Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Most Evil

Most Evil

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :
uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11893
Data de inscriere : 21/09/2008

uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) Empty
MesajSubiect: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeLun Dec 21, 2009 1:00 pm

de_inferno2se
de_dinaunion
de_late
de_roses
de_wadi

dak vrei sa le bagi ...si dak nu vrei sa le cauti pe net cand om mai intra pe mess ti le pot da eu din cs meu:)
Sus In jos
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :
uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) Right_bar_bleue

Puncte : 12074
Data de inscriere : 22/11/2008

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeLun Dec 21, 2009 1:54 pm

cand jucam pe valve cs intram pe toate servarele posibile
aveam 2g numa harti deci eu joc pe hartile alea da nu stiu daca v-a juca lumea :)
Sus In jos
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12816
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeLun Dec 21, 2009 1:56 pm

Stiti cum e si cu hartile astea.... nu ca nu am vrea noi sa le jucam ...dar majoritatea playerilor ... iti zic eu cand vad asemenea harti dispar de pe srv... si intra cand is hartile acelea clasice ... n-am nimic impotriva cu aceste harti dar dak vreti sa jucati doar voi admini bagati-le :P
Sus In jos
Sh00t_2_W1n

Sh00t_2_W1n

masculin
Numarul mesajelor : 428
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12483
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeLun Dec 21, 2009 2:07 pm

asta cam asa e radu...cand lumea se uita la find servers si vede un server cu harti de genul asta...prefera sa intra pe servere cu harti clasice
Sus In jos
Most Evil

Most Evil

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :

Puncte : 11893
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeMar Dec 22, 2009 4:49 am

eu zic ca vor juca....nu vad dc nu ar juca
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 13201
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitimeMar Dec 22, 2009 3:32 pm

joaca...ca daca nu joaca ii ia mama lu proces verbal daca pe publice nu se joaca mape dastea atunci la ce au fost facute?
Sus In jos
http://www.gajik.net
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)   uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:) I_icon_minitime

Sus In jos

uite Alin here...cam plictiseala dust nuke inferno:)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» uite roskat na concurenta :P
» Alin imi cer scz pt azi..:|:|
» Alin Alin ALin Alin
» alin help pls
» Server Oana.malware-site.www NoN-Stop

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: