Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

kre se pricepe la PC-uri :-ss

In jos 
+3
aLeXuTzU
jEaNN
FLLUX aka mNmL
7 participanți
AutorMesaj
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
kre se pricepe la PC-uri :-ss Left_bar_bleue0 / 1000 / 100kre se pricepe la PC-uri :-ss Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11829
Data de inscriere : 20/09/2008

kre se pricepe la PC-uri :-ss Empty
MesajSubiect: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMar Feb 10, 2009 9:35 pm

fratilor am o problema cred eu ENORMA.....pentru cei kre se pricep la calc ;).....Am Driveru C(Local DISK C) mi se "mananca spatiu" imi lipsesc vreo 2 Gb.....si am tot dezinstalat....defragmentare nu pot sa fac k nu am spatiu destul ptr defrag...deci aq am vreo 500 de kilo in el in loc de 2gb :(( ...deci kre se pricepe sami spuna si mie ce naiba are :( ....ms mult :d
Sus In jos
http://www.gajik.net
jEaNN

jEaNN

masculin
Numarul mesajelor : 483
Varsta : 34
Warning :
kre se pricepe la PC-uri :-ss Left_bar_bleue0 / 1000 / 100kre se pricepe la PC-uri :-ss Right_bar_bleue

Puncte : 12727
Data de inscriere : 08/10/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 12:23 am

deci pustiu ... eu am un prieten care i sa intamplat ceva de genu ... si el mia zis ca a formatat calulatorul si a reinstalat windowsu si nu mai a avut nici o probl...
Sus In jos
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11829
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 12:39 am

da faza e k eu nusj sal reformate sau sal reinstalez :((,,da ms orikm :(
Sus In jos
aLeXuTzU

aLeXuTzU

Numarul mesajelor : 460
Varsta : 30
Warning :

Puncte : 11887
Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 8:05 am

ai windowsu pe C nu?

pfff daca aveai pe D dadeai format...cel mai bine dai format la D My computer Click dreapta pe D FOrmat bifezi Quick format si gata....dar asta doar knd ai cd-ul de windows...sa potzi da si la C...sigur ai Spyware troieni cva...sau programe luate de la hackeri
Sus In jos
Most Evil

Most Evil

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :

Puncte : 11891
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 8:44 am

cfg-urile alea de cs is de vina:))
Sus In jos
Just4Fun

Just4Fun

masculin
Numarul mesajelor : 245
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 11889
Data de inscriere : 19/01/2009

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 10:02 am

si eu am avut aceiasi problema si am reinstalat windowsu si mai lasa codurile :):)):)) :P :P :P :lol: :lol: :lol: GLM
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro/
Mughy

Mughy

masculin
Numarul mesajelor : 454
Varsta : 35
Warning :

Puncte : 12270
Data de inscriere : 11/10/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 5:15 pm

una dintre metode, dupa cum ai inteles, este formatarea ... dar sa nu-i dai niciodata quick format ... mai bine astepti sa-l formateze kloomea la viteza corespunzatoare ... pt. ca s-a intamplat la un prieten de-al meu, a dat quick format si la urma n-a mai avut ce face cu hardu ca a primit o gramada de bad-uri in urma quick formatului ... Deci si prin urmare ... fa-ti rost de un windows bootabil, pe cd sau dvd depinde ce ai ... ia-ti un preten care stie si da-i drumu' si curata windows-ul ... si la urma sa-ti pui si un antivirus ca s-a r putea sa fie intr-adevar vorba de un virus care-ti face toate chestiile alea, si poate au ramas pe cealalta partitie ... iti recomand kaspersky, dar cel din 2009 ... poate faci rost de el, cu licenta :D ... daca nu, incearca si bit defender si nod32 ... poate iti rezolva problema si astea doua ... cam atat.
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitimeMier Feb 11, 2009 6:18 pm

Auzi spune-mi si mie o chestie cat ai spatiu pe C? daca spatiu eshte mai mic de 500kB apare Disk Cleanup automat

Tu ce tre sa faci...
1. dai click dreapta pe C->Properties->Click ST pe Disk Cleanup->Bifeaza tot ce itzi apara in fereastra aia-> OK-> Yes
2. OK sa zicem ca acu ai 2 Gb inapoi...dar ia dai restart...daca iar apare 500kB inseaman ca ai troian
3. Ai copiat ceva de pe oDC si ai dat sa traga de la mai multzi odata si tzi-a tras un fishier cu numele melodiei in format .exe cu nume de melodie dar care ocupa de 3 ori mai putzin decat melodia in sine si icoana ei are forma de poza .jpeg .jpg si ai dat sa vezi ce e cu ea si nu sa intamplat nimik....ba da atunci toata fishierele se dubleaza orice ai in calculator de dubleaza.

Cheama pe cineva sa itzi faca Hdd-ul...

1. ori sa itzi shtearga amandoua partitziile si sa le faca dinou ca asta e singura modalitate de a scapa de el in caz ca e si in D (nu te ashtepta ca HDD-ul tau daca are 200Gb sa ai 200 in cap la 200GB itzi mananca 20Gb la un HDD de 20Gb itzi mananca 2Gb deci atunci cand faci partitzia HDD-ul itzi opreshte spatiul lui de rulare ca altfel atunci cand mai ai 500Kb liber asta inseamna ca nici mouse-ul nu potzi sa il mishti asa si inca ceva si windowsul are spatiul lui de rulare daca ai un HDD de 200GB daca se mareshte capaciteatea fishierelor si scade sub 20Gb spatiu liber pe HDD itzi apare Disk Cleanup...la 20Gb-2Gb SI ASA MAI DEPARTE un program care ocupa 200 de mega daca il rulezi ocupa 250Mb de ex si gandeshtete ca winampul-mesu-explorer CS-ul opuca 200Mb fiecare da le rulezi pe toate ajungi la 200Mb spatziu care e ocupat de programe...
2. baga un antivirut gen NOD32 eu cu NOD32 am fost la un tip si l-am scapat de problema asta bine dar nodu era licentziat

In fine sunt multe de explicat acu nu am timp...deci ori un antivirus bun ori cauta un Windows XP cu PS2 si cheama pe cineva sa te ajute si shterge tot ce ai pe el nu salva nimik pe CD-uri si sa itzi faca HDD-ul asa cum trebuie si inca ceva scoate cablu retzea sau orice legatura la internet cand curetzi HDD-ul de virushi sau cand instalezi windowsu si dupa ce il instalezi baga un antivirus bun licentziat si atunci cand bagi cablu de retzea antivitusu sa faca imediat update si inca ceva umbla in control panel la Windows Firewall si dai OFF si la Automatic Updates si dai OFF dupa dai pe Security Center uitate in stanga la Change The Way Security Center Alerts Me dai click acolo si debifeaza tot si dai OK si gt...

Sper sa te descurci...Bafta cheers
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: kre se pricepe la PC-uri :-ss   kre se pricepe la PC-uri :-ss I_icon_minitime

Sus In jos

kre se pricepe la PC-uri :-ss
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» care se pricepe la asa ceva sa raspunda

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: