ELECTRO
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11199 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Cum sa faci un demo pe server. By Electro Vin Sept 04, 2009 4:25 am | |
| Cum sa faci un demo pe server. -------------------------------------------------------------------------- Contact ---> cselectro <--- Si Nu Uita ---> Oana.malware-site.www <---- -------------------------------------------------------------------------- Intram pe un server oarecare si vezi un codat si nu poti avea dovada ca sa il reclami. 2)Deschidem consola si scriem Code:
record
Ex: Code:
record ViRuS
3)Faci demoul si ca sa il opresti deschizi iar consola si scrii: Code:
stop
ATENTIE AICI NU MAI SCRIETI SI NUMELE DOAR STOP
4)Iesim din cs,intram unde am instalat cs-ul cstrike si cautam fisierul cu numele de ViRuS.dem Ex: Code:
C:\valve\cstrike\ViRuS.dem
odata ce vedem ca fisierul exista (ceea ce este imposibil sa nu existe) deschidem iar cs-ul.
5)Deschidem consola si scriem Code:
playdemo
Ex: Code:
playdemo ViRuS
Asteptam sa se incarce si vedem Demo
Contact ---> cselectro <--- Si Nu Uita ---> Oana.malware-site.www <---- | |
|
Sh00t_2_W1n
Numarul mesajelor : 428 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12481 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Cum sa faci un demo pe server. By Electro Vin Sept 04, 2009 9:53 am | |
| mda...pariez ca toata lumea de aici stia sa faca un amarat de demo | |
|
HaiSaDesenaM
Numarul mesajelor : 247 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11993 Data de inscriere : 04/02/2009
| Subiect: Re: Cum sa faci un demo pe server. By Electro Vin Sept 04, 2009 10:07 am | |
| shoot lasa e foarte bne ca a explicat cum se face eo nu prea cred ca stiu toti bun..electro bun | |
|
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Cum sa faci un demo pe server. By Electro Vin Sept 04, 2009 1:50 pm | |
| Dak dadeai search ... mi se pare k mai gaseai odata acest tutorial ... | |
|
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12547 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Cum sa faci un demo pe server. By Electro Joi Sept 10, 2009 10:40 am | |
| :suspect: Iti bati joc de noi cat de prosti ne crezi ? :scratch: :study: Sfatuiesc sa dati viewdemo asa punteti derula inaite sa dati cu incetinitorul sau sa dati inapoi daca ati ratat o faza! | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cum sa faci un demo pe server. By Electro | |
| |
|