Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)

In jos 
+2
`greYman`|
deeux
6 participanți
AutorMesaj
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 29
Warning :
alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Left_bar_bleue60 / 10060 / 100alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11454
Data de inscriere : 11/06/2009

alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Empty
MesajSubiect: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 8:58 pm

(ADMINS) de|utza : ai fost singuru admin de pe srv..si akm knd am intrat
(ADMINS) de|utza : i'am evacuat si akm imi zici k daca nu dau o harta o dai u?
dEZIBL : da e vreo problema
*DEAD* de|utza : gandeste`te?
*DEAD* de|utza : e vreo prb?
*DEAD* de|utza : eo dau n`am nicio trb
*DEAD* de|utza : da` ejti admin degea
*DEAD* dEZIBL : ia pula :-X
deci in primu` rand srry k am scris aici..da` nush unde snt discutziile generale..in al doilea rand am intrat pe srv si totzi au inceput deea deea deea deea fa aia fa aia..si dezibil era pe srv..el nu facea nimic..si dupa mi`a zis sa bag d2 k daca nu baga el..:| bine k n`aveam niik impotriva..da` dupa ce k nu are grija de srv..el imi zice mie k daca nu dau eo vot da el..da` ce el a vrut admin k sa poata schimba mapa?:| + k el chiar are adminu` degeaba..nu i`am zis nikk nu l`am jignit..e dus raw omu` cu capu..deci ORI PLEACA EL..ORI PLEC EU..:)
Sus In jos
`greYman`|

`greYman`|

masculin
Numarul mesajelor : 15
Varsta : 44
Warning :
alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Right_bar_bleue

Puncte : 11257
Data de inscriere : 12/07/2009

alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Empty
MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 9:28 pm

daca as fi moderator, ti-as muta postu' la reclamatii admnin. In fond si la urma urmei, asta nu e o reclamatie?
Si incearca sa-ti rezolvi problemele singura, nu sa fii paracioasa......
Daca vreunul se intreaba de ce am postat aici si m-am bagat in seama, raspunsul e simplu: categoria e : discutii si intrebari. Deci pot posta aici. Daca postul era la reclamatii admin, nu ma bagam pentru ca nu sunt admin. Bafta all si nu mai fii misogin dezibl!!!!
Sus In jos
pOKKe

pOKKe

masculin
Numarul mesajelor : 178
Varsta : 34
Warning :
alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Right_bar_bleue

Puncte : 12009
Data de inscriere : 22/09/2008

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 9:39 pm

Nu am nimic de spus numa ca ii dau dreptate lu deiutza, si ati vazut ca sunt moderator dar nu am acces la categoria asta:|
Sus In jos
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 29
Warning :
alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Left_bar_bleue60 / 10060 / 100alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) Right_bar_bleue

Puncte : 11454
Data de inscriere : 11/06/2009

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 9:59 pm

ok wolf at te rog sa stai la distantza..;) nu te`a bagat nmn in seama..:)
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 10:06 pm

deiutza el nu are adminu de pomana tzine baiatu redirecte poate cat pentru vre-o 2-3 admini la un loc singura chestie e sa invetze sa vb cu o fata si in al 2-lea rand sa nu mai de ordine daca vrea sa schimbe o mapa sa te intrebe si pe tine daca eshti de acord si sa dea vot nu sa te puna pe tine sa o schimbi ca nu eshti sluga lui..pentru chestia asta nu inseamna ca tre sa pleci dupa sv tu sau el...eu zic ca fi intzelegatoare si data viitoare sa iei atitudine pai ce facem aici eu credeam cainvartzi bietzi pe degete :D... megane nu mai vb asa cu o fata ori a vorbit cocalaru din tine ori te-ai dilit la cap...stapaneshte`te

#Mutat
Sus In jos
http://www.gajik.net
tRancE

tRancE

masculin
Numarul mesajelor : 216
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 11866
Data de inscriere : 18/03/2009

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 10:17 pm

MeGaN nu stiu ce s`a intamplat cu tine frate... nici de gluma nu mai stii..(faza cu PGL pe valve =)) ) ,injuri ca un nesimtit..:( .Revino`ti !
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitimeDum Noi 08, 2009 11:18 pm

Cine zice ca asta este o reclamatie admin aruncati o privire aici => [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Si adminii stiu unde sa faca reclamatiile ce privesc alti admini [banuiesc ca stiu]

Si in legatura cu subiectul : Numa Alin e de vina ;) dar am circumstante atenuante :)) degeaba cumperi un mar sau o portocala ca-ti ploua in gura la cat de frumos arata ,cand decojesti portocala e seaca si acra iar marul e plin de viermi ;) Am aproape 30 de ani dar nu pot zice [si nu cred ca e posibil] ca cunosc un anumit om atat incat sa bag mana in foc pt el ;)

Omul invatza din gresheli ;) si fara un pik de actiune , activitate ne-am plictisi de moarte :))=))

#Closed
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)   alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:) I_icon_minitime

Sus In jos

alin te rog sa nu stergi siaceasta reclamatzie..vreau sa vada totzi si sa`si dea cu parerea..:)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Parerea vostra
» Totzi va rog uitatziva
» Pentru Totzi Admini...
» Nu stiu ce sa cred astept si parerea voastra
» Intrebare pt totii ADMINII SI SLOTURILE de pe server

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: