Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

NU scoateti banu`

In jos 
+9
deea_R
micutu
xNn
Dizzy
dalas
iPLAY
oN!x^oMg
HaiSaDesenaM
dAu bINe?
13 participanți
AutorMesaj
dAu bINe?

dAu bINe?

masculin
Numarul mesajelor : 142
Varsta : 37
Warning :
NU scoateti banu` Left_bar_bleue0 / 1000 / 100NU scoateti banu` Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11939
Data de inscriere : 24/09/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 9:36 pm

NU`i scoate`ti banu lui *8ball*_Rosiu pana nu`mi da pozele sau nu le pune pe forum....plus de asta mai intra si cu numele: deea.R changed name to *8ball*_Rosiu (am inteles ca e tov ei) dar sa dea si pozele knd i se face...oricum de la mine are ban cum il prind daca`i scoateti banu fara poze...:D

ps:ma gasesti la id "camaiurea" (daca nu lai luat din consola) bft
Sus In jos
HaiSaDesenaM

HaiSaDesenaM

masculin
Numarul mesajelor : 247
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11993
Data de inscriere : 04/02/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeDum Mai 31, 2009 9:44 pm

sunt de acord cu aIurea sa nu ii se scoata banul
am fost de fatza cand aIurea ii cerea pozele iar 8ball o dadea la intors
arhiva>>
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : hoo ma ca nu is codat ma

Khat_mau (RADIO): Fire in the hole!
admin is joining the Terrorist force
aIurea : pozele

aIurea killed ^Pr0t0c0aLa^ with glock18
Mozart killed Xo. with deagle
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : ba asta
[G]*DEAD*rTk*w!NsToN* : /rank
aIurea (RADIO): Fire in the hole!
admin has left the game
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : ti-ai revenit
[G]*DEAD*^Pr0t0c0aLa^ : ah
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : ti rau sau cea i '
[G]*DEAD*^Pr0t0c0aLa^ : gg
Jucatorul [admin] a fost dat afara din cauza pingului prea mare
aIurea : amm zis pozele

[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : crezi ca nu imi dai ban
Mozart : rosu dai ma

aIurea : ai ceva impotriva?

[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : ziii ocrezi sau nu
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : ba mdl
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : mi ciuda cand vad ce nepoti is ba
[G]*DEAD*^Pr0t0c0aLa^ : /rank
[G]*DEAD**8ball*_Rosiu : numa de aia
[G]*DEAD*^Pr0t0c0aLa^ : /top15
*8ball*_Rosiu has left the game
Mozart : dai si gata

Mozart : yfara atat vb

(TOTI) Dizzy : 8ball ai 1 min sa dai pozele sau ai ban
(TOTI) Dizzy : 8ball ai 1 min sa dai pozele sau ai ban
ADMIN aIurea: ban 94.52.203.116
Sus In jos
oN!x^oMg

oN!x^oMg

masculin
Numarul mesajelor : 68
Warning :

Puncte : 11802
Data de inscriere : 29/11/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 5:23 am

aici sunt si eu deacord pana nu da pozele ramane cu ban :)

sa deie pozele respective care i s-au facut pe sv si dupacea daca nu are cod i se scoate banul daca are cod ghinionul ei/el.....
Sus In jos
http://dumyal3xutz.hi5.com
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Warning :

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 12:49 pm

Hmmm...nush ce sa zic....da baiatu nu e STEAM on?...daca nu a dat poze nu ramane decat un singur lucru de facut...da poze unban nu da....atunci ascunde ceva...si ala e wall`u :D
Sus In jos
http://www.gajik.net
dalas

dalas

Numarul mesajelor : 9
Varsta : 31
Warning :
NU scoateti banu` Left_bar_bleue10 / 10010 / 100NU scoateti banu` Right_bar_bleue

Puncte : 11440
Data de inscriere : 31/03/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:34 pm

Sa nu i se scoata banu pana cnd nu prezinta pozele .......
Sus In jos
Dizzy

Dizzy

masculin
Numarul mesajelor : 108
Varsta : 29
Warning :
NU scoateti banu` Left_bar_bleue10 / 10010 / 100NU scoateti banu` Right_bar_bleue

Puncte : 11659
Data de inscriere : 02/05/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re:NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:38 pm

si eu cred ca nu trebuie sa i-se scoata banu dar daca el vrea sa mai joace pe server sa faca o cerere de unban si sa posteze si pozele :)
Sus In jos
xNn

xNn

masculin
Numarul mesajelor : 631
Warning :
NU scoateti banu` Left_bar_bleue99 / 10099 / 100NU scoateti banu` Right_bar_bleue

Puncte : 12467
Data de inscriere : 05/01/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 3:55 pm

ma da Rosiu asta ....e deea.r ....si`a schimbat numele aseara....era suspect felul in kre iesea...cum tragea ...ce`i drept ...ban pana nu baga pozele...da dak el /ea e deea.R ar trebui sanctioNat aspru ..[daca si numai dak`]
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=7yCJIcNaL04&a
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12357
Data de inscriere : 20/09/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 6:09 pm

rosiu nu e aceeasi persoana cu deea.R,e prietenu ei deci dak nu da pzoele ramane banu scurt si la obiect;)
Sus In jos
deea_R

deea_R

feminin
Numarul mesajelor : 27
Warning :

Puncte : 11461

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 6:33 pm

Ho maaa .. eu joc cu deea.R .. eram eu la el deaia a aparut deea.R si dupa aceea *8ball*_Rosiu :)) Doamne Ciudosi sunteti .. si aiurea knd tu ii luai unu dupa altu trebuia sa-ti fac poze .. k esti codat :)) ma pe altii kre is codati nu-i vedeti numai pe aia kre joaca cinstit ;) . Ciuda .
Sus In jos
iPLAY

masculin
Numarul mesajelor : 821
Warning :

Puncte : 13199
Data de inscriere : 25/10/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 6:39 pm

deea vrem pozele intzelegi?....POZELE...PO-ZE-LE...P O Z E L E si pe ceilaltzi care joaca codat au plecat...au fost catziva admin care au jucat cu cod si ne-au parasit...sau sloturi...si de codatzi avem noi grija asa cum a avut si ploiesteanu meu de amorezu tau...nu vad unde e ciuda?...dai poze curate e OK a jucat baiatu cinstit Aiurea shi-a facut datoria de admin pana la proba contrarie ramane un C O D A T.
Sus In jos
http://www.gajik.net
deea_R

deea_R

feminin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 7:42 pm

Sa stii k Aiurea nu si-a facut treaba cum trebuie . normal voi tineti cu el :)) .. in fine . nu ma mai intereseaza . dati ban la toata lumea ;) si pana la urma ...
Sus In jos
PIMPIN

PIMPIN

masculin
Numarul mesajelor : 271
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12256
Data de inscriere : 01/03/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 8:04 pm

deci nu are rost sa va certati aiurea e simplu...Deea.R spunei lu rosiu sa posteze pozele ....si cu asta basta nu trebe sa va certati atata ptr un ban sa faceti atata tamtam...!!!
Sus In jos
PhoeniX

PhoeniX

masculin
Numarul mesajelor : 263
Varsta : 26
Warning :

Puncte : 11951
Data de inscriere : 30/04/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 8:09 pm

imi zic si yo parerea (((nu sariti la gatu meu , e doar o parere))) :

admini nau nici o problema cu el da i-au facut poze si el nu le-a dat si admini ce sa creada

P.S:aiurea e unu dintre cei mai buni admini si si-a facut treaba calumea.
Sus In jos
deea_R

deea_R

feminin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 8:34 pm

Din pacate nu le mai are k si-a sters cs-ul de nervi , iar astazi l-a instalat din nou deci nu stiu dak le mai are:( . Imi pare rau .. Dar sincer va spun nu joaca cu nici-un cod :( . Cine ma crede ma crede cine nu asta este ;)
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Warning :

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 9:13 pm

haha ... deci asta chiar nu o mai cred :-J . . . ..las`o deea nu mai baga in ele . . .. eu n`am nik q tn nici cu pretenut`o . . .dar nu ne luati cu vrajeli . . .. deci BANUL RAMANE ! !!
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
deea_R

deea_R

feminin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 11:14 pm

Auzi deci tu tot timpu le stii pe toate .. si nu-s vrajeli nu-s genul de om .. pakt k altii nu pot vedea acest lucru . unii chiar is loviti de viata asta .. stiti ceva nu ma mai intereseaza ... si oricum am vb cu alin .. am mai zis dati ban la toata lumea da pe aia codati nu-i vedeti nu face nimeni nimic .. si la cum a jucat ieri aiurea pot sa zic k avea cod .. no ii usor de zis ;) CINE JOACA BINE ARE COD si BAN DIRECT .. deci asha ramane ;) am tinut minte . ;) Sunteti f destepti si stiti sa luati masuri si in plus vedeti f bine .. oricum dak intra cineva si joaca bine si-l face pe un admin .. da direct poze k ii codat .. dak nu esti in stare sa vezi fara sa faci poze ce admin esti ?? :)) in fine ;) NU MA MAI INTERESEAZA > puteti sa inchideti topicu nu va mai agitati atat ;)
Sus In jos
dAu bINe?

dAu bINe?

masculin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 11:15 pm

deea.R nush ce sa zic...oricum nu am admin de azi de maine ca sa nu`mi dau seama cine e codat sau cine e suspect eu mi`am facut datoria de admin..nu am avut nicio tangenta cu tine sau cu el....dar oara si sters cs pt ca i sa facut niste poze si nu lea dat ? :?: cam aIurea nu crezi ? ...
Sus In jos
deea_R

deea_R

feminin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 11:21 pm

Nu-i deloc aiurea .. auzi iti mai spun deci nu-s genu ala .. tu crezi k dak juca cu cod ma mai bagam ? dak joaca cu cod sa ramana cu ban . dar uite k nu joaca :) . am vazut codati pe server si nimeni nu face nimic . Si pur si simplu si-a dezinstalat cs-ul . n-are nimic de ascyns . nu-i suspect . normal k te enervezi knd pe tine kre joci bine te vede .. dar pe altu :-j zici k nici nu exista . Va rog incetati odata nu mai faceti atat tam-tam , cum faceti tot timpul si va stresati degeaba . chiar nu va inteleg . si ink ceva acest rosiu a fost si in top la ce "coade" avea .. de ce nu a primit ban ? :)) te-ai gasit tu .. l-ai vazut .. are coade .. intelegeti deaia era si in top ;) aduceti-va aminte . deci va rog inchideti subiectul ;) !
Sus In jos
dAu bINe?

dAu bINe?

masculin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeLun Iun 01, 2009 11:49 pm

Mai am o singura intrebate...Nu era mai bine sa dea pozele si nu mai se facea atat tam-tam?...daca suferim de noi asa se intampla...era asa greu sa dea pozele?....sau sa dea id de mess?...nu sunt gay stai relax :))
Sus In jos
xNn

xNn

masculin
Warning :
NU scoateti banu` Left_bar_bleue99 / 10099 / 100NU scoateti banu` Right_bar_bleue

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 7:53 am

deea_R a scris:
ma pe altii kre is codati nu-i vedeti numai pe aia kre joaca cinstit ;) .

deea_R a scris:
CINE JOACA BINE ARE COD si BAN DIRECT

Poi ...mai fetito / femeie ...ce esti u ...daca acest amorezu` tau nu avea "coade" c pnM era aja d greu sa intre ....1-2 min p mess sa ii le dea ? eo cred k aIurea a zis destul de clar ...pozele la id'ul ....cred ca orice jucator care e curat da pozele nu ? Ma mir cum si in cupa aia de 2-2 nu a jucat cu coade ....pOi..tu ce poti sa spui ca sa ii iei apararea ....ca si`a sters csu` ....maine-poimaine o sa spui ca a fost la un prieten al lui sa joace cu coade ....sa vada ji el cum este [aja a facut unu d p stars] . Eu zic ca a jucat codat ....tu zici k nu a jucat ....dar daca nu a jucat de ce a sters csu` ....de ce nu a dat pozele ? BANUL RAMANE !!!
Sus In jos
Just4Fun

Just4Fun

masculin
Numarul mesajelor : 245
Warning :

Puncte : 11889
Data de inscriere : 19/01/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 8:09 am

deci parerea mea este ca aiurea si rosiu asta or gresit
aiurea : pt ce mama lu dumnezeu ai facut poze si nai facut demo....demo ii la u in comp se vede mai clar insa la poze trebe sa te rogi de el sa ti le dea daca nu are ban si u nu sti daca are sau nu u dai ban si gata si te trezesti cu reclamatie ca iai dat ban dejeaba .....
rosiu : el a gresit pt ca a sters cs ..deea.R numa svr oana.malware-site.www exista in romania nu prea cred si un om cu cap nu sterge cs si in plus el trebuia sa dea 3 amarate de poze si nu avea ban ....
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro/
xNn

xNn

masculin
Warning :

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 9:17 am

Just4Fun a scris:
deci parerea mea este ca aiurea si rosiu asta or gresit
aiurea : pt ce mama lu dumnezeu ai facut poze si nai facut demo....demo ii la u in comp se vede mai clar insa la poze trebe sa te rogi de el sa ti le dea daca nu are ban si u nu sti daca are sau nu u dai ban si gata si te trezesti cu reclamatie ca iai dat ban dejeaba .....
rosiu : el a gresit pt ca a sters cs ..deea.R numa svr oana.malware-site.www exista in romania nu prea cred si un om cu cap nu sterge cs si in plus el trebuia sa dea 3 amarate de poze si nu avea ban ....

lOl frate ....da poze ce are? nu vezi cum l'a prins? cred k mai ushor a fost aja dekt sa stea 10 min la spect sa faca un demo ....si deea_r a zis ca sa se scoata intrun fel ..da nu vad cum s`a scos...Si nu cred ca aIurea a greshit ...daca cineva ii se pare suspect ....ii face poze.. da eo nu stiu ce e atata tam-tam si "certuri" [ca , cred ca o sa se duca si la astea] ..n'ai poze ....nu unban ji gata fratilor ....deea fa rost de poze ..nu stiu cum ...altfel nu ai nici o dovada ca el a jucat cinstit ;)
Sus In jos
PhoeniX

PhoeniX

masculin
Numarul mesajelor : 263
Varsta : 26
Warning :

Puncte : 11951
Data de inscriere : 30/04/2009

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 11:06 am

pfffoai cat va contraziceti ziceti de 1 milion de ori acelas lucru .

idea e ca daca dadea pozele curate banu i se scotea dar nu le-a dat nare cum sa dovedeasca ca nare cod si apropo aiurea creca na jucat in viatza lui cu cod am spus si repet "aiurea e unul dintre cei mai buni admini . faceti atata tam tam pt ca na dat pozele si deea nu mai ii lua apararea ca nare cum sa dovedesca ca nu-i codat
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12357
Data de inscriere : 20/09/2008

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitimeMar Iun 02, 2009 11:28 am

hai frate gata,ajunge.deci deea hai sa intelegi noi nu avem nik cu rosiu am tot vazut in nenumarate randuri k zici k oftica k nu stiu ce.aiurea si-a facut doar datoria de admin,a facut ss unui player,acu zi si mie rosiu dak dadea pozele nu era mai simplu.io nu zic nici k are cid nici k nu are.noi pana acu ne-am inteles f bn si sper k si dupa asta sa ne intelegem la fel.da greseala e a lu rosiu k na dat pozele,tu zici k noi suntem invidiosi,dar nu-i asa io stiu k e prietenu tau si ii iei apararea,dar acu zi si tu nu putea sa dea pozele si cu asta basta
oricum nu mai conteaza banu a fost scos,dar rosiule data viitoare knd ti se va mai face poze si nu o sa le mai dai iti zic io k banu nu ti se va ma scoate.deci nu mai are rost so lungim.....

Editat de Mughy: Ca sa nu redeschid subiectul, modific postul lu' micutu ...
Banul ramane ... poate sa fie sau poate sa nu fie codat, chiar nu conteaza ... gestul lui mai mult conteaza ... logic, il aperi ... dar nu se face asa ... poate invata si el cum sta treaba cand cineva ii face poze ... indiferent de cat timp joaca sau de cate ori a fost in top ... deci nu vreau sa-ti zic de cate ori i s-au facut poze la MeTe sau la hard ... si uneori tot nu cred ... si mai fac cateodata, se mai enerveaza ei dar dau pozele ... nu vad de ce rosiu ar trebui sa fie mai cu motz ... BAN PERMANENT ... sper sa nu se sinchiseasca cineva sa-l scoata ...

TOPIC CLOSED
Sus In jos
Continut sponsorizat

NU scoateti banu` Empty
MesajSubiect: Re: NU scoateti banu`   NU scoateti banu` I_icon_minitime

Sus In jos

NU scoateti banu`
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sa nu`l scoateti ...