Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Ma Retrag De Pe Oana

In jos 
+5
Alin
Most Evil
pOKKe
Freakadadisk?!
1uLy*MzQ
9 participanți
AutorMesaj
1uLy*MzQ

1uLy*MzQ

masculin
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 33
Warning :
Ma Retrag De Pe Oana Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Ma Retrag De Pe Oana Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11506
Data de inscriere : 12/09/2009

Ma Retrag De Pe Oana Empty
MesajSubiect: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeLun Oct 05, 2009 9:55 pm

Eu cu serverul plecam...de pe forum..imi pare rau dar nu ma suporta mai nimeni pe aicea...
Toata lumea are o parerea proasta despre serverul meu poate chiar si despre mine...
Eu nu vreau ca Alin sa se supere...si nici Oana si nici cei cu care ma intelegeam si o sa ma inteleg in continuare foarte bine
Eu nu sunt suparat pe mineni..dar nu simnt ca este locul meu aicea....printre 3-4 prieteni si restu care nu ma suporta...
Alin stii prea bine u te respect si te voi respecta mereu pentru tot ce ai facut pentru mine...de asta eu voi lasa adminul lui Alin cat si Oana si lui PIMPIN .
Cred ca cu atat voi ramane de pe aicea...multumesc foarte mult..ati scapat in sfarsit de mine pentru cei care nu ma suporta.
Succes cu Forumul / Serverul Alin cat si OwGod acuma ...Atomik va fi mai mereu plin ...eu nu tin de playeri chiar daca o sa am sv gol..asta este...
Multa sanatate mia facut placere ! Nu o luati in nume de rau ...plec pentru ca am motivele mele....imi pare rau.. :( poate ca nu am stat mult pe aicea..
Dar intre mine si uni de pe aicea ...am inceput deja sa ne intelegem bine si mereu ne vom intelege bine:XDiscutam pe mess:) :*

Ramas Bun. :( :( :( :(
Sus In jos
Freakadadisk?!

Freakadadisk?!

masculin
Numarul mesajelor : 330
Varsta : 29
Warning :
Ma Retrag De Pe Oana Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ma Retrag De Pe Oana Right_bar_bleue

Puncte : 12086
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeLun Oct 05, 2009 10:02 pm

pacat omule eo nam apucat sa joc pe sv tau dar din cate am auzit era tare bafta:(
Sus In jos
pOKKe

pOKKe

masculin
Numarul mesajelor : 178
Varsta : 34
Warning :
Ma Retrag De Pe Oana Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ma Retrag De Pe Oana Right_bar_bleue

Puncte : 12007
Data de inscriere : 22/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeLun Oct 05, 2009 10:02 pm

Sa iti spun eu cum e treaba, nu ca nu te suporta lumea si bla bla bla

Ai luat un subdomeniu de la fatalzone si ai trecut pe forumul lor, dc? pentru ca ai posibilitatea sa prinzi mai multi playeri

Si cu parerile astea de rau nush ce is ,pe mine unu ma lasa rece stiind ce vrei sa faci. Nu e frumos din partea ta,macar pentru increderea pe care ti-a acordato alin si a fost decis sa te ajute
Nush ce sa zic dar nu e frumos ce ai facut

Edit: Puteti sa va uitati si pe site la fatalzone si vedeti cum sta treaba,nici macar un pic de obraz nu iai arata la alin la cat tea ajutat
Sus In jos
Most Evil

Most Evil

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :

Puncte : 11889
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeLun Oct 05, 2009 10:23 pm

hai sa ne luam jucariile si sa plecam acasa...acu vazui cum e treaba...

Ultima editare efectuata de catre Most Evil in Mar Oct 06, 2009 6:12 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14561
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 12:45 am

Poi eu unu nu pot sati zic nimic decat bafta si multa sanatate si ramanem preteni si te astept de craciun in vizita :-X Mai tinem legatura pe mess si ne mai vedem pe server ;)

bafta inca o data :*:-X

Si P.S pt pokke ;) ti minte nu?

Alin a scris:
sti cum e treaba pokke ? Very Happy serverele astea apar din senin si tot la fel din senin si dispar Smile)) darrrr useri si playeri raman Very Happy si ghici unde ?Smile))))
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
HaiSaDesenaM

HaiSaDesenaM

masculin
Numarul mesajelor : 247
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11991
Data de inscriere : 04/02/2009

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 5:45 am

pfff....... nici nu am ajuns sa te cunosc.... bafta
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12355
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 12:56 pm

tu stii dc pleci..pe servaru tau am jucat de cateva ori....da unii admini nu deosebesc un player bun de un codat...bft in continuare si ne evdem pe servar;)
Sus In jos
pOKKe

pOKKe

masculin
Numarul mesajelor : 178
Warning :

Puncte : 12007
Data de inscriere : 22/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 1:22 pm

Stiu stiu alin, dar nu e frumos tine de bun simt
Sus In jos
Red-Butt

Red-Butt

masculin
Numarul mesajelor : 26
Varsta : 39
Warning :

Puncte : 11768
Data de inscriere : 04/12/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 1:34 pm

nu prea pot sa-ti comentez decizia pe care ai luat-o.....dar asta e. imi pare rau ca ai ales aceasta varianta.
mult succes in continuare cu serverul si sper sa ne intalnim cat mai des la un cs
Sus In jos
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Warning :

Puncte : 12812
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitimeMar Oct 06, 2009 7:48 pm

Sanatate si numa bine ! Bafta in continuare !
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ma Retrag De Pe Oana   Ma Retrag De Pe Oana I_icon_minitime

Sus In jos

Ma Retrag De Pe Oana
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» e timpul sa ma retrag ..off :((
» LA MULTI ANI OANA!!!