Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Daca aveti probleme cu conectarea pe forum

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Empty
MesajSubiect: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeLun Oct 26, 2009 2:50 pm

Daca nu va puteti conecta cateodata la forum sa nul injurati pe Alin va rog ;)

Vin Oct 16, 2009 1:11 pm Scris de Luky

Dragi utilizatori,

Am avut de ceva timp, incetiniri sau nefunctionari ale forumurilor dumneavoastra datorita noului furnizor al serverelor noastre. Acest serviciu, care ne-a fost recomandat de catre inginerii de top ai celor de la IBM, a fost menit sa optimizeze si sa anticipeze cresterea de trafic pe forumurile dumneavoastra si pe serverele noastre.

Regretam profund alegerea facuta si faptul ca dupa mai multe zile de cercetare si dezvoltare, nu au fost in stare sa ofere o solutie stabila si fiabila.
De aceea am decis sa parasim serviciul oferit de ei, si sa ne intoarcem la vechiul furnizor. Aceasta schimbare va avea loc in urmatoarele ore si suntem increzatori in rezultate.

Aceste noi servere sunt ultraeficiente si vor oferi ceea ce v-am promis: forumuri mai rapide, mai eficiente, 99,9% timp de functionare si securitate crescuta pentru datele dumneavoastra.

In timpul acestei migratii, forumurile vor suferi incetiniri. Nu va faceti griji, nu exista nici un risc, aceasta manevra este controlata si forumurile dumneavoastra isi vor reveni foarte rapid.

Ne pare in continuare rau pentru inconvenientele create si intelegem foarte bine amaraciunea generata de aceste probleme.
De aceea, de indata ce forumurile vor fi stabilizate pe noile servere, vom face un cadou tuturor utilizatorilor si forumurilor.

Cu respect,
Echipa Forumgratuit

Ultima editare efectuata de catre Alin in Vin Dec 11, 2009 7:27 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :
Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Right_bar_bleue

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeLun Oct 26, 2009 6:46 pm

si care e cadoul?.....vrem cadoaie :D
Sus In jos
http://www.gajik.net
PIMPIN

PIMPIN

masculin
Numarul mesajelor : 271
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12256
Data de inscriere : 01/03/2009

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeLun Oct 26, 2009 7:26 pm

am inteles alin eu unu nu am probleme...!!

Si ptr Iplay Cadou o muratura:))))
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Warning :
Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Right_bar_bleue

Puncte : 12767
Data de inscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeMar Oct 27, 2009 9:37 am

zi Alin....cadou? :D
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12357
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeJoi Oct 29, 2009 7:55 pm

hmmm ady io cred k alin tine cadou pt el k vad k nu ne zice nik de el:)).....aline aline fugi singur cu cadou:X
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeJoi Oct 29, 2009 9:56 pm

HIHIHI MATERIALISTILOR :)) astia dau numa cadouri sentimentale si administrative nu dau bani sau obiecte :))
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :
Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Left_bar_bleue10 / 10010 / 100Daca aveti probleme cu conectarea pe forum Right_bar_bleue

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeJoi Oct 29, 2009 10:41 pm

pai cum sa nu?materialist TILL THE END
imi pui si mie o vb buna la profu de franceza?k abia mi-a pus 3:D:D:D:D:D
Sus In jos
micutu

micutu

Warning :

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 1:42 pm

pfff cadouri sentimentale;))......poate ne trim cate o fetita prin curierat;))
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 5:26 pm

eu de aici am ce sa trimit micu....k is numa bunaciuni....tu de unde esty sa vad dak ai?:))
Sus In jos
micutu

micutu

Warning :

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitimeVin Oct 30, 2009 6:19 pm

sunt si la mn la brasov;)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Daca aveti probleme cu conectarea pe forum   Daca aveti probleme cu conectarea pe forum I_icon_minitime

Sus In jos

Daca aveti probleme cu conectarea pe forum
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Deci va rog sa postati fiecare de unde aveti net[firma] si ce lag aveti
» Raspundeti daca stiti
» aveti careva ?
» Haideti sa va vad iara ce net mai aveti anul asta :D masuratil aici
» probleme :(

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum