FLLUX aka mNmL
Numarul mesajelor : 593 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11829 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Counter Strike Gangsta V1 Sam Sept 20, 2008 9:57 pm | |
| Descarcare Kit : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]*new models *new textures *new backround *new ingame menu *new textures on Cs_italy,De_dust2,De_dust2_long,De_dust_2002,35hp,De_train Poza Cs_italy : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza De_dust2 : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza De_train : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza USP : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza Glock : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza Cutit : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza Ak-47 : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza AWP : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza Zoom la AWP : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]Poza M4A1 : [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]*new sounds Eu vil pun pe forum da tot mai mijto e Cs-u nemodificat:X..Ajt Pareri | |
|
dG^LoLz0r
Numarul mesajelor : 200 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11738 Data de inscriere : 21/10/2008
| Subiect: Re: Counter Strike Gangsta V1 Lun Oct 27, 2008 11:34 am | |
| de cs asta chiar nu am auzit oare cum e ? | |
|
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12547 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Counter Strike Gangsta V1 Mar Dec 23, 2008 4:36 am | |
| vezi ca sau sters pozele si nu stie lumea ce downloadeaza:| | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Counter Strike Gangsta V1 | |
| |
|