Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Intrebare/Astept raspuns

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
dirty_dinu

dirty_dinu

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 40
Warning :
Intrebare/Astept raspuns Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Intrebare/Astept raspuns Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11517
Data de inscriere : 20/02/2009

Intrebare/Astept raspuns Empty
MesajSubiect: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 2:41 pm

Salut!

Ma numesc Vlad (cs nick dirty_dinu), joc de cateva zile pe svr oana.malware-site.www si sincer va spun am ramas placut surprins la inceput...adminii corecti,putini codati (de care s-au ocupat repede adminii corecti :D), dar ieri mi-am schimbat total parerea.Ieri nu am mai vrut sa aud de cs din cauza unor admini superzelosi.Ieri pe la ora 18 jucam...intrasem de cateva min , am dat intr-adevar cateva hs frumoase (lauda :D) si tam/nesam BAN !!....ban direct...fara poze...fara un avertisment...ban.Am schimbat nick din dirty_dinu in dirty_dinu !!! si am intrat sa vad care a fost motivul ....Erau 3 admini pe svr ,din pacate nu am retinut doar 2 (BEBELINA si CIUPA 18).Nu am primit nici macar un raspuns de la ei...
Buun..am inchis cs si am luat o pauza buna.
Seara am intrat din nou, nu mai retin ora...jucam de_dust...la fel situatia..un hs la un admin,incarc arma,ma pregatesc de atacul ts-ilor la bmb.
Cand l-am avut pe primul in catare....BLIND frate, de la admin-ul la care ii dadusem hs =)).Am murit bineintesles...mi se scoate blind-ul si nervos de la situatie am intrebat daca nu era mai normal o poza decat un blind in timpul jocu-lui...si mi s-a raspuns...NU NE SPUI TU NOUA CE E BINE SI CE NU !! :O.Nah....ma rog....NO PROBLEM.

Acuma...sa fie clar nu vreau sa ma cert cu nimeni,nu vreau sa reclam pe nimeni....vreau doar sa stiu: Se intampla des? sau Se mai intampla la cineva? Adminii au dreptul asta??

Astept raspuns,
Ms si bft all
Sus In jos
Mughy

Mughy

masculin
Numarul mesajelor : 454
Varsta : 35
Warning :
Intrebare/Astept raspuns Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Intrebare/Astept raspuns Right_bar_bleue

Puncte : 12272
Data de inscriere : 11/10/2008

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 3:05 pm

Se mai intampla, nu stiu cat de des, dar se mai intampla ... asta la adminii mai noi ... mai noi, ma refer cei care nu au mai mult de 3 luni sau ceva de genul. In legatura cu masurile pe care le iau in vederea "inspectiei" unui player... aici nu e decizia ta in ce mod hotaraste el sa iti aplice anumite comenzi pt. a te scana. Raspunsul a fost cam dur dar ... nu cred ca te-ai speriat de el ... adica, sper ca nu esti slab cu firea ;)))
Sus In jos
dirty_dinu

dirty_dinu

Numarul mesajelor : 2
Varsta : 40
Warning :

Puncte : 11517
Data de inscriere : 20/02/2009

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 4:04 pm

ms de raspuns mughy..si nu,nu-s slab de fire :)
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 6:42 pm

eram p srv dar spectator k nu jucam :P.....si aveam cs`u in bara....l`am vazut p ciupa k admin si mai era cnv da nu mai sthiu cn k eu m`am luat q alte treburi si n`am mai jucat ....si dapz se intampla destul d des.....mai des de kt ar trebui .....faza k ai luat blind nu e cv rau ..ci adminu` doar a vrut sa vada dak ai cod sau nu ma rog....treburi ...dar faza q banurile fara poze .....figuri ale adminilor ....li ciuda k un player fara slot sau cv le dau hs`uri ....[se simt ei :affraid: !!]
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Jordauo

Jordauo

masculin
Numarul mesajelor : 220
Varsta : 36
Warning :

Puncte : 11946
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 7:04 pm

Hmm, vreau sa te intreb ceva : esti fragar? chiar conteza daca ai un frag in minus, sau esti asa mai impulsiv din fire sa ioti sara tandara din orice.
Cu toate astea vreau sa zic ca adminul nu a procedat corect danduti blindul in plina runda, trebuaia sa astepte sa inceapa o noua runda si in primele sec cand erai in baza sa iti dea blind, in fine.
La faptul ca ai luat ban pe nedrept fara: blind, poze, demo, ai toata dreptatea sa te superi si iti prezentam scuzele de rigorea, sperand sa nu se mai intample.
Acum asta e se mai intampla din cand in cand sa avem si astfel de neplacerii.
Bft in continuare.
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeSam Feb 21, 2009 8:14 pm

din pakte se intampla tot mai des chestiile astea jordi :(...... ma rog problema a fost lamurita asha k
ToPiC cLOsED !
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 13201
Data de inscriere : 25/10/2008

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitimeMar Feb 24, 2009 1:23 pm

trebuie sa poshtez chiar daca e topicu inchis...deci :D eu i-am dat blind...mi-e mult mai ushor sa ii dau cuiva blind decat sa ma bag spectator sa ashtept o pozitzie buna in care sa ii fac ss dupa stau sa bag CS-ul in bara dupa ashtept sa intru pe mess apare messsu astai sa se logheze stau sa imi apara lista stai asa ca apare lista mai tarziu ca trebuie sa imi apara alta fereastra cu Good Morning LeaveYou ca e trecut de 12 noaptea dupa sa ii bag in lista imi da pozele stau 5 minute sa le trag stau sa ma uit sa vad daca e codat sau nu dupa ii spun daca e curat sau nu dupa inchide mesu ashtepta sa se inchida scot CS-ul din bara mai ashtepta putzin ca inca nu sa inchis messu hai ca sa inchis pana la urma mai stau 2 minute sa ishi revina CS-ul cand intru si vreau sa joc se schimba mapa :shock: ohooooo e tehnologie la mine taticuuuuu bine ca nu fac tot timpu la fel mai fac si poze ca nu ma facut mama cu raze X sa vad prinperetzi sa spun de cineva ca are cod 100% si i-am raspuns asa ca a umplut chat-ul ca cine ia dat blind si sunt satul de playeri dashtia care imi spui ei ce e bine si ce e nu sa le fac...daca am decat CS-ul deschis si il bag in bara e ca si cum te-ash trezi pe tine la 4 dimineatza sa faci 30 de flotari =)) shtiu o sa imi i-au altu mai bun :o
Sus In jos
http://www.gajik.net
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Intrebare/Astept raspuns   Intrebare/Astept raspuns I_icon_minitime

Sus In jos

Intrebare/Astept raspuns
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Alin astept un raspuns
» Nu stiu ce sa cred astept si parerea voastra
» Intrebare............
» alin astpt un raspuns ????
» O Intrebare???

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum