| doar ce vrea el face | |
|
+6Alin pOKKe PIMPIN xNn Just4Fun PaY^mIc 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
PaY^mIc
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11222 Data de inscriere : 24/07/2009
| Subiect: doar ce vrea el face Mier Iul 29, 2009 11:44 pm | |
| yoo era singuru admin a fost harta cs_max si el a dat la vot fy_snow si india si toti care eram pe servar nu eram de acord cu harta ca inainte a fost si iam zis sa o schimbe si nu a vrut mi-a dat llama dupaia say imi da ban ca le zic la cei de pe servar sa dea votemap sa schimbam daca el nu vrea fain! ce admin
scrieti toti in consola votemap 1 *** PaPeR killed Makaveli with a headshot from m4a1 *** ] say /resetscore * Llama changed name to :>:>Zone:<:< Tastati 'amx_help' in consola pentru a vizualiza comenzile disponibile Timp ramas: 24:05 minute. Urmatoarea harta: aim_map Makaveli dropped Makaveli has left the game Kicked by Console: "min (banat pentru 30 minute)" Kicked :"min (banat pentru 30 minute)" You have been banned from th | |
|
| |
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 12:02 am | |
| tzo dat ban 30 minute pentru ca ai dat retry dupa lama altadata fi mai atent si nu intzeleg de ce tzo dat llama pentru ca u nai facut nimica | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 7:37 am | |
| uite ce ai greshit tu este ca ai spus votemap ...si y00 nu trebea sa iti dea 30 d min ci 1000 aja am patit si eu da nu pe oana ...atata timp cat este un admin cu acces la votemap sa nu va aud "votemap 11 , votemap aia , votemap aia ...bun si daca nu erati de accord cu harta treceati spectatori sau plekti d p srv si veneati knd se schimba harta ...si ce te`ai grabit aja sa faci reclamatie ? Frate banu` e 30 min ...nu e 103043546242384324583485 sau mai stiu eu cat sa stay 9-10 luni ....trebuia sa astepti sa se incheie banu` ..sper ca ai inteles ce ti`am spus ... | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12258 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 7:53 am | |
| hahahahhahahahahaha acuma va luati de pai.....frate....nu vedeti omu are dreptate nui prima oara mereu se intampla asa ptr ca dati pra mult nas la toti nu se joaca ce mapa vrea adminu se joaca mapa pe care o cer ceilalti...ptr ca sa vina lumea pe server nu ca vrea yoo sa joace ..ca vrea muschi lui..e a nustiu cata oara cand se intampla asta a facut si cu mine asa domne ca daca nui place lui plansa gata se schimba si dacai place lui si un admin da vote map el da cancelvot...si nu trebuia sa i se dea ban...ptr ca a cerut sa se dea votemap...mare scofala ar trebui luate masu si aici alin stie ce are de facut......!!!!!!
Voi toti ii luati apararea lui yooo ca e admin si nj ce..ca daca nu ar fi nu mai sareati ptr el asa ca ...fiti corecti...!!!! | |
|
| |
PaY^mIc
Numarul mesajelor : 14 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11222 Data de inscriere : 24/07/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 12:29 pm | |
| stai putin ca a fost snow inainte si dupaia sa schimbat in cs_max si yoo a dat la vot snow si toti iam zis nu da snow ca a fost ce naiba mai sunt 1000 de harti mici care putem sa ne jucam 8 cati eram da ce sa le ceri toti cand au admin se cred mari smekeri ) am fost si eu odata asa si mi-am dat seama ca am gresit cand am ramas fara admin ) | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 1:29 pm | |
| ma ai ban ptr 30 min da? c tot atata tam-tam k schimba harta ...de asta se ocupa alin ....[aline sa t uiti:)) ] CLosed ca ti s`a terminat de mult banu` | |
|
| |
pOKKe
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12011 Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 2:37 pm | |
| lasa topicu sa mearga, nu o fost cerere unban sa dai close, e o un fel de reclamatie si vrem sa auzim pareri, sau ce omu nu mai are voie la pareri? | |
|
| |
PaY^mIc
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 5:28 pm | |
| nu cred ca conteaza pe cat timp am bad cred ca conteaza dc lam luat sau dc face ce vrea el .... | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14565 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 6:43 pm | |
| mda acum nu zic cine face bine si cine face rau ca degeaba am zis ca doar eu mam auzit ) dar pot sa zic cv pt cei nemultumiti vati gandit vreodata ca asta nu e server public? nu cer nica la nimeni si nici nu am nevoie de cv de la cineva deci serverul mere asa cum mere si cu regulile lui [facute de admini] si cine nu a inteles asta pana acuma nu inteleg dc tot insistati cu reclamati si chesti deastea :O sunt 999999999999999999999999999999 de servere [banuiesc] si cred ca ffff multe pe care puteti sa jucati cum va place voua , adica e raiul pe pamant Binenteles ca astea sunt vise , nu o sa vedeti niciodata un server ordonat daca pe acel server joaca kinderi si un server fara kinderi e un server gol Deci sunt parintii care ior crescut pana la varta la care sunt si nu or reusit sai educe :O io ce naibi sa fac ?:O credeti cas Super Nani ? ))" longdesc="21" /> | |
|
| |
y0o <3
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11769 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 7:19 pm | |
| - PIMPIN a scris:
- hahahahhahahahahaha acuma va luati de pai.....frate....nu vedeti omu are dreptate nui prima oara mereu se intampla asa ptr ca dati pra mult nas la toti nu se joaca ce mapa vrea adminu se joaca mapa pe care o cer ceilalti...ptr ca sa vina lumea pe server nu ca vrea yoo sa joace ..ca vrea muschi lui..e a nustiu cata oara cand se intampla asta a facut si cu mine asa domne ca daca nui place lui plansa gata se schimba si dacai place lui si un admin da vote map el da cancelvot...si nu trebuia sa i se dea ban...ptr ca a cerut sa se dea votemap...mare scofala ar trebui luate masu si aici alin stie ce are de facut......!!!!!!
Voi toti ii luati apararea lui yooo ca e admin si nj ce..ca daca nu ar fi nu mai sareati ptr el asa ca ...fiti corecti...!!!! stai frate linstit k nu ii vb d mn nu te mai ambala atat k dai p`afara si explica`mi si mie a cata oara ii cand fac asa k stau kam prost ku memoria ....si la faza ku canel vad k tot ........ ai ramas ty`am expl d n ori dc am dat cancel da u esty cam...........si nu pricepi asta nu ii pb mea | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12258 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 7:58 pm | |
| numai fi bagator de seama ti-am mai zis tu bagi doar ce vrey tu si cand vrey tu nuti pasa de restu asa ca nu ma intereseaza ce zici tu parerea mea tu trebuia sa ramai fara admin de mult dar sai multumesti lu alin ca i so facut mila de tine ca altfel .....erai de mult pe langa da in fine ce mai conteaza e a nj cate oara cand faci prostii si asa si nu se ia marusi asa ca degeaba se face reclamatii...!!!!! si numai incerca smai explici tu mie nimic cuvintele tale in fatza mea sunt 0 asa ca mai mananca si tu mai cresti si pe urma deschide gura!! | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 11:20 pm | |
| - PIMPIN a scris:
- numai fi bagator de seama ti-am mai zis tu bagi doar ce vrey tu si cand vrey tu nuti pasa de restu asa ca nu ma intereseaza ce zici tu parerea mea tu trebuia sa ramai fara admin de mult dar sai multumesti lu alin ca i so facut mila de tine ca altfel .....erai de mult pe langa da in fine ce mai conteaza e a nj cate oara cand faci prostii si asa si nu se ia marusi asa ca degeaba se face reclamatii...!!!!! si numai incerca smai explici tu mie nimic cuvintele tale in fatza mea sunt 0 asa ca mai mananca si tu mai cresti si pe urma deschide gura!!
brrr calm hoo.. nu vb de altu...knd ai fost iertat knd ai gresit de pasti...aia numai sti nu? ... vezeti de gradina ta...nu de a lu altuia...te-ai bagat si u acuma inseama k e preten d`al tau...k astfel nu ziceai u k are dreptate ) ... In rest n-am ce sa comentez nu ma intereseaza...vb lu Alin ...e srv de distractie nu e srv k altele ... Alin nu e super nani ... ) tare asta ))" longdesc="21" /> | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 11:25 pm | |
| #3.Daca un jucator injura , adminii au obligatia de a folosi comanda admin_gag nume 10 care va fi valabila 10 minute sau amx_llama nume ce va fi valabila 5 runde ( in cazul in care jucatorul se reconecteaza va primi ban 30 min ), iar daca acesta nu-l opreste de la folosirea limbajului trivial , va urma kick si ban 100 minute !
De injurat nu a injurat...a zis omu sa dea playeri votemap nush cat iai dat gag cat?...nush tu shti dupa a dat omu reconect...te-a injurat?...doar pentru ca zicea votemap i-ai dat ban 30min? itzi spun eu ca mai mult tzi-a luat sa dai ban decat sa dai ` in sus (parca) si ENTER sa ii dai iar gag...va certatzi pentru nimik... | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12244 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 11:33 pm | |
| iplay d ar gandi toti k uh` .. . ar fi bn` . . .adik suuper bn` :x. . ..da vb`a lu alin nici super nani . . .dar adevaru e k at knd t vezi adm .. ..le bagi la altii sula`n coasta . . . dar n`ai c face . .. dak unii atat pot atat fac . . .ji ghata nu va mai certati ptr nimicuri . . . k ji aja nu ajungem nici unde . . .numa ne laum toti jucariile ji plecam . .. in rest nu rezolvam nik bun din pakte . .. ) .. .. # sERiS | |
|
| |
y0o <3
Numarul mesajelor : 87 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11769 Data de inscriere : 06/03/2009
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Joi Iul 30, 2009 11:40 pm | |
| fratilor da voi nu intelegeti k nu eo....va luaty toti dupa ce spune pimpin....nu am mai jucat ku numele y0o de nu mai styu cand(si nu cred k pay mic ma stye ku numele ala) si daca as intra ku numele ala nu as avea admin...asa k ala vb mult si prost nush ce se baga el in seama....probabil k numa la asta ii bun....si nu are rost sa continuam....k nu`mi pun mintea ku un....nimeni....are 19 ani sau caty are si nush daca foloseste 10 ....bft | |
|
| |
PaY^mIc
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Vin Iul 31, 2009 1:07 am | |
| iPLAY eu am zis sa schimbe harta nici de cum nu am injurat sau am vb urat si el nu ma bagat in seama atunci eu le-am zis la playeri care erau pe servar sa dea votemap eram vreo 7 si era si ngurul admin de pe servar yoo care mi-a dat llama si dupaia ban 30 min ce nu intalegeti | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14565 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: doar ce vrea el face Vin Iul 31, 2009 1:15 am | |
| Deci in fine pt cine nu o inteles pana acuma yoo = napolitana aly etc si yyo e cu totu alta persoana la faza asta yyo a fost paratul si oricum comentari puteau sa aduca cei care au fost pe server atunci si cine nu a fost si o scris de acuma sa fiti atenti la pay mic ca io jur ca are 2 taste bindate in cs prima ar fii bind y say Alin schimba harta si a 2-a bind u say Schimbati hartaaaa!!!! deci io unu asa cred deoarece scrie prea repede si tot timpu acelasi lucru si nu conteaza ce harta este )) Va rog sa nu mai deschideti topicul asta ca am facut destul offtopic sa ne ajunga pe anu asta #Topic closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: doar ce vrea el face | |
| |
|
| |
| doar ce vrea el face | |
|