Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

cLLar? sufera de admin

In jos 
+4
tRancE
y0o <3
dEZIBL
PaY^mIc
8 participanți
AutorMesaj
PaY^mIc

PaY^mIc

Numarul mesajelor : 14
Varsta : 32
Warning :
cLLar? sufera de admin Left_bar_bleue10 / 10010 / 100cLLar? sufera de admin Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11220
Data de inscriere : 24/07/2009

cLLar? sufera de admin Empty
MesajSubiect: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 4:06 pm

un admin cred ca nu ar avea voie sa injure el daca ii zici ceva gata injuraturi ce iti primesti pana te saturi te mai si ameninta daca nu taci ai ban... cat ca nu injuri nu ii convine lui sa vb sau ce daca il faci codat .... el are voie sa ma injure?da playerii nu.... el ii shefu nu? sau cum ii servaru asta? .
Sus In jos
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Warning :
cLLar? sufera de admin Left_bar_bleue2 / 1002 / 100cLLar? sufera de admin Right_bar_bleue

Puncte : 12547
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 4:21 pm

Pay mic zici ca ai 18 ani, da din acest text nu ti dau nici 12 ;) Dovezi 0 :affraid: Daca eset vroba de harta de pe de_nuke Radu ti-a zis sa taci ca-l diperi tot ziceai ca un robot cLLar? codat cLLar scoate codul parerea mea este ca daca iti vezi de treaba totul se rezolva de la sine . :king:
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL
PaY^mIc

PaY^mIc

Warning :
cLLar? sufera de admin Left_bar_bleue10 / 10010 / 100cLLar? sufera de admin Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 4:57 pm

in de_nuke a fost o faza eram cu el in echipa si mi-a dat flash .. si iam zis ca ii robot si dupaia a inceput sa ma injure daca era un admin calumaea de nu mi-a dat gag/kick ....pt asta
Sus In jos
y0o <3

y0o <3

masculin
Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Warning :
cLLar? sufera de admin Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cLLar? sufera de admin Right_bar_bleue

Puncte : 11767
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 5:03 pm

omg...u la orice nu`ty convine vi si pui p forum....nu avety treaba cu cs`u nu jucaty...da 3hs la rand urla toti codatu :-j...si cred k ai scapat ieftin...is momente in care nu toty is bn dispusi...si nu au chef d unele figuri...
Sus In jos
tRancE

tRancE

masculin
Numarul mesajelor : 216
Varsta : 31
Warning :
cLLar? sufera de admin Left_bar_bleue0 / 1000 / 100cLLar? sufera de admin Right_bar_bleue

Puncte : 11866
Data de inscriere : 18/03/2009

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 5:28 pm

pay.. :) esti detraba..dar sfatu` meu prietenesc este.. joaca cs pana ajungi la un nivel bun...si dupa..o sa-ti dai singur seam cine este codat si cine nu este:)... sincer sa-ti spun nimeni din com OzO...(la dmini care joaca pe sv) nu au coduri ,nu folosesc...(DECATEU)glumeam:))... cu atitudinea asta nu cred ca vei lua mai mult de Slot... incearca sa treci cu vederea sa taci can este cazu si sa vb cand e de vb:)... :D
OFF: tRancE^fan^Kiki^fan^dEZIBL scuzati nu m-am putut abtine=))
Sus In jos
PaY^mIc

PaY^mIc

Warning :

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 5:40 pm

bah pe alte servare admini care fac chestile astea zboara direct ..... sau macar ar trebui sa fie suspendati oricum pe me ma doare undeva si daca ma baneaza asta este mai sunt 10000000000000000 de servare da nu se face asa in primu rand esti admin esti responsabil sa faci cat mai mult bine pe servar sa vb cat ami frumos ce servar ii asta sa injure toti sa faca ce vor ....
Sus In jos
deea_R

deea_R

feminin
Numarul mesajelor : 27
Warning :

Puncte : 11461
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 5:42 pm

Pay nu mai fa atat pe victima :lol: . Ca am vazut eu ce iti merge "gura" :)) . So ... de ce nu ai postat de la ce a inceput totul ?? :-\"? O dovada sa vedem k tu n-ai zis nimic .. Fi si tu mai rabdator , K si eu ti-am dat o data gag pt k nu taceai ;) Asa ca ...
Sus In jos
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12814
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeMier Aug 05, 2009 8:23 pm

PaY^mIc a scris:
un admin cred ca nu ar avea voie sa injure el daca ii zici ceva gata injuraturi ce iti primesti pana te saturi te mai si ameninta daca nu taci ai ban... cat ca nu injuri nu ii convine lui sa vb sau ce daca il faci codat .... el are voie sa ma injure?da playerii nu.... el ii shefu nu? sau cum ii servaru asta? .

Ma periculosule...de cate ori am inceput eu sa ma bag cu tn in seama si sa te injur asha k mi`o venit mie? Iti zic eu 0
De cate ori Intru pe server...joc 5-10 min ... Incepi si urli ca disperatu ca am cod...frate te inteleg ma faci odata , de 2 ori...dar nu la infinit ba...esti disperat de viata sau ce?... Si dak nu`ti convine cum vb...dute pe serverele alea care admini is sfinti...si zboara direct Daca fac ceva de genu...Nu ti-am zis niciodata sa taci degeaba...ti-am zis ..am insistat sa termini cu urlatu " cLLar? codatu" Cu dinastia k tine imd iti piere chefu de cs

EDIT: Daca sufeream de admin luai ban...nu-ti ziceam eu vorbe de dulce !
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12357
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeDum Aug 09, 2009 5:04 pm

mda....toti va plangeti dak va face adminu ceva...:-j da noi sa suportam jignirile voastre lol!
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitimeDum Aug 09, 2009 7:21 pm

Este rubrica de reclamatii admini ;)

#Topic Closed
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: cLLar? sufera de admin   cLLar? sufera de admin I_icon_minitime

Sus In jos

cLLar? sufera de admin
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» asa se vb cu admin
» Ms De Admin
» Admin nou pe server :X
» Cerere Admin
» aDmiN aLeXuTzU

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum