| ziceti si voi:| | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
FLLUX aka mNmL
Numarul mesajelor : 593 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11829 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 10:45 am | |
| ati vazut k unii playeri gen(seat,vedeta,azot)si mia jtiu eu cn siau luat lumea in cap si incep sa comenteza la admini...era unu ieri pe srv si comenta de rupea...si SEAT aq k ai luat unban nu tre sa faci pe smechere k iar iti dau si nu ma supar k ma sanctioneaza alin..asta e datoria lui (sa ma sanctioneze)si nu o sa ma supar pe el sau mai jtiu eu ce....deci GATA CU TUPEELE k iti dau un ban de nu til mai scoate nimeni... ..CAPISCI?deci fara comentarii LA ALTI ADMINI SAU PLAYERI SI NICI PE FORUM k cik iote ala a copiat cum miai zis si mie...da in fine te las....dak mia comm odata fie la adminii iti dau BAN PERMANENT..hai papa | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12242 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 2:06 pm | |
| mey k esti player k esti admin fiecare are drepturi egale ...dak un player injura un alt player >> ban/kick/llama /gag /fuckoff..... sau dak un player injura un adm la fel...de multe ori ni se mai urca adminu la cap (chiar si mie )...si qm face unu figuri cum fleosch ii dai fuckoff...si elea elea...si el injura si uh dai llama ...el iar injura si se ajunge la ban permanent...insa pustiu :-S...ia`o si uh mai ushor gandeste`te k esti un player normal si k n`ai imunitate si nu poti da gag la nmn elea elea...nu o lua in nume de rau...dar si noi cateodata exageram ....si playerii de cele mai multe ori exagereaza..d.ak esti mai bun te`njura si iasa :|....deaia batuti in cap :scratch: :scratch: | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 2:17 pm | |
| Asa este pustiu poimajoritatea comenteaza hai sa le dam ban permanent la toti si am scapat de injuraturi ;|) de asta exista gag si lama si in cazuri speciale fuckoff relax man | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12242 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 2:22 pm | |
| uite un om kre gandeste qm trebe ....le dai llama gag si iti zic eu k nu mai au ce face ...insa nu sa dai llama/... numa asha k ai uh chef...am mai vaz admini kre dau llama numa sa fie dat :|... | |
|
| |
SeaT *OUT
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11752 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:06 pm | |
| aolo pustule tot de noi zici k neam luat lumea in cap knd noi stateam ore in sir p sv uh te jucai cu Donald Duck:-j | |
|
| |
FLLUX aka mNmL
Numarul mesajelor : 593 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11829 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:12 pm | |
| gata aline..dupa ce ii dau ban lu s3at pe srv o sa fiu ffff linistit..iar ma enervat...si ptr asta o sa ma sanctionezi si bn o sa faci...dupa ce il banez o sa fiu ffffff linistit si nu o sa mai fac topicuuri gen asta...si app nu murim de un player k seat..ms:| | |
|
| |
b3b3LinA
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:22 pm | |
| eU...din pakte incep sa nu va mai suport X(...ptr k nu`mi plac certurile ~X(....ti`am zis pustiu nu`l baga in seama si ghata !!! si dc sa`i dea ban ? eu nu vad nici un motiv ptr kre sa primeasca ban ....alin fa ceva...m`am saturat pana peste cap de certuri aiurea ~X(X(X(X ...si incep sa fac urat :|...eu deaia nici nu mai prea intru p srv...k mereu tre sa existe cativa kre`mi strik ziua > ...si knd ii auzi pe unii ba adm ala are cod si saracu` n`are nik :| si se injura k la usha cortului :-J...in fine noi sa fim sanatosi da` in ritmu asta ma las de cs ptr k n`are rost ..nervi ptr ce ? | |
|
| |
SeaT *OUT
Numarul mesajelor : 174 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11752 Data de inscriere : 14/10/2008
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:25 pm | |
| din pacate pt tn nu morii tu ) yo nu vr sa ma cert cu nimeni de fapt nici nu imi pun mintea la tn yo te rezolvu prin copy paste uh ai uitat un read me in toate deschide programele alea inainte sa iti bati capu la mintea mea pt k uh no sa ajungi nici1 la nivelu meu pt mn tiam mai zis nu esti 0 esti -0 ba chiar - - - - - 0 P.S cu asta am incheiat esti DELETE PT MN nu te mai bag in seama nici p forum nici p server mie sila sa ma mai cert cu totii Uite de ex cu bebelina ma injuram de rupeam pamantu .. acum ma inteleg prea bn cu ea "se mai maturizeaza oameni pustule " Grow up | |
|
| |
b3b3LinA
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:30 pm | |
| deci pustiu seat a cedat...ash vrea sa vad acelasi lucru si de la uh ;)cel mai destept cedeaza...si uite`te si uh la seat..ptr el esti egal cu 0...adik mai rau )...nu va bagati in seama 1 pe altu si ghata :|...si bv`o seat imi plashe qm ai reactionat > < | |
|
| |
FLLUX aka mNmL
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:35 pm | |
| in fine..am sa cedez da numai vreau comentarii de la tn la adresa mea k eu copi sau mia jtiu eu ce,si dak e sa copii kre e treaba,bv mie k copii si nu tre sa te bagi u k uite de uned a copiat numai zice,taci din gura si lasal asa..deci sa nu ne mai certam da nici sa mai aud comentarii de la tn...k atunci cedez de tot si iti dau ban...deci gata cu cearta... | |
|
| |
b3b3LinA
| Subiect: Re: ziceti si voi:| Dum Oct 19, 2008 4:52 pm | |
| asha boyz..vedeti k se poate ...pustiu se putea si mai bn si q asta hai #ToPiC cLoSeD | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ziceti si voi:| | |
| |
|
| |
| ziceti si voi:| | |
|