 2-a.
Unul din ei incepe sa-l certe, la care celalalt ii spune:
- Ce-ai cu el? Tu in clasa a 2-a nu fumai?
- Ba da, dar eu aveam 18 ani !

Merge o baba bolnava la doctor si ii spune:
- Dom' doctor, ma simt foarte rau, cred ca sunt pe moarte, ajutati-ma.
Doctorul o consulta, apoi se gandeste si ii zice:
- Uite aici un bilet de trimitere la baile de namol din Techirghiol.
- O sa ma vindece doar baia cu namol?
- Nu, da' trebuie sa te obisnuiesti cu pamantul

Trei barbati vorbeau intr-un bar despre sex....
Italianul: "Saptamina trecuta, m-am culcat cu draga mea Lucia, a fost grozav. Am uns-o toata cu ulei de masline, am facut dragoste patimasa si la final ea a gemut pentru 5 minute."
Francezul: "Saptamina trecuta, am facut amor cu iubita mea Amelie, a fost grozav. Am intins frisca peste tot trupul ei, am facut dragoste ca nebunii si la final ea a tipat pentru 15 minute."
Romanul: "Ei bine, saptamina trecuta si eu am facut dragoste cu Maria mea. Am dat-o prin untura, am facut sex si apoi ea a urlat sase ceasuri."
Uimiti, italianul si francezul il intreaba:
"Ce naiba ai putut tu sa-i faci sotiei de-a tipat 6 ore?"
"Mi-am sters mainile pe draperiile din sufragerie

adi u esti chiar frager de ce deschizi 2 topicuri cand poti deschide numa 1 cu toate bancurile asta nu pot sa inteleg....Daca chiar ai uitat sa spui cv in topic ala nu deschizi altu sau faci reply exista butonul edit sus in dreapta prin care poti sa editezi postul pe care la-i facut... fi atent data viitoare si pune toate bancurile in primul topic

in fine am vrut sa le pun pe categorii da nu stiam k se la bancuri se fac fraguri dak zici k sunt fragar....ms oricum k mai invat si io lucruri noi:*

Un batrân de 75 de ani, merge la spital sa faca o analiza a spermei.Doctorul îi da un borcan si-i spune:
- Ia borcanul asta si vino cu analiza mâine!
A doua zi, batrânul apare, cu borcanul la fel de curat si gol ca ziua trecuta. Doctorul întreaba ce s-a întâmplat, iar batrânul explica:
- Stiti, doctore, uite ce-am patit: Prima data am încercat cu dreapta, apoi cu stânga si nimic. Apoi am chemat-o pe nevasta-mea. A încercat si ea si cu mâna dreapta, si cu mâna stânga, apoi cu gura: prima data cu proteza, apoi fara proteza si tot nimic. Apoi am chemat-o pe vecina de alaturi: a încercat si ea si cu amândoua mâinile si cu gura si tot fara rezultat. Doctorul era socat:
- Ai chemat-o pe vecina....????,
Iar batrânul raspunde:
- Da si oricât ne-am chinuit, n-am reusit sa deschidem borcanul!

O voce disperata la telefon, la ora 5 dimineata:
- Alo! Salvarea?
- Da.
- Veniti repede caci in curte e un nebun ce suna din goarna si ne dispera pe toti.
- Imediat, dati-ne adresa!
- UM 04032

O batrana intra in cabinetul doctorului.
- Doctore, zice baba, nu stiu ce sa ma fac, de la o vreme am gaze la stomac, trag "vanturi" tot timpul. Noroc ca le trag fara zgomot, si chiar fara miros. Ori si cat, uneori e deranjant. Uite, de cand am intrat in biroul dumitale, am tras cel putin 10 bucati.
- Bine, zice doctorul, ii da niste pastile si ii zice:
- Luati pilulele astea de 3 ori pe zi si veniti luni la control.
Vine baba dupa o saptamana si zice:
- Nu stiu ce mi-ati dat, dar acum "vanturile" mele put ingrozitor,insa au ramas la fel de silentioase.
- OK, zice doctorul, acum ca v-am degajat sinusul, hai sa vedem ce putem face cu timpanul..

Un ungur si un roman, aflati la vanatoare, impusca o ratza... Pentru ca nu prea stiau cum sa faca s-o imparta,romanul zice:
- Bai, ungure, uite cum zic eu sa facem: ne tragem unul altuia cate un picior in testicule si cine se vaita cel mai putin, ia ratza!.....
Isi ia romanu avant si ii da un sut incredibil de puternic in testicule ungurului...
Dupa o ora, cand isi mai revine putin, lesinat de durere,ungurul spune:
- Acum e randul meu, romane!...
La care, acesta raspunde zambind:
- Lasa ba, ungure!.... Ia tu ratza!

La fabrica de prezervative soseste o delegatie straina.. dupa un tur prin sectiile de productie, seful delegatiei il intreaba pe director:
- De ce pe teritoriul fabricii exista si o gradinita de copii?
- Acolo se aduna reclamatiile....

Intr-o seara, un cetatean cu o galeata intr-o mina, cu o nicovala in cealalta, cu cite o gaina sub brat, se uita nedumerit, cind spre stinga, cind spre dreapta drumului. Din spate il ajunge o blonda.. Cetateanul, necajit de-atita bagaj, o intreaba:
- In ce directie e gara, domnisoara?
- Mergeti cu mine ca si eu merg intr-acolo. Dupa vreo o suta de metri, blonda zice:
- Daca ma gindesc bine,eu n-ar trebui sa merg cu dumneata.
- De ce, don'soara?
- Pai ai putea profita sa ma violezi.
- Cum asa don'soara? Cu atitea in brate?
- Sigur, ai putea pune galeata jos, nicovala in galeata si gainile .....le tin eu.

Ion si Maria la maternitate:
- No Marie, ce avem?
- Baiat.
- No, .... si cu cine seamana?
- ... degeaba-ti spun, ca nu-l cunosti.

Un barbat surprins la amanta de catre sot sare de la etajul XX. In cadere se gindeste:
"Nu puteam sa stau acasa cu nevasta... sa maninc un gratar... sa beau un sprit.... si cine stie poate sa fac si sex."
Cade cu noroc pe o capitza de iarba proaspat cosita din spatiul verde al blocului si imbracindu-si izmenele cugeta:
"Uite cum e omul.... Doua secunde am fost in rahat si cate prostii mi-au trecut prin cap!"

Mirele oltean
- Cum recunosti mirele la o nunta olteneasca?
- Are treningul cel mai nou.

La o ora de dirigentie, profesorul intreaba copiii:
- Copii, spuneti-mi ce credeti ca excita cel mai mult imaginatia omului?
Raspunde Bula:
- Desigur, o femeie goala intr-o pozitie lasciva!
- Bula, iesi din clasa si sa nu mai apari la scoala decat impreuna cu tatal tau!
A doua zi, dirigintele il vede pe Bula la ore, dar asezat in ultima banca..
- Bula, ce-i cu tine aici? Si unde este tatal tau?
- Domnule diriginte, tata a zis ca daca nu va excita femeile goale, inseamna ca sunteti homosexual si el nu vrea sa discute cu homosexualii. Si stau aici ptr.. ca mi-a recomandat si mie sa stau cat mai departe de dvs.!

Era o zi superba de vara si indianul se intorcea acasa pe un cal alb, inspumat.. In vale indianca spala rufele linistita. Si cum vine indianul in viteza opreste calul chiar pe marginea vaii. Dintr-o data, o roca mare de calcar se desprinde si se rostogoleste pana ajunge la indianca si o face varza, la care indianul:
- Vaaiiii, bag...mi-ash..., e a treia masina de spalat distrusa de calcar!!!!!

Ultima editare efectuata de catre Ady_fcs in Mar Iun 16, 2009 12:58 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Just4Fun

Just4Fun

masculin
Numarul mesajelor : 245
Varsta : 29
Warning :
unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Right_bar_bleue

Puncte : 11889
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 12:55 pm

adi u esti chiar frager de ce deschizi 2 topicuri cand poti deschide numa 1 cu toate bancurile asta nu pot sa inteleg....Daca chiar ai uitat sa spui cv in topic ala nu deschizi altu sau faci reply exista butonul edit sus in dreapta prin care poti sa editezi postul pe care la-i facut... fi atent data viitoare si pune toate bancurile in primul topic
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro/
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :
unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Right_bar_bleue

MesajSubiect: in fine...   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 1:12 pm

io am vrut sa le pun pe categorii da na ce sa fac acuma?
dak nu mai vreti sa postez spuneti-mi si gata
Sus In jos
PIMPIN

PIMPIN

masculin
Numarul mesajelor : 271
Varsta : 34
Warning :
unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) Right_bar_bleue

Puncte : 12256
Data de inscriere : 01/03/2009

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 1:45 pm

just4fun nj unde e problema ta aici...in fine te bagi ca musca in lapte ptr niste bancuri cu ce te deranjeaza pe tine ca mai facut un topic..?? le stergem palelalte mare scofala..trebe atata tamtamp ptr o saracie de topic fiti mai frate calmi....!!

GG Ady mie unu imi plac la mai multe;)
Sus In jos
Just4Fun

Just4Fun

masculin
Numarul mesajelor : 245
Warning :

Puncte : 11889
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 4:38 pm

am zis sa nu fie asa full forumu sal faca intr-un singur topic ce mare lucru akm....ce lam omorat lam ajutat doamne ..:-s

P.S. Bravo adi is faine bancurile

Nu e vb ca lai omorat da zici ca cine stie ce a facut ...atata prosteala aiureain fine crezi cevrey
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro/
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Warning :

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMar Iun 16, 2009 5:33 pm

sooper tari :-X mai baga mane :*:*
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12814
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 12:30 am

MiNiStAr a scris:

Just4Fun ... cum sa deie ma omul edit...lasati`l ma sa faca cate topicuri vrea pe categorii... care e problema? Daca ar face un singur topic si ar da numai edit u ai mai vedea bancurile noi ce le-a pus? iti zic eu k Nu ... Ady Fa-i cum crezi u ca e mai bn...nu te lua dupa ei cu editu
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitimeMier Iun 17, 2009 10:56 am

dak tot e topicu asta....ma ajuta si pe mine cineva?
am niste faze tari in format video sau slide....
cum pot sa le pun si pe alea?

ps....v-am zis k-s noob:D

apropo....n-am linkuri am fisierele salvate in calc sau pe mail:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))   unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:)) I_icon_minitime

Sus In jos

unele sunt mai vechi dar majoritatea sunt noi:))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» unele mai proaspete...
» 2 betivi sunt pilafff:))
» offff multe mai sunt
» Cat De Dependent Sunt De Counter-Strike ?
» Oltean Sunt Haker Ma Striga

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Bancuri, Glume Si Alte Chesti Amuzante !!-
Mergi direct la: