Eu sper k va plac bancurile mele!
Sunt tari sa moara pisik lui francfurt
in tramvai, pe o strada din Bucuresti, se deplasa un batrin, care fiind asezat pe scaun, i s-a deschis fermoarul la pantaloni. O domnisoara ii atrage atentia: - Mosule, ti s-a deschis magazinul! - Da? Dar ia uite, directorul este acolo?! - Nu, se vede doar un roman beat culcat pe doi saci.
UN MARINAR BALBAIT ESTE PUS PE CATARG SUS PENTRU AI ANUNTA PE RECUPERATORI CAND VEDE O COMOARA. PRIMA ZI: re re re re re re re re re recuperatorii Iar recuperatorii sar toti in apa si i-au comoara. A DOUA ZI: re re re re re re re re recuperatorii Iar recuperatorii sar repede in apa si i-au comoara A TREIA ZI: re re re re, atunci sar toti in apa dar balbaitul continua re re re rechinii baa.
- Nu-mi pasa, puteti sa mergeti in camera ta cu prietenul tau cat timp ne uitam la televizor in sufragerie. Dar daca face ceva ce nu-i permis sa ne dai de veste. - Dar, mama, cum ? - Fii foarte atenta... Daca vrea sa te sarute strigi "pere". Daca vrea sa te prinda de sani sa strigi "mere". Daca isi pune mainile mai jos, atunci sa strigi: "piersici" ! Se inchid tinerii in camera fetei iar parintii se uita la televizor. Dintr-o data, se aude o voce strigand: - Salata de fructe... ! Salata de fructe... !
In sat soseste o invatatoare noua si tanara. In intampinarea ei este trimis un tanar aratos. Acesta ii pune frumos bagajele in caruta, si se aseaza in fata, langa domnisoara. La marginea satului vad ei o vaca care se imperechea cu un taur. Venita de la oras, invatatoarea este profund marcata, si-l intreaba pe tanar: - De unde stie taurul, ca... stii tu... deci, cand este momentul potrivit ? - Dupa mirosul vacii... Merg ei mai departe si vad un cal si o iapa facind acelasi lucru. - Si calul de unde stie... ? intreaba din nou curioasa femeie. - Tot dupa miros, la fel si cainii, si oile. Ajung ei la noul domiciliu al invatatoarei, descarca bagajele si baiatul isi ia ramas bun: - Toate cele bune ! - Multumesc pentru ajutor, spune tanara. Mai treci pe la mine daca ti s-a desfundat nasul...
Fetele au plecat in excursie. Au ajuns intr-un elesteu inconjurat de tufisuri si copacei si nevazand tipenie de om s-au dezbracat si s-au arucat in apa. Apoi au iesit si s-au uscat la soare. Cand s-au imbracat si se pregateau sa plece opreste langa ele un camion militar gol: -Atentie! Echipa de camuflaj, luati-va tufisurile si copaceii si hai in camion
Doi baietei merg la cumparaturi. Unul are noua ani, iar celalalt patru. Baietelul de noua ani ia un pachet de tampoane de pe raft si il duce la casa sa-l plateasca. Casierita intreaba: - A, sunt pentru mama ta, nu-i asa? - Nu, nu pentru mama, raspunde baietelul. - Atunci trebuie sa fie pentru sora ta, raspunde casierita fara sa stea pe ganduri. - Nu, nici pentru sora mea. - Nu? Dar pentru cine sunt daca nu sunt nici pentru mama si nici pentru sora ta? intreaba casierita curioasa. - Sunt pentru fratiorul meu de patru ani, raspunde baietelul. - Pentru fratiorul tau de patru ani?? intreaba casierita mirata. - Pai vedeti, se spune la televizor ca daca folosesti unul poti sa inoti sau sa mergi pe bicicleta si fratiorul meu nu stie sa faca niciunul din aceste lucruri!
Un om foarte gras statea in fata unei gradinite de copii. La un moment dat vine la el o educatoare si-l intreaba: -Nu va suparati, asteptati un copil? Ca replica, barbatul gras spune: -NU...asa sunt eu mai gras!
Naufragiaza o corabie. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba: – Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? – Trei kilometri. – In ce directie? – In jos!
Un tip vrea sa-si cumpere un slip, dar ar fi prea scump pt. buzunarul lui. Se gandeste sa cumpere el materialul si sa-si faca el. Se duce, ia 4 m si isi face un slip dintr-un metru. Se duce in strand, se duce in apa, dar cand iese, slipul nu mai este pe el. Gagicile se uita la el si el zice: "Asa-i ca e frumos, si mai am din el 3 m acasa!!! "