xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: cate o nota ptr fiecare :):D Vin Iul 17, 2009 9:15 am | |
| inainte de toate sper sa nu ma intrebati dak sunt fan nane 1 : NaNe - GluMe -----> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [cam asta se intampla p srv oana ...si p orice alt server ..in mare]2 NaNe - Nu Le PaSa --------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [ cam asta e romania ....fara suparare]3 NaNe - Io sI tU ------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [inceputul este cam ....dar e f frumoasa melodia]4 NaNe - AcceaSi JunGLa ---------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [ romania partea 2 ))" longdesc="21" />]5 NaNe - GolAn PE MIcuL EcRaN ---------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [are dreptate ....ptr fani puYa nu le`as recomanda )]6 NaNe - BAIeTii De AcAsA -------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [foarte misto melodia ....cea mai frumoasa melodie cred ) ]7 NaNE - MesAj Catre cerurI --------> [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [o rugaciune]Va rog sa le ascultati pe toate ...si sa dati o nota ..... MELCI
Ultima editare efectuata de catre xNn in Vin Iul 17, 2009 9:31 am, editata de 2 ori | |
|
Ady_fcs
Numarul mesajelor : 480 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12767 Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: cate o nota ptr fiecare :):D Vin Iul 17, 2009 9:26 am | |
| le stiu da sincer doar 1 si 3 imi plac....vrei nota?....hai sa fie un 5 sa nu ramai....:PPPP hai fie 8 k dupa iar te superi si-mi dai ignore=)) merci ))" longdesc="21" />)) | |
|
tRancE
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11866 Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: cate o nota ptr fiecare :):D Lun Iul 20, 2009 11:41 am | |
| melodia nr. 6 w super! | |
|
HaiSaDesenaM
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11993 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: cate o nota ptr fiecare :):D Lun Aug 03, 2009 10:04 am | |
| toate imi plac in afara de mesaj catre ceruri si completez si eo cu : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] -------> Nane - Mars! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] --------> Nane - In cartier | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: cate o nota ptr fiecare :):D | |
| |
|