Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Ptr ZooM plzz citeste

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
Ptr ZooM plzz citeste Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ptr ZooM plzz citeste Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11829
Data de inscriere : 20/09/2008

Ptr ZooM plzz citeste Empty
MesajSubiect: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeLun Oct 20, 2008 5:47 pm

zoom in primu rand eu imi cer scz dak am fakt cva rau..chiar dak am iesit din clan...iar eu NICIODATA NU AM ZIS k TeQ* sa desfiintat..poti sa te uiti si la topicu cu "kre vrea sa facem un clan..."sa vezi k nu am zis nik..am zis doar k am iesit...nu am zis la nimeni k TeQ* sa desfiintat(Doamne Fereste)..deci plzz sa ma scuzi dak am facut ceva si team suparat...te rog scz:((....nu am zis nik de TeQ* da in fine....sunt prosti aia kre au zis si au inteles gresit....deci plzzz iartama dak am fakt cva:((..plz plz plz
Sus In jos
http://www.gajik.net
CiuPa

CiuPa

masculin
Numarul mesajelor : 21
Warning :
Ptr ZooM plzz citeste Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Ptr ZooM plzz citeste Right_bar_bleue

Puncte : 11818
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeMar Oct 21, 2008 11:02 am

doar atat: =))))
Sus In jos
Roshu

Roshu

masculin
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 11973

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeMar Oct 21, 2008 12:30 pm

am ramas impresionat:)))
Sus In jos
http://rosurhadoo.hi5.com
dG^LoLz0r

dG^LoLz0r

masculin
Numarul mesajelor : 200
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 11738
Data de inscriere : 21/10/2008

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeDum Oct 26, 2008 12:26 pm

Yo sincer nu stiu ce sa zic ... am iesit din TeQ* deoarece zoom nu mai intrase pe serv de aproape 2 sapt si ... nu puteam jucam vreau meci fara el ... ca el era cL si deasta am ales sa ies din clan sper sa nu te superi pe mne ..
Sus In jos
SeGaTe (Andrei)

masculin
Numarul mesajelor : 500
Varsta : 37
Warning :
Ptr ZooM plzz citeste Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Ptr ZooM plzz citeste Right_bar_bleue

Puncte : 11800

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeDum Oct 26, 2008 12:36 pm

LoL lasa man noi sa fim sanatosi. :D
Sus In jos
Roshu

Roshu

masculin
Numarul mesajelor : 157
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 11973

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitimeDum Oct 26, 2008 1:04 pm

zoom crek l`a citit da nu mai zice nimik:))

#closed
Sus In jos
http://rosurhadoo.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ptr ZooM plzz citeste   Ptr ZooM plzz citeste I_icon_minitime

Sus In jos

Ptr ZooM plzz citeste
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-