FLLUX aka mNmL
Numarul mesajelor : 593 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11831 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Scripturi Ptr Config Lun Noi 10, 2008 7:26 pm | |
| Silent Defuse - Dezamorsare silentioasa - Cod:
-
//Silent Defuse alias "+silentdefuse" "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use; alias "-silentdefuse" "-use"; bind "x" "+silentdefuse"; Bunny Hop - Sari ca un iepuras 8) - Cod:
-
//Bunnyhop bind "SPACE" "+hop" alias +hop "alias _special @hop;@hop" alias -hop "alias _special" alias @hop "special;wait;+jump;wait;-jump" Cum instalez? Pentru unul din scripturi, copiezi codul, creezi un nou document text si il denumesti script.cfg (sau ce nume doresti), dupa aceea pui fisierul in Counter-Strike\cstrike, iar la urma intri in joc si scrii in consola: - Cod:
-
exec script.cfg | |
|
SeGaTe (Andrei)
Numarul mesajelor : 500 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11802 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Scripturi Ptr Config Lun Noi 10, 2008 7:45 pm | |
| LA Mine Silent Defuze e mai scurt codu Alias @slntdfs "special; wait; +use; wait; -use" alias +slntdfs "alias _special @slntdfs; @slntdfs" alias -slntdfs "alias _special" bind "x" "+slntdfs" :flower: MAI AM SI S CRIPT PT FAST SWICH LA AWP CEL MAI RAPID POSIBIL, dar e secret..... nu vil zic........ acuma sa stiti de ce va dau multe HS la awp_india | |
|
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: Scripturi Ptr Config Mar Noi 11, 2008 11:06 am | |
| am si eu o intrebare sunt noob si nu shtiu(ca nimeni nu sa nascut invatzat :roll: ) 1. intre coduri trebuie sa existe un spariu intre randuri sau pur si simplu copiate una dupa alta... 2. pot sa le folosesc pe oana.malware-site.www 3. trebuie sa dau exec script.cfg (sau depinde ce nume e fishierul ) de fiecare daca cand intru in CS sau ramane "activat" de fiecare data? c`am asta am avut te intrebat | |
|
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12244 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Scripturi Ptr Config Joi Dec 04, 2008 10:51 pm | |
| pOi prEsupun k ai voie sa le folosesthi p oana )...dc nu? ....si...da ...de fiecare data knd intri in cs dai exec (nume).cfg ...ti`am raspuns km tarz da deabea aqm am vaz topicu | |
|
dEZIBL
Numarul mesajelor : 659 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12549 Data de inscriere : 14/12/2008
| Subiect: Re: Scripturi Ptr Config Vin Dec 19, 2008 5:32 pm | |
| - iPLAY a scris:
- am si eu o intrebare sunt noob si nu shtiu(ca nimeni nu sa nascut invatzat :roll: )
1. intre coduri trebuie sa existe un spariu intre randuri sau pur si simplu copiate una dupa alta... 2. pot sa le folosesc pe oana.malware-site.www 3. trebuie sa dau exec script.cfg (sau depinde ce nume e fishierul ) de fiecare daca cand intru in CS sau ramane "activat" de fiecare data?
c`am asta am avut te intrebat 1.da 2.da 3.da depinde de numele pe care il faci u | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Scripturi Ptr Config | |
| |
|