| hai ca nam mai pus de mult | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
PhoeniX
Numarul mesajelor : 263 Varsta : 26 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11953 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: hai ca nam mai pus de mult Dum Oct 25, 2009 2:49 pm | |
| Intr-o zi nea iepurele vre sa faca 20 clatite . ba... da navea tigaie: -Nam tigaie.Ii cer la urs Pe drum iepurele isi zise: -Ba da daca imi cere clatite?Ii dau...Sa zicem 5.Raman cu 15 merge . Da daca cere 10 ? Raman cu 10 e bn. Da daca cere 15 ? Raman cu 5 bine si asa.Ba , da daca mi le cere pe toate? Se duce iepurele nervos la urs si ii zice: -Ba ursule bag P*** in tigaia ta si in tine ca nu mai fac nici o clatita!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Un reporter vine intr-un sat si ii zice la 1: -Zimi o intamplare frumoasa din viata ta. -Pai , intr-o zi sa pierdut o vaca in padure si-a cazut intr-o rapa si am gasit-o si-am sarit si-am fu**to. -Aaaaa , una mai frumoasa? -Pai , intr-o zi sa pierdut o fata in padure si-a cazut intr-o rapa si am gasit-o si-am sarit si-am fu**to. -Si una urata? -Pai , am sarit dupa fata si dupa vaca cum am zis da m-am pierdut si eu si m-au gasit si-au sarit dupa mine si m-au fu**t ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Bula strula si tiganu au plecat pe deal . Bula si-a luat un sandwici , Strula un casetofon si Tiganu o tuica. Noaptea tiganu somnambul bea tuica manca sanwiciu si casetofonu , dimineata tiganu : -La constanta vremea va fi calda cu usoare precipitati -Tigane prinzi radio.Ba bula adu o cheie franceza sa schimbam canalu Il strang de ce prind pana vad ca din tigan curge ceva alb. -Ba tigane!Ti se scurg bateriile. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ O blonda , o roscata si o bruneta urca intr-un lift Pe perete o pata mare alba.Bruneta: -Asta arata a sperma Vine roscata -Asta miroase a sperma Vine blonda linge pata si zice: -Da e sperma da nu e a nimanui din blocu asta. | |
|
| |
Ady_fcs
Numarul mesajelor : 480 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12769 Data de inscriere : 02/01/2009
| |
| |
PhoeniX
Numarul mesajelor : 263 Varsta : 26 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11953 Data de inscriere : 30/04/2009
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Dum Oct 25, 2009 7:02 pm | |
| pai ady dak mai vrei , bancuri osa mai caut dar pana una alta va pun ghicitori si va zic bafta 1. >>>Ce urmeaza dupa 1 DAR nu e 2<<< 2. >>>Cate animale a luat moise cu el pe arca?<<< 3. >>>Daca un paznic de noapte moare ziua primeste pensie?<<< 4. >>>Zilele au 24 de ore , dar cate zile pe an au 12 ore?<<< sa vad care stie egiptologie 5. >>>Un om raceste . Daca nu e vindecat in .... zile este ucis.<<< ultima no so ghiciti | |
|
| |
Ady_fcs
Numarul mesajelor : 480 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12769 Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Dum Oct 25, 2009 8:36 pm | |
| - PhoeniX a scris:
- pai ady dak mai vrei , bancuri osa mai caut dar pana una alta va pun ghicitori si va zic bafta
1. >>>Ce urmeaza dupa 1 DAR nu e 2<<< 2. >>>Cate animale a luat moise cu el pe arca?<<< 3. >>>Daca un paznic de noapte moare ziua primeste pensie?<<< 4. >>>Zilele au 24 de ore , dar cate zile pe an au 12 ore?<<< sa vad care stie egiptologie 5. >>>Un om raceste . Daca nu e vindecat in .... zile este ucis.<<< ultima no so ghiciti 1. habar n-am....una sau unu mic? 2.se pune si sotia sau....? 3.ce pensie sa mai primeask dak a crapat? 4.din cate stiu eu egiptenii nu aveau ore in care sa numere zilele....da probabil k nu asta e poanta:P 5.ucis de cine?plus k un om raceste in 2 feluri....ori de gripa ori de moarte:)) | |
|
| |
PhoeniX
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Dum Oct 25, 2009 8:52 pm | |
| deci adi doar intrebarea 5 are lagatura cu egiptologia si app
1.GRESIT 2.GRESIT 3.CORECT 4.GRESIT 5.GRESIT | |
|
| |
Ady_fcs
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Lun Oct 26, 2009 5:10 am | |
| | |
|
| |
only1sika
Numarul mesajelor : 35 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11099 Data de inscriere : 07/10/2009
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Lun Oct 26, 2009 10:22 am | |
| Frumoase bancuri ))" longdesc="21" /> | |
|
| |
PhoeniX
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult Mar Oct 27, 2009 7:52 pm | |
| va dau rasp ca nu ghiciti 1. >>>Pai ba mai e si 1,1 si 1,2 si 1,3 si tot asa ((numerele zecimale , matematica voastra...)) 2. >>>Parca era arca lu noe nu a lu moise , el avea lamborghini<<< 3. >>>Vorba lu ady ce pensie sa mai ia daca a crapat.<<< 4. >>>Toate zilele au 12 ore ca mai au inca 12 aia e partea a doua.<<< 5. >>>Vam dat-o doar asa ca stiam ca nici unu nu stiti.Va trebuie un hoby.In egiptul ANTIC ((am uitat sa zic)) un om care raceste este omorat in 3 zile de ce?cautati pe net.<<< | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: hai ca nam mai pus de mult | |
| |
|
| |
| hai ca nam mai pus de mult | |
|