Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

O inebunit serveru :))

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
Unknown

Unknown

masculin
Numarul mesajelor : 208
Varsta : 31
Warning :
O inebunit serveru :)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100O inebunit serveru :)) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12246
Data de inscriere : 18/09/2008

O inebunit serveru :)) Empty
MesajSubiect: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 5:25 pm

Aline nush ce si cum , poate ai bagat tu vreun plugin , dar mor singur

Unknown killed self with worldspaw

si nu e prima oara :))

Ce se intampla ?
Sus In jos
1uLy*MzQ

1uLy*MzQ

masculin
Numarul mesajelor : 64
Varsta : 33
Warning :
O inebunit serveru :)) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100O inebunit serveru :)) Right_bar_bleue

Puncte : 11510
Data de inscriere : 12/09/2009

MesajSubiect: Re: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 9:02 pm

Nu crezi totusi ca e un topic facut cam aiurea.. :| ... parerea mea..
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
O inebunit serveru :)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100O inebunit serveru :)) Right_bar_bleue

Puncte : 14565
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitimeDum Feb 07, 2010 10:03 pm

Nui deloc aiurea ;) trebe sa le explicam la toti desi vad ca nu ma ajuti deloc alex ;)) "spawn" este locul unde te da cand intri pe o harta ;) sunt harti cu 32 de locuri de spawn ,cu 20 locuri spawn sau cu mai putine

Sunt mai multe posibilitati : poate era o harta mica si erati prea multi playeri

_poate ai intrat in timpul rundei si mai se intampla sa te dea viu si atunci serverul are grija sa te sinucizi ;)

_etc etc .... mai sunt multe variante

Si totusi ziceam ca era mai grav daca va ardea procesorul sau mai stiu io pushca monitorul [-X dar totusi sa facem topicuri pentru un kill? X_X

Ultima editare efectuata de catre Alin in Lun Feb 08, 2010 2:47 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Unknown

Unknown

masculin
Numarul mesajelor : 208
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 12246
Data de inscriere : 18/09/2008

MesajSubiect: Re: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitimeLun Feb 08, 2010 8:17 am

Era harta tuscan , dar totushi prima oara am murit , si inca si cu headshoot , si a doua oara am murit normal , nu vreau sa fac SPAM , ca nu am nevoie xD , dar as vrea sa stiu ce se intampla :P . SI ms ca mi-ai spus , nu eram multi pe tuscan 31-32 cam asa :))
Sus In jos
simplu

simplu

masculin
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 12138
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitimeLun Feb 08, 2010 12:42 pm

#Closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: O inebunit serveru :))   O inebunit serveru :)) I_icon_minitime

Sus In jos

O inebunit serveru :))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Re:Problema cu serveru
» serveru e jos ptr ca nu mere netu la UPC?

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: