| Totzi va rog uitatziva | |
|
+5. xNn aLeXuTzU iPLAY Just4Fun 9 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Totzi va rog uitatziva Joi Feb 12, 2009 11:47 pm | |
| Va rog nu va uitatzi daca aveti probleme cu inima [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] sau aveti sub 13 ani va rog eu !!! Barbatzi adevaratzi se uita:)) ) ) )
Ultima editare efectuata de catre Just4Fun in Vin Feb 13, 2009 11:28 am, editata de 2 ori | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 2:21 am | |
| Frate tu eshti prost cu diploma si nu shtiai cum sa ne demonstezi noua?...altceva mai bun de facut nu ai decat sa pui filmuletze dastea pe forum...dc crezi ca are nevoie forumu de filmuletze ca astea?...daca se uita un copil la filmuletzu asta ramane cu imaginile alea intiparite in minte multa vreme de acu in colo eu unu am citit cam despre ce era vb si nu am mai dat next ca shtiam ca eun fel de filmuletz ceva sa te sperie ca am primit o gramada de massuri gen filmuletzu tau si sincer ma lasa rece si copii aia au zburat de la mine din lista...tu cred ca nu shti ca bataia doare... termina cu filmuletze de genu ca ne suparam...am ajuns la vb lu` pushtiu meritzi un warn de 50% | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11889 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 7:36 am | |
| IN MATA X(...:| doamne X( ce m-am speriat:)) | |
|
| |
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11891 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 10:01 am | |
| iplay scz dar si eu lam vazut si mam speriat si am zis sa vad daca voi va speriatzi | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12469 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 10:04 am | |
| nu ca asta chiar e dus ....baaaa mia sarit inima thoamne ce copii dusi....dute la spital ba baiatule | |
|
| |
.
Numarul mesajelor : 152 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11847 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 12:42 pm | |
| | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12244 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 1:44 pm | |
| poi da...si mai ales k a scris k dak avem prob q inima sa nu intram....da noh iplay nu prea sthie sa citeasca akol`...si ink cv...nush dc da eu nu m`am speriat deloc :|..... | |
|
| |
.
Numarul mesajelor : 152 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11847 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 2:26 pm | |
| | |
|
| |
FLLUX aka mNmL
Numarul mesajelor : 593 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11831 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 4:08 pm | |
| ba just ai dat dovada k ejti un copil prost cu diploma si mai prost decat prevede legea | |
|
| |
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12272 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 4:33 pm | |
| )) era sa ma scap pe mn ... nu-i nik de warn, ati fost avertizati asa ca just4fun nu e de vina ... ma gandeam ca atunci cand dau zoom se intampla ceva ... la prima poza n-am dat ca nu vedeam nimic prin ferastruica aia ... si am dat a doua poza ... nimic ... si am zis "ia sa vad ce se intampla daca dau zoom" ... poc, mi-a sarit inima pt un moment scurt si gata )) | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12816 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 4:54 pm | |
| Fain Limbaj avetzi... app ... e categorie de FILME... se poate pune orice fel de filmuletz... de speriat... funny.. etc.. .deci... ce sariti atata cu gura? gj... numa tura viitoare sa pui ceva in care sa ma sperii si eu ) | |
|
| |
.
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 5:13 pm | |
| pai unii nu stiu de glumaa ... stiu numa` sa dea din gura @ :x :x :x :x :x | |
|
| |
Just4Fun
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 6:54 pm | |
| ba eu nush de ce datzi vina pe mn pustiu si iplay ii categorie de filmuletze daca ii nu mai pun dar dami topicu in care scrie ca nam voie sa pun filme de speriat imi dai si jur ca nu mai fac nimica pe forum ok????? | |
|
| |
.
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Vin Feb 13, 2009 10:53 pm | |
| in categoriile astea libere ai voie sa pui ap ce vrei ... da mno is unii care in loc sa se uite la ei ... dau vina p altzii :suspect: :suspect: :suspect: | |
|
| |
iPLAY
Numarul mesajelor : 821 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 13201 Data de inscriere : 25/10/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Sam Feb 14, 2009 3:24 am | |
| - b3b3LinA a scris:
- poi da...si mai ales k a scris k dak avem prob q inima sa nu intram....da noh iplay nu prea sthie sa citeasca akol`...si ink cv...nush dc da eu nu m`am speriat deloc :|.....
fetitza moshului uitate mai bine ca e dat edit...nu era asa ceva scris cand am vazut eu topicu asa ca nush care "nu prea sthie sa citeasca akol`" P.S. Si nu e vb ca m-am speriat ca pt. asa ceva e facut filmuletzu asta dar am avut probleme cu un verishor care avea 2 fratzi mai mari si il tot speriau prin casa ii puneau filmuletze de genu cand pleca sa se plimbau pe afara il trimetea pe el sa intre in magazin si dupa se ascundeau de el si saracu tzipa dupa ei ca nu ii mai vedea si saracu a ramas cu sechele sa vezi cum adormea in pat la tv langa noi si la un momendat itzi lua mana in somn si se batea cu ea pe spate ca sa il trezeshti ca avea coshmaruri si nu putea sa se trezeasca daca nu il trezea cineva singur nu putea sa sa doarma ca trebuia sa fie cineva langa el sa il trezeasca ca daca nu tzipa in somn si se trezea ud leaorca a devenit somnambul cand ramanea singur acasa toate luminile le aprindea in casa...a facut tratament a fost in bisericaa chemat un preot acasa sa il descante si sa sfintzeasca casa....si asa a durat mult pana shi-a revenit...si tzin sa va spun ca nu era foarte mic de ani avea 14-15 si daca il trimeteai la 2-3-4 dimineatza sa cumpere ceva de la magazinu de peste drum se ducea dar de cand au inceput sa faca fratzi lui faze dastea nu se mai ducea si la wc cand se ducea aprindea lumina in camera aia dupa hol si dupa lumina de la baie...fratzi mai mari credeau ca se distreaza si rad de el dar uite ca au facut ceva ce nu se ashtepta...in fine fiecare percepe povestea asta dupa bunul plac dar nu e nici un fel de gluma in asta...imaginatzia copiilor pana la 18-19 ani cand devin adolescentzi e destul de puternica si dezvoltata imaginatzia nu e decat imagini si sentimente care le-ai trait pana acum...omul nu a shtiu ce e aia mashina pana nu sa inventat si acum fiecare viseaza sa aiba o mashina imediat dupa ce a luat carnetu...si multzi adolescentzi multzi barbatzi au sfarshit intr-un accident crezandu-se la NFS si in subconshtientul lor au uitat pentru o clipa ca asta e viatza reala ca aici daca faci accident sau te rastorni cu mashina nu apeshi R si gata mashina apare ca noua pe shosea si tu nu ai nici o zgarietura....in fine sunt multe de discutat pe tema sperieturilor doar v-am zis ce am patzit cu un verishor si acu sper ca ma intzelegetzi dc am facut asa de urat si m-am suparat asa de rau... | |
|
| |
Just4Fun
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Sam Feb 14, 2009 12:17 pm | |
| iplay eu am inteles si sper sa ma ierti si nu o sa mai pun :| | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12244 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva Sam Feb 14, 2009 6:48 pm | |
| noh si ptr asta tre sa ma faci p mn asha ?...adik p noi ( si just4fun)....copii disperatzi d hi5 sau qm ai zis ...asta e ...ce sa zic imi pare rau ... k uite asha vb`a ta varutzu tau .. .....eu te`nteleg dar ptr asta nu tre sa vi p`aici sa faci figuri .... si ink cv....eu crezi k mi`am dat seama k aia o editat just ? ....in fine hai k n`am chef d povesthi ....nb :sleep: | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Totzi va rog uitatziva | |
| |
|
| |
| Totzi va rog uitatziva | |
|