| AMENDA CLUJ RATUC | |
|
+7xNn osama tRancE jEaNN micutu 1uLy*MzQ mH # MeT4L 11 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
mH # MeT4L
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11461 Data de inscriere : 08/06/2009
| Subiect: AMENDA CLUJ RATUC Vin Ian 29, 2010 11:05 pm | |
| deci in primul rad : *cu voce de popa*: blestem toti bohterii in numele tatalui amin!!!, nu este careva din cluj sa imi explice ce tre sa fac? ca mo prins un controlor si mi-o dat amenda fara rost, eram pe autobuz am compostat biletu nu merge compostoru mai fac odata, si vine controloru zice ca nu ii bun biletu mai era inca o tipa acolo care o patit exact acelasi lucru, am semnat procesu verbal ca cica daca nu intra direct pe impozitu de casa si nu mai pot sa platesc nimic pana nu platesc amenda, luni tre sa ma duc sa depun contestatie deaia, ce pot sa fac ca sa scap fara amenda ca doar nu sunt de vina, mie mi frica insa ca tot o sa pic de vina, inafara sa aflu unde sta ala sa il bat si sa ii iau 50 de lei fix cat e amenda
P.S.: am sarit peste partea cu injuraturile pentru ca e prea lunga | |
|
| |
1uLy*MzQ
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 33 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11508 Data de inscriere : 12/09/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 9:16 am | |
| E o aiureala totala eu in locul tau nu as plati amenda am prieteni care au luat amenzi de la politie si nici in ziua de azi nu leo platit ... ))" longdesc="21" /> ))" longdesc="21" /> Si vad ca inca nu au nimic asa ca eu zic sa stai calm..si stiu si eu cum sunt controlori cei mai jegosi oameni din lume ..cand nu ai bilet hopa si ei.. si cand ai nu vine nici drq sa te verifice | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12357 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 9:55 am | |
| aoleu impostorule ai vrut sa tragi teapa statului? te plimbi cu autobuzu fara sa faci biletu?infractorule ce sa zic din cate stiu amenzile se aduga la impozit....acu nu stiu sigur | |
|
| |
mH # MeT4L
Numarul mesajelor : 54 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11461 Data de inscriere : 08/06/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 10:35 am | |
| buey [-x eu sunt un cetatean model nu dau teapa statului > am facut biletul insa compostorul nu mergea IUBESC TARA MEA owww shit nu cred ca am zis asa ceva | |
|
| |
jEaNN
Numarul mesajelor : 483 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12727 Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 10:46 am | |
| eu la amenzile care leam avut .. nici una nu am platit cand trebuia .. normal se pune la impozit.. dar mereu mia venit somatie acasa dupa 6 luni de zile , scria ca se adauga o dobanda de nush cat la % .. oricum putin 0,05 sau ceva de genu .. nu mai tin minte ..si nush ce ma mai prostea pe mine p`acolo ) .... | |
|
| |
tRancE
Numarul mesajelor : 216 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11866 Data de inscriere : 18/03/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 11:52 am | |
| ) in cazu asta fa ca mine... aburestei ca ...cobori la prima si fugi:> | |
|
| |
1uLy*MzQ
Numarul mesajelor : 64 Varsta : 33 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11508 Data de inscriere : 12/09/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 7:16 pm | |
| Haha ca veni vorba de zis si fugit... ))" longdesc="21" /> mereu functioneaza nustiu dc dar toate controloarele sunt BABE si sunt GRASE incat daca o iei la fuga..dispari in fata lor ca in ceata asta daca nu esti pensionar ))" longdesc="21" /> ))" longdesc="21" /> ))" longdesc="21" /> | |
|
| |
mH # MeT4L
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Sam Ian 30, 2010 9:20 pm | |
| tare da la noi nu e asa:)), nici nu avem efmei controloare ca in ultima vreme atatia controlori o fost batuti ca deja ii trimit si cu jandarmi, off daca nu erau 2, k tipu care so luat de mn era mai pricajit ) , da alalalt.... DA PT AIA TAT I-AM INJURAT X(X(X(X(X( | |
|
| |
osama
Numarul mesajelor : 28 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 10923 Data de inscriere : 23/12/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 9:03 am | |
| - mH # MeT4L a scris:
- deci in primul rad : *cu voce de popa*: blestem toti bohterii in numele tatalui amin!!!, nu este careva din cluj sa imi explice ce tre sa fac? ca mo prins un controlor si mi-o dat amenda fara rost, eram pe autobuz am compostat biletu nu merge compostoru mai fac odata, si vine controloru zice ca nu ii bun biletu mai era inca o tipa acolo care o patit exact acelasi lucru, am semnat procesu verbal ca cica daca nu intra direct pe impozitu de casa si nu mai pot sa platesc nimic pana nu platesc amenda, luni tre sa ma duc sa depun contestatie deaia, ce pot sa fac ca sa scap fara amenda ca doar nu sunt de vina, mie mi frica insa ca tot o sa pic de vina, inafara sa aflu unde sta ala sa il bat si sa ii iau 50 de lei fix cat e amenda
P.S.: am sarit peste partea cu injuraturile pentru ca e prea lunga ce pot sa-ti spun este ca m-am confruntat cu un caz de genul acesta....si singurul lucru pe care il poti face este sa iei un prieten cu tine (chiar daca nu era in acel moment cu tine..poti minti si tu macar o data:D) si sa mergeti la sediul lor (Nu stiu ce denumire are in Cluj) si sa faci un fel de contestatie a amenzii ! Va trebui sa dati amandoi declaratie ....sa povestiti exact ce s-a intamplat ! In 99% din cazuri amenzile sunt retrase... Controlorul care ti-a dat amenda....trebuie sa aiba anexat la procesul verbal si biletul tau;) (in acel moment superiorii lui vor vedea ca tu nu minti) | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 10:29 am | |
| pleaca din oras ... ) cea mai buna solutie ) | |
|
| |
deeux
Numarul mesajelor : 120 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11454 Data de inscriere : 11/06/2009
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 10:50 am | |
| aoloo :| ce porcarie..eo nu dadeam nici buletin ..k nu`l aveam la mine:)) chiar daca am d`ala de ratb frate le explicai si daca pe ei nu te interesa..pe tine dc sa te intereseze:| eo aja fac.. ) ma iau cu ei in gura si dupa`l sun pe tata.. ) k el lucreaza la ratb si voila:D | |
|
| |
dAu bINe?
Numarul mesajelor : 142 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11939 Data de inscriere : 24/09/2008
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 5:41 pm | |
| Parerea mea e ca ai facut rau ca ai semnat..degeaba mai faci contestatie..mai mare e deranju ps : Hai cu mine la meciuri de fotbal sigur nu o sa iei amenzi ) | |
|
| |
Most Evil
Numarul mesajelor : 157 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 5:53 pm | |
| si parerea mea e ca asa de mult ii pasa ca face post pe forum si asteapta pareri daici:)) | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC Lun Feb 01, 2010 8:01 pm | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: AMENDA CLUJ RATUC | |
| |
|
| |
| AMENDA CLUJ RATUC | |
|