Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Radio in Limba Romana!!

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
Radio in Limba Romana!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Radio in Limba Romana!! Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11831
Data de inscriere : 20/09/2008

Radio in Limba Romana!! Empty
MesajSubiect: Radio in Limba Romana!!   Radio in Limba Romana!! I_icon_minitimeVin Oct 31, 2008 12:55 am

Descarcare: [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Informatii: Va modifica comenzile radio in romana (ne cenzurate).
Instalare: Descarcati fisierul, mergeti in cstrike/sound si copiati ce este in arhiva acolo.
Sus In jos
http://www.gajik.net
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :
Radio in Limba Romana!! Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Radio in Limba Romana!! Right_bar_bleue

Puncte : 13201
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Radio in Limba Romana!!   Radio in Limba Romana!! I_icon_minitimeMar Noi 11, 2008 11:22 am

lol! le-am avut si eu pastea odata dar erau cu tot cu CS si aveau jucatori nishte capatzani mari si am primit ban pe un server nu dau nume ca mi-a spus ca e cod...imi aduc aminte o faza din cauza la sunetele astea..."a venit mama odata mai dev acasa si eu jucam CS cu statzia data drumu si cand a auzit ce porcari spun aia nu m-a m-ai lasat sa folosesc cal. vre-o 2 luni" aveam vre-o 14-15 ani atunci :D sunt mishto...
Sus In jos
http://www.gajik.net
Freakadadisk?!

Freakadadisk?!

masculin
Numarul mesajelor : 330
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12090
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Radio in Limba Romana!!   Radio in Limba Romana!! I_icon_minitimeMier Noi 12, 2008 12:27 am

E naspa si eu am avut si ma dispera:D
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Radio in Limba Romana!!   Radio in Limba Romana!! I_icon_minitime

Sus In jos

Radio in Limba Romana!!
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Patch Limba Romana in Cs
» Mozila Firefox 3.5.6 in Limba Romana
» Pachet de Interfata în Limba Românã pentru Windows XP
» la ora de romana :)))
» sa va vad dak le aveti cu romana :))

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum