Salut!
Ma numesc Vlad (cs nick dirty_dinu), joc de cateva zile pe svr oana.malware-site.www si sincer va spun am ramas placut surprins la inceput...adminii corecti,putini codati (de care s-au ocupat repede adminii corecti
), dar ieri mi-am schimbat total parerea.Ieri nu am mai vrut sa aud de cs din cauza unor admini superzelosi.Ieri pe la ora 18 jucam...intrasem de cateva min , am dat intr-adevar cateva hs frumoase (lauda
) si tam/nesam BAN !!....ban direct...fara poze...fara un avertisment...ban.Am schimbat nick din dirty_dinu in dirty_dinu !!! si am intrat sa vad care a fost motivul ....Erau 3 admini pe svr ,din pacate nu am retinut doar 2 (BEBELINA si CIUPA 18).Nu am primit nici macar un raspuns de la ei...
Buun..am inchis cs si am luat o pauza buna.
Seara am intrat din nou, nu mai retin ora...jucam de_dust...la fel situatia..un hs la un admin,incarc arma,ma pregatesc de atacul ts-ilor la bmb.
Cand l-am avut pe primul in catare....BLIND frate, de la admin-ul la care ii dadusem hs
.Am murit bineintesles...mi se scoate blind-ul si nervos de la situatie am intrebat daca nu era mai normal o poza decat un blind in timpul jocu-lui...si mi s-a raspuns...NU NE SPUI TU NOUA CE E BINE SI CE NU !! :O.Nah....ma rog....NO PROBLEM.
Acuma...sa fie clar nu vreau sa ma cert cu nimeni,nu vreau sa reclam pe nimeni....vreau doar sa stiu: Se intampla des? sau Se mai intampla la cineva? Adminii au dreptul asta??
Astept raspuns,
Ms si bft all