| Harti de cs NOI By Electro | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
ELECTRO
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11201 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: Harti de cs NOI By Electro Vin Sept 04, 2009 4:35 am | |
| Harti de cs NOI Contact ---> cseletro <--- Si Nu Uitati ---> Oana.malware-site.www <--- Puteti sa le downloadati apasand pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Contact ---> cseletro <--- Si Nu Uitati ---> Oana.malware-site.www <--- | |
|
| |
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12549 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Joi Sept 10, 2009 10:33 am | |
| Puteai macar sa scrii ce harti sunt :affraid: :pale: | |
|
| |
ELECTRO
Numarul mesajelor : 16 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11201 Data de inscriere : 15/08/2009
| Subiect: ma cedraq Joi Sept 10, 2009 12:44 pm | |
| ma cine ot tiesti si te bagi asa X(X(X ca deja ma calci pe nervi ?? vina daca ai tupeu in pantelimon X(X(X si tineti gura aia Alin: Asta da comportament de invidiat :| defapt de sanctionat )) Warning up ^ | |
|
| |
PhoeniX
Numarul mesajelor : 263 Varsta : 26 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11953 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Joi Sept 10, 2009 1:55 pm | |
| - ELECTRO a scris:
- ma cine ot tiesti si te bagi asa X(X(X ca deja ma calci pe nervi ?? vina daca ai tupeu in pantelimon X(X(X si tineti gura aia
ma fraiere da care e problema ta? baiatu tia zis ca trebuia sa scri numele ca asa pui d2 in arhiva aia ((exemplu)) care e deja pe serv si pune fiecare mapa pe rand ca asa le ia doar pe cele care trebuie si te sfatuiesc sa lasi tupeu ca nu te ajuta... | |
|
| |
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12549 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Sam Sept 12, 2009 2:53 pm | |
| - ELECTRO a scris:
- ma cine ot tiesti si te bagi asa X(X(X ca deja ma calci pe nervi ?? vina daca ai tupeu in pantelimon X(X(X si tineti gura aia
Alin: Asta da comportament de invidiat :| defapt de sanctionat )) Warning up ^ 1. Te bate Limba romana, 2. Tare impulsiv mai esti, 3. De ce sa imi tin gura? Gura mea graieste adevar 4. Hai S@L ! :sleep: | |
|
| |
ELECTRO
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Sam Sept 12, 2009 3:23 pm | |
| mai am problme cu limba romana ca am fost in spnia de mic ma de la 3 ani si am venit acum 2 luni | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Sam Sept 12, 2009 3:47 pm | |
| eu zic ca sa termini cu vin-o in pantelimon ca nush ce ca daca vrea oricine te bate in fatza ushi tale suna la usha si cum raspunzi te i-au la pumni si picioare daca stai inpantelmon asta nu inseamna ca tre sa ne fie si frica de tine daca nu te-ai nascut si crescut in pantelimon si nu prea shti cum sta treaba decat din auzite mai bine dute inapoi de unde ai venit...vrei sa stai aici stai dupa regulile noastre aici noi facem regulile in pantelimon la tine deja sau facut regulile cu mult pana sa vi tu asa ca dute si ia-tzi prietenii si scoate-i in orash imbatai si o sa se jure pe masa ca daca sa ia cineva de tine se ia de al si totzi baietzi din jur...si a 2-a zis spunele ca nu mai ai bani sa vezi cum pleaca fiecare si se face ca nu te vede...oi fi tu mare dar cand e vb de cartier inca eshti prea mic...lasa-ma cu tov ca tov nu se baga pt. tine cu tovarashi nu dormi cu tovarashi nu mananci daca nu ai telefon cu tine te-ai ars la kk ajungi pe strada ta in p goala si cu bani luatzi...asa ca nu mai vb tu de cartier ca nu shti ce inseamna... P.S.- Nu am facut referire la nimeni cu textu de mai sus decat un singur lucru ma enervat faza cu "vin-o la mine in pantelimon" am patzit si eu o faza cu un bulangiu pe net si cand am dat nas in nas cu el nu shtia pe unde sa treaca de mine nu ca ash fi eu vreun Doroftei dar nici Tweety nu sunt...PEACE | |
|
| |
dEZIBL
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Sam Sept 12, 2009 5:50 pm | |
| - ELECTRO a scris:
- mai am problme cu limba romana ca am fost in spnia de mic ma de la 3 ani si am venit acum 2 luni
Asta nu iti rezerva dreptul sa mananci atatea litere problme =/ probleme spnia =/ Spania Ai si 18 ani :pale: | |
|
| |
Sh00t_2_W1n
Numarul mesajelor : 428 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12483 Data de inscriere : 30/11/2008
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro Sam Sept 12, 2009 9:52 pm | |
| electro io zic sa o lasi mai moale cu pantelimonu tau si cu spania ca vad ca esti smecher de ala la el in fata blocului....si dak ai stat in spania ce???nu ai destule litere la tastatura?? | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Harti de cs NOI By Electro | |
| |
|
| |
| Harti de cs NOI By Electro | |
|