Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

ce se v-a intampla ???

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :
ce se v-a intampla ??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ce se v-a intampla ??? Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12072
Data de inscriere : 22/11/2008

ce se v-a intampla ??? Empty
MesajSubiect: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 2:28 pm

in momentul de fata am luat ban pe atomik

si sunt si pe oana1 banat si nu s-a rezolvat nimic

Ultima editare efectuata de catre hard in Joi Feb 18, 2010 5:26 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Warning :
ce se v-a intampla ??? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100ce se v-a intampla ??? Right_bar_bleue

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 3:24 pm

Auzi da sv ala de kko e chiar asa importat pt. tine?....Atomix si o1 sunt admini numai kinderi...ce pretentzi sa ai...si eu am fost banat pt. 30min pe o1 si dupa 30min am intrat l-am intrebat pe simplu cine mi-a dat ban si nu a vrut sa imi zica...deci acolo daca faci cereri admin spui varsta minima 10 ani maxima 17 (pe forum si 14 in buletin) n-am pretentzi de la ei cat despre atomix niciodata nu am suferit sv ala la noi pe forum cand il vad ma apuca alte alea...si acolo imi dadeau admini blind exact cand sa ies pe om ca poate poate trag prin blind si i-au destroy...a mai fost odata harababura asta de se ajunsese la oana7 dar eu tot pe oana normal am stat am jucat si mi-am vazut de treaba mea pana au inceput serverele sa iasa din peisaj unu cate unu acu e tot la fel....nu o sa tzina minunea asta prea mult hard...
Sus In jos
http://www.gajik.net
roskat

roskat

masculin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11214
Data de inscriere : 11/01/2010

MesajSubiect: Re: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 4:04 pm

lasa k si eu am luat ban pe oana1 ....nai ce s ale faci admini de*****mai ales deagle si scaraebo copii facut dinP***stramba si carati de musca in P****

si ar sa rama fara oameni pe sv din cauza unor admini buti:))).....dau ban fara motiv:)))=)))
Sus In jos
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Warning :

Puncte : 12072
Data de inscriere : 22/11/2008

MesajSubiect: Re: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 4:26 pm

nu vezi ca ma iau la misto

atata timp cat eu nu am jucat codat si nu au dovezi clare asupra mea trebuie sa am unban

edit gata s-a rezolvat problemele pe ambele servare
Sus In jos
simplu

simplu

masculin
Numarul mesajelor : 182
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 12136
Data de inscriere : 04/01/2009

MesajSubiect: Re: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitimeJoi Feb 18, 2010 10:56 pm

#Closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ce se v-a intampla ???   ce se v-a intampla ??? I_icon_minitime

Sus In jos

ce se v-a intampla ???
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» ce se intampla?:|
» ALINUSH CE SE INTAMPLA?!?!?!
» Nush ce mama naibi se intampla :((
» Deci chiar nush ce se intampla cu voi :\ [admini]
» frate ce sa intampla cu mutu de il prind astia dopat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum