Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

alin astpt un raspuns ????

In jos 
3 participanți
AutorMesaj
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :
alin astpt un raspuns ???? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin astpt un raspuns ???? Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12074
Data de inscriere : 22/11/2008

alin astpt un raspuns ???? Empty
MesajSubiect: alin astpt un raspuns ????   alin astpt un raspuns ???? I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 12:09 am

mai primeste adminu flewes ban pe serv sau e manevre sunteti pe bune
eu nu stu cum ai vazut u demo ala de 10 ori si zici ca nu e codat
pai sa iti zic eu sa te uiti bine ca poate nu ai vazut

0 da cu deagalu si cu usp zici ca are vibrator la tinta

1 dupa ce il ia pe xnn ala

de unde stie el ca vine proud pe acolo si il ia hed eu zic wall la faza asta

fara of topic ex a jucat la sunet , bulan , skill

2 cand sta pe trepte atunci el umbla la aim tinta dupa zid sare pe pe capul primului
tero care apare si nu trage asta ce mai e ? deci umbla la ceva cand se opreste se misca tinta n sus pe zid adica da din sageti sa regleze ceva la aim sau ce program o fi avnd el + ca avea si valve

3 si la faza cu hedu lu xnn tinta e la jumate de mtru de capu lui si el trage si vine hed frumos nu

5 mai flodeaza si serv si zice ca nu mai joaca nimeni pe oana ca e le mare le haker + multe altele
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
alin astpt un raspuns ???? Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin astpt un raspuns ???? Right_bar_bleue

Puncte : 14565
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: alin astpt un raspuns ????   alin astpt un raspuns ???? I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 1:45 am

hard tu ori ai gresit serverul ori iai stresat pe toti owneri posibili si asta e singurul server pe care nu mai ai ban?

cum zici tu si alti e codat , iai facut un demo de 3 minute io zic ca e suficient hai sai aflam adresa si sa merem sal linsham sau angajam un asasin, ce dracu oameni buni , io v-am zis de 1000 de ori e cineva la care ii plac codurile tot il prindem pana la urma ,dar nu asa cum faci tu hard ,o dat cineva 2 heduri si ai tabarat ca nebunu pe el

Si laso mai moale cu acuzatiile cu floodul si etc ca io stiu mai multe lucruri ca tine si chiar daca se strica ceva acel cv imi apartine mie si nu cred ca var afecta prea mult pe voi material sau sentimental , asa ca incearca sa te gandesti de mai multe ori si apoi sa reactionezi [asa violent] asta in cazul in care chiar gandesti ,ca din ce in ce mai mult incep sa cred ca nu ai varsta ce pretinzi ca o ai
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :

Puncte : 12074
Data de inscriere : 22/11/2008

MesajSubiect: Re: alin astpt un raspuns ????   alin astpt un raspuns ???? I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 12:01 pm

topic closed sau stergetil mam lamurit
Sus In jos
xNn

xNn

masculin
Numarul mesajelor : 631
Varsta : 29
Warning :
alin astpt un raspuns ???? Left_bar_bleue99 / 10099 / 100alin astpt un raspuns ???? Right_bar_bleue

Puncte : 12469
Data de inscriere : 05/01/2009

MesajSubiect: Re: alin astpt un raspuns ????   alin astpt un raspuns ???? I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 12:04 pm

dak te'ai lamurit atunci e bn

#CloSeD ;)
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=7yCJIcNaL04&a
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: alin astpt un raspuns ????   alin astpt un raspuns ???? I_icon_minitime

Sus In jos

alin astpt un raspuns ????
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Alin astept un raspuns
» Alin te rog !!!
» Intrebare/Astept raspuns
» alin help pls
» Server Oana.malware-site.www NoN-Stop

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum