| pentru admini | |
|
|
Autor | Mesaj |
---|
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12072 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: pentru admini Mier Mar 03, 2010 8:44 pm | |
| niciodata sa nu mai scoateti banurile mele
free de ce ai dat unban la camelia
pai stau dupa ia 10 ore sa dea pozele pe mess si nu sunt toate pozele + ca tinta aia are multe contururi
+ ca nici acum nu a bagat id meu sa predea pozele
si va primi ban iara
fara discuti nu a predat pozele la timp cnd a trebuit = ban deci daca ma vede pe serv sa iasa sa-si schimbe numele ca v-a lua ban
asa ca nu va mai bagati la banurile mele ca va dau voua ban
fiecare sa-si vada de problemele lui si fara closed cand apare numele meu asteaptati sa vb eu si pe urma puteti sa le inchideti | |
|
| |
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12547 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: pentru admini Mier Mar 03, 2010 8:58 pm | |
| De unde sa stie lumea ca tu ai dat ban, daca tu nu numai ca nu treci banati in lista,ci, ca nu ai una | |
|
| |
Ady_fcs
Numarul mesajelor : 480 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12767 Data de inscriere : 02/01/2009
| Subiect: Re: pentru admini Mier Mar 03, 2010 8:59 pm | |
| hard sunt de acord cu tine banurile care le dai le scoti tu sau Alin....logic dar mai usor si tu cu amenintarile astea ca dai ban la admini si nu mai stiu ce,stai si tu mai calm,nu cred k e cazu sa te imflamezi asa | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: pentru admini Mier Mar 03, 2010 9:02 pm | |
| buey hard dar cei aici? De cand si pana unde pui tu reguli pt admini sau le inpui anumite reguli? Poi stergem forumul atunci si care nu a dat poze sau mai stiu io ce ban pe viatza si sa fie sanatos A gresit un pik free ca a dat cam repede unban ,dar daca sau pus pozele pe forum e ok si nu trebuie sa asteptam dupa admini care poate intra de 2 ori pe saptamana pe forum si pune scrienshot la consola ca ai facut mai mult de o poza si ii dam ban iara pana pune toate pozele pe forum Nu trebe fratilor sa venim cu chesti deastea pe forum ca nu suntem vreunu zeu sau mai stiu io ce ,stiu cai democratie dar totusi hai sa fim oameni | |
|
| |
pOKKe
Numarul mesajelor : 178 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12009 Data de inscriere : 22/09/2008
| Subiect: Re: pentru admini Mier Mar 03, 2010 11:20 pm | |
| Altu care sufera, hard tata sa urcat adminul la cap, si sa stii ca fiecare boala are un remediu, si ai sa iti gasesti si u cat de curand remediu | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12072 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: pentru admini Joi Mar 04, 2010 12:26 am | |
| dezbil a scris camelia cine a dat ban
alin atata timp cat banu e dat de mine nu trebuie sa se implice alicineva asupra deciziilor mele decat tu cate poze se face la un amx_ss ?? poke eu nu stiu care sufera aici i-am facut poze da i-am zis sa bage id meu sa imi dea pozele pleaca dupa serv nici pe mess nu intra ce vrei sa o astept 10 ani
ce ma suparat sa fac acest topic closed la topiu unban + ca a dat unban free
si intodeauna cand banez pe cineva ma uit intodeauna la cereri unban nu e ca nu intru pe forum nu citesc alte chesti e alceva | |
|
| |
Unknown
Numarul mesajelor : 208 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12244 Data de inscriere : 18/09/2008
| Subiect: Re: pentru admini Joi Mar 04, 2010 1:49 am | |
| Aaaa ticule , vezi ca este o categorie pentru asa ceva . Alin: inca nu TCSper sa nu se mai intample . Daca vei ceva , scrie unde e necesar si trebuie | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: pentru admini Joi Mar 04, 2010 7:39 am | |
| Poi exact 2 poze se fac la un ss si ma intrebat free daca e ok ce a facut si mam uitat si iam comfirmat deoarece am mai zis nu mi se pare normal sa stea cineva sa astepte unban odata ce a pus pozele pe forum si sunt ok si in plus daca se afla ca e cv ineregula exista ip-ul la cererea unban si se poate bana inapoi Si cel mai deranjant in topicul asta o fost modul tau de exprimare Uite aici cum arata o cerere unban ratata ) [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] #Closed | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: pentru admini | |
| |
|
| |
| pentru admini | |
|