De ce atunci cand cineva vorbeste cu Dumnezeu se numeste RUGACIUNE , dar atunci cand Dumnezeu Vorbeste cu cineva se numeste SCHIZOFRENIE?
-Tata,am 2 vesti,una buna si una proasta!
-Zi-o pe aia proasta!
-Aseara am fost la un bal de homosexuali.
-Si aia buna?
-M-au ales regina balului!
Un tip beat mort intra intr-un bar,si dupa ce izbeste cativa clienti pe drum spre tejghea,se opreste in fata unui cuplu si ragaie.
Sotul,indignat,zbiara la el :
-Cum indraznesti sa ragai inaintea sotiei mele?
-Ma scuzati,va rog,n-am stiut ca e randul dumneaei!
Un pusti intra in farmacie si intreaba :
-Aveti prezervative?
-In primul rand,raspunde farmacista,prezervativele sunt pentru copii si in al doilea rand sa-i spui tatalui tau sa vina sa si le cumpere singur!
La care pustiul raspunde :
-In primul rand,prezervativele nu sunt pentru copii,ci impotriva copiilor,si in al doilea rand nu sunt pentru tata,ci pentru mama,care pleaca in delegatie si nu are cum sa stie marimea inca!
Un politai opreste un sofer noaptea....
-Domne,amenda!Te-am prins,te-am ars!Uite,ca sa te fac scapat raspunde la o intrebare : conduci noaptea ; pe contrasens vezi ca se apropie 2 faruri.Ce este?
-O masina...
-Bine,o masina,da ce e?Mercedes,Dacie,Volvo?vad ca nu stii....hai sa iti mai pun o intrebare : conduci noaptea ; pe contrasens vezi un far.ce e?
-O motocicleta....
-O motocicleta...da de care e?Honda,Suzuki,Kawasaki?iar nu stii....gata,amenda nu te mai iert!
-Bine,amenda,da hai sa-ti pun si eu o intrebare : conduci noaptea,pe marginea soselei vezi o gagik turbata....ce este?
-O curva,bineinteles...
-O curva , bine, da cine e?maica-ta,sora-ta,nevasta-ta?
Un sef ajunge dimineata la birou cu prohabul descheiat.Secretara,nestiind cum sa-l abordeze,il intreaba : "Sefu,dimineata cand ai plecat de acasa ai inchis usa la garaj?" . Seful,nedumerit,intra in birou,si dupa un timp isi vede prohabul descheiat si-l inchide.Isi da seama la ce se referise secretara,si,dorind s-o necajeasca un pic,o cheama si o intreaba :
-Azi dimineata,cand mi-ai vazut usa de la garaj deschisa,mi-ai vazut si Jaguarul?
-Nu sefu' , am vazut doar un Mini cu doua cauciucuri desumflate!
Se duce unul la doctor cu un cutit infipt in spate :
-Domnule doctor,am un cutit in spate!
-Acuma,vii?cand mai sunt 3 minute pana la 7 cand se termina programul?vino maine dimineata!
-Domnule doctor,da ce suflet aveti sa ma lasati cu cutitul infipt in spate?
Scoate doctorul cutitul si i-l infige in ochi...
-Na,du-te la oftalmolog ca ala are program pana la 8!
Paradoxul existentei : pe zi ce trece apar tot mai multi homosexuali,cu toate ca ei intre ei nu se inmultesc!!!!