Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]

In jos 
+4
pOKKe
simplu
soare
Unknown
8 participanți
AutorMesaj
Unknown

Unknown

masculin
Numarul mesajelor : 208
Varsta : 31
Warning :
Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12246
Data de inscriere : 18/09/2008

Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Empty
MesajSubiect: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 4:39 pm

Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Prezentarerank
Sus In jos
soare

soare

masculin
Numarul mesajelor : 76
Varsta : 29
Warning :
Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Right_bar_bleue

Puncte : 11054
Data de inscriere : 28/01/2010

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 5:37 pm

sunt chiar misto
parerea mea ca ar fi misto daca s-ar pune la rangurile forumului
Sus In jos
http://www.ro
simplu

simplu

masculin
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 12138
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 10:25 pm

mie numi place acolo joc cum scrie oana ..... e prea mare :| restul imi place
Sus In jos
soare

soare

masculin
Numarul mesajelor : 76
Warning :

Puncte : 11054
Data de inscriere : 28/01/2010

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 10:27 pm

pai nu conteaza aia cu [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] , aia e ca sa nu se faca RIP
se pun doar alea pe care scriu : Administrator , moderator ......

Ultima editare efectuata de catre soare in Sam Feb 06, 2010 10:28 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
http://www.ro
pOKKe

pOKKe

masculin
Numarul mesajelor : 178
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12011
Data de inscriere : 22/09/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 10:28 pm

simplu simplu =)) rangurile sunt alea pe care scrie administrator, moderator, etc... nu are treaba scrisu ala :))
Sus In jos
Sh00t_2_W1n

Sh00t_2_W1n

masculin
Numarul mesajelor : 428
Warning :

Puncte : 12483
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeSam Feb 06, 2010 10:34 pm

sunt bunicele :D si vorba aia mai prinde bine din cand in cand cate o schimbare
Sus In jos
Unknown

Unknown

masculin
Warning :

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 12:01 am

Rank-urile au fost actualizate !

Enjoy It !
Sus In jos
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Warning :
Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Right_bar_bleue

Puncte : 12549
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 12:11 am

Imi plac cele vechi sunt mai evidente! Astea???.. sunt toate la fel :)
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL
Unknown

Unknown

masculin
Warning :

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 1:33 am

Asa imi plac mie , probleme gicule ? :|

Daca nu iti convine fa tu altele , sa le faci tu , ca sasa sunt multi plagiati peaci . AAAA sau stai , deastia cu gura mare tot sunt . Felicitari ! <:-P Acum faci si tu parte din ei :|
Sus In jos
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Warning :
Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] Right_bar_bleue

Puncte : 12549
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 9:33 am

Unknown a scris:
Asa imi plac mie , probleme gicule ? :|

Daca nu iti convine fa tu altele , sa le faci tu , ca sasa sunt multi plagiati peaci . AAAA sau stai , deastia cu gura mare tot sunt . Felicitari ! <:-P Acum faci si tu parte din ei :|
Lasale pe alea vechi ms2k.
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12359
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 12:40 pm

sunt faine alex...bv :-X
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14565
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 4:14 pm

Sunt super gicule ;))

#Closed ca se incep alte discutii ;)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]   Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici] I_icon_minitime

Sus In jos

Rank-uri Noi [Pareri , Sugesti , Critici]
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» pareri ;X ?
» Placi Video.... Pareri...
» View My Rank Plugin

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: