Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Scripturi Ptr Config

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
Scripturi Ptr Config Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Scripturi Ptr Config Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11831
Data de inscriere : 20/09/2008

Scripturi Ptr Config Empty
MesajSubiect: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitimeLun Noi 10, 2008 7:26 pm

Silent Defuse - Dezamorsare silentioasa

Cod:
//Silent Defuse
alias "+silentdefuse" "+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;wait;-use;wait;+use;
alias "-silentdefuse" "-use";
bind "x" "+silentdefuse";

Bunny Hop - Sari ca un iepuras 8)
Cod:

//Bunnyhop
bind "SPACE" "+hop"
alias +hop "alias _special @hop;@hop"
alias -hop "alias _special"
alias @hop "special;wait;+jump;wait;-jump"

Cum instalez?
Pentru unul din scripturi, copiezi codul, creezi un nou document text si il denumesti script.cfg (sau ce nume doresti), dupa aceea pui fisierul in Counter-Strike\cstrike, iar la urma intri in joc si scrii in consola:

Cod:
exec script.cfg
Sus In jos
http://www.gajik.net
SeGaTe (Andrei)

masculin
Numarul mesajelor : 500
Varsta : 37
Warning :
Scripturi Ptr Config Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Scripturi Ptr Config Right_bar_bleue

Puncte : 11802
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitimeLun Noi 10, 2008 7:45 pm

LA Mine Silent Defuze e mai scurt codu

Alias @slntdfs "special; wait; +use; wait; -use"
alias +slntdfs "alias _special @slntdfs; @slntdfs"
alias -slntdfs "alias _special"
bind "x" "+slntdfs"

;) :flower:

MAI AM SI S CRIPT PT FAST SWICH LA AWP CEL MAI RAPID POSIBIL, dar e secret..... nu vil zic........ acuma sa stiti de ce va dau multe HS la awp_india ;)
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :
Scripturi Ptr Config Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Scripturi Ptr Config Right_bar_bleue

Puncte : 13201
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitimeMar Noi 11, 2008 11:06 am

am si eu o intrebare sunt noob si nu shtiu(ca nimeni nu sa nascut invatzat :roll: )
1. intre coduri trebuie sa existe un spariu intre randuri sau pur si simplu copiate una dupa alta...
2. pot sa le folosesc pe oana.malware-site.www
3. trebuie sa dau exec script.cfg (sau depinde ce nume e fishierul ) de fiecare daca cand intru in CS sau ramane "activat" de fiecare data?

c`am asta am avut te intrebat :)
Sus In jos
http://www.gajik.net
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitimeJoi Dec 04, 2008 10:51 pm

pOi prEsupun k ai voie sa le folosesthi p oana ;))...dc nu?:)....si...da ...de fiecare data knd intri in cs dai exec (nume).cfg :P...ti`am raspuns km tarz da deabea aqm am vaz topicu :D
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Varsta : 32
Warning :
Scripturi Ptr Config Left_bar_bleue2 / 1002 / 100Scripturi Ptr Config Right_bar_bleue

Puncte : 12549
Data de inscriere : 14/12/2008

MesajSubiect: Re: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitimeVin Dec 19, 2008 5:32 pm

iPLAY a scris:
am si eu o intrebare sunt noob si nu shtiu(ca nimeni nu sa nascut invatzat :roll: )
1. intre coduri trebuie sa existe un spariu intre randuri sau pur si simplu copiate una dupa alta...
2. pot sa le folosesc pe oana.malware-site.www
3. trebuie sa dau exec script.cfg (sau depinde ce nume e fishierul ) de fiecare daca cand intru in CS sau ramane "activat" de fiecare data?

c`am asta am avut te intrebat :)

1.da
2.da
3.da depinde de numele pe care il faci u
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Scripturi Ptr Config   Scripturi Ptr Config I_icon_minitime

Sus In jos

Scripturi Ptr Config
Sus