| daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin | |
|
+11b3b3LinA aLeXuTzU micutu Radu bUzz NoxXxa PIMPIN jEaNN dalas xNn hard 15 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12072 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 4:25 pm | |
| nume Flawless ip 89.137.48.63 ip 89.137.51.91 motiv cod are ip dinamic alin vezi cum faci sa nu dau eu pe clasa mai e si admin demo [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 4:34 pm | |
| nu mere sa ma uit la demo:( imi zice ceva cu corupted si ceva cu protoKol... ((( | |
|
| |
dalas
Numarul mesajelor : 9 Varsta : 31 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11440 Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 4:37 pm | |
| ptr ca nu ai steam | |
|
| |
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 4:41 pm | |
| pf....najpa...eu tot imi mentin parerea k NU are. | |
|
| |
hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12072 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 4:48 pm | |
| abys mai minti mult ca ne suparam pasta il vezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]si pasta nu tot acelasi modele tot e facut la fel si apropo daca va mai bagati odata peste mine tu cu proud va banez si nu o sa va mai scape nici drq | |
|
| |
xNn
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 5:00 pm | |
| - hard a scris:
- abys mai minti mult ca ne suparam
pasta il vezi [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si pasta nu tot acelasi modele tot e facut la fel si apropo daca va mai bagati odata peste mine tu cu proud va banez si nu o sa va mai scape nici drq Vroiam sa zic ceva dar.... sa nu...ne ducem in alta directie dar o sa zic o data ji o data...sa mai vedem ji alte pareriX(X(X( :affraid: :affraid: | |
|
| |
jEaNN
Numarul mesajelor : 483 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12727 Data de inscriere : 08/10/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 5:38 pm | |
| deci ... e aim pe fatza.. xNn erai pe server atunci cand ia dat hard ban si ai vazut si tu cum sarea tinta ( cred ) nush cum tu tot susti ca nu are.. in fine o fi vrut omu sa vada cum e ) ... si apropo .. unii cred k nici nu se uita la demo si vorbesc.. doar ca sa faca posturi .. nu la topicu asta , in general asa .. PS : Mere demo sa vezi chiar dak nu ai steam | |
|
| |
PIMPIN
Numarul mesajelor : 271 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12256 Data de inscriere : 01/03/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 5:42 pm | |
| aim curat ...sincer..abis u mereu te bagi ...aiurea asa..acuma sunt de parere cu hard ..daca stau si ma uit unde se deschide un subiec tu ai 3 4 mesaje vrey sa ajungi in top la mesaje sau ce o simpla parere spune totu..are aim..so parerea mea banu ramane.. | |
|
| |
NoxXxa
Numarul mesajelor : 8 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11708 Data de inscriere : 18/11/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 5:49 pm | |
| M-am uitat si eu la demo, si sunt de acord cu hard....aim clar:) gj | |
|
| |
bUzz
Numarul mesajelor : 133 Varsta : 32 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11975 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 5:57 pm | |
| | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 6:02 pm | |
| G.J HARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD .. P.s Alin ... se vede k te pripesti in a da admine ... }{ Np... e problema ta.. dar ai grija cu dinastia | |
|
| |
micutu
Numarul mesajelor : 474 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12357 Data de inscriere : 20/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 6:06 pm | |
| da gg hard......oricum io nu stiu ce dracu sa mai zic...da asta e nesimtire pe fatza si abys mucles.....uitate mai bn;) | |
|
| |
aLeXuTzU
Numarul mesajelor : 460 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11887 Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 6:16 pm | |
| 1.Itzi faci o Lista cu banatii tai si o vei actualiza folosind edit;) 2.Nu mai amenintza atata:| 3.Topic closed X( | |
|
| |
xNn
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 7:51 pm | |
| scz ca am redeschis topiku..dar ...vreau sa mai zic ceva.. 1:sa zicem ca a avut cod(posibil sau chiar a avut) 2:nush dc sa'si bage coade knd e admin nush 3:PIMPIN nu vreau sa fac posturi ca ma doare undeva de ele..si ce treaba ai u? 4:ce sariti toti aja?n'am vzt demoul si am com fara rost..am greshit si ew... 5:#CLOSED | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12242 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 9:07 pm | |
| alexutzule da ce ai patit frate ?:|.... nu comneteaza ....chiar il sustin p hard in legatura q faza asta ptr k are MARE dreptate .....si nu inchide topicu` k mai is si altii kre isi pot da cu parerea.....deaia a si postat al discutii generale | |
|
| |
hard
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Vin Apr 03, 2009 11:20 pm | |
| xnn ce e cu comnturile alea parca are parca nare da ce drq am mai pus demo ala sa fie asa de frumusete uitativa la demo nu imi spuneti mie parca era odata parca era admin parca nu stu ce ce si daca e admin ce nu poate sa joace cu cod sau care e faza !!! care mai face astfel de comenturi e grav va fi sanctionat pe serv n'am vzt demoul si am com fara rost..am greshit si la chestia asta meriti warn vanezi comenturi alin vezi ca nu e banat are ip dinamic vezi ce masuri ei | |
|
| |
arSsura ;x
Numarul mesajelor : 112 Varsta : 30 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11695 Data de inscriere : 20/12/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 12:59 am | |
| "care mai face astfel de comenturi e grav va fi sanctionat pe serv "? WTF? trezestete omule ..... are aim ....asta e ..sa mai dus unu ..nu cred ca avem nevoie de asa oameni..da ma rog! si HARD mai usor cu amenintarile astea frate zik ce ma taie pe mn capu atata timp cat postu e la discutii generale! eo am admin de 2 luni si... si nu imi permit sa fac asemenea afirmatii si u ai de o zi si te doare la basca da ma rog... | |
|
| |
Mughy
Numarul mesajelor : 454 Varsta : 35 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12270 Data de inscriere : 11/10/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 1:03 am | |
| 1 la mana ... puteai sa faci unpik mai lung demo-ul mai ales cand e vorba de-un admin ... merita osteneala, asa zic eu ... nu zic ca nu s-a observat nimic ... ba din contra ... gj hard 2 la mana ... treaba asta putea sa o faca foarte bine la reclamatii admini sau Reclamatii codati ... nu vad ce rost mai are topicul dupa ce ati spus atatia (in-afar' de xnn) ca Flawless a avut cod ... chiar trebuie sa asteptam toti adminii sa isi dea cu parerea ca vezi doamne daca lipseste parerea lui Jordauo (dau un exemplu) nu putem sa decidem daca a fost sau nu codat? ... faceti atata caz cand treburile sunt clare deja ... scuza-ma dar deja se transforma in "show" toata chestia asta pt. simplul fapt ca xnn nu era de-acord cu chestia ca Flawless avea cod si nu vroia sa perceapa ideea .. dar pana la urma v-a spus omu' ca nu a vazut demo-ul si isi cere scze ca, comenteaza in necunostiinta de cauza ... si-a cerut scze oameni buni, gata, lasa-ti-l in pace ... cand lucrurile au devenit clare, alexutzu a inchis postul, ceva normal mi se pare ... o fi hard miezul din dodoashca, vorba lu' Mircea Badea ... si poate multi dintre voi chiar tineti cu el cand nu e cazul (acum e cazul) ... dar nu asa fratilor ... nu sariti pe altul ca pur si simplu a avut o alta parere fata de cea a lui hard ... incercati sa-i explicati cu frumosul ca nu e cum crede el ... daca n-aveti rabdare sa faceti chestia asta ... nu sariti pe el si mushcati ... spune-ti-va parerea si nul bagati in seama ... sunt unii oameni care chiar dupa ce le explici si le arati anumite lucruri evidente, logice care atesta un anumit fapt, o anumita consecinta ... tot nu inteleg,sau nu vor sa inteleaga ... aia se numesc "batuti in cap" ... vorba lui arssura .. asta e, s-a mai dus unu ... nu-i nimic, vine altul ... dragii mei ... nu trebuie sa va justificati exagerat de mult chiar si daca e vorba de un admin ... e de-ajuns cat ati facut pana acum ... nu uitati ca Alin v-a mai spus ca pana la urma noi decidem ... el ne face pe plac ... daca noi spunem ca Flawless a avut coduri ... nu cred ca ar avea ceva impotriva sa ne sprijine ba din contra ... cineva a inchis postul asta ... se numeste alexutzu ... macar daca tot l-ati redeschis sa mai adaugati ceva ... inchide-ti-l inapoi ... scuza-ti-l va rog pe alexutzu ca-si mai face cateodata si el treaba ... dar mno ... 3 la mana ... hard, sa-ti intre bine in cap ... ban la un admin care are coduri si dovezi sa-ti sustii teoria ... ai voie ... baga bine la cap ... sa nu te puna naiba sa dai ban unui admin ca nu tine cu tn. ca incepe sa te contrazica ... chiar daca ai tu dreptate ... taci si fa 4 la mana ... TOPIC CLOSED ... BY ALEXUTZU | |
|
| |
Just4Fun
Numarul mesajelor : 245 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 11889 Data de inscriere : 19/01/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 8:14 am | |
| aim clar bine ca lai prins aline nu mai da asa repede admin Edit by Mughy: Just4Fun, tu chiar nu intelegi ce inseamna Topic Closed? ... nu-i nimic , daca continuati sa faceti asa trecem si la sanctiuni ... | |
|
| |
xNn
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 8:32 am | |
| Just dak tot mai ai ceva de adaogat inchide si topiku;)...
p.S: hard nu tzi se pare ca tziai loat lumea in cap?sa imi dea mie warn?ptr?ca am com fara rost?soarta...fiecare ma igreseshte!si de cn va fi sanctionat de tn?de knd faci u regulile p aici?dai u ban aja ca vrei u?
p.S2: Am "frecat" topioku asta ...
p.S 3 : #CLOSED o dataX( | |
|
| |
b3b3LinA
Numarul mesajelor : 869 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12242 Data de inscriere : 21/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 10:54 am | |
| bay da nu pricep ce tot aveti cu harD? ..... nu`l mai bagati in seama si ghata ....asta e el mai ingamfat ce poti sa faci ?:.....qm o fost si soso .....e zapacit rau p srv da asta e d treaba ......lasatii in pace si qm a zis si alin : " un om are o pasarik la cap iar altii kte un stol" ......decio fiecare q parerea lui ....hard incearca s alashi amenintarile akas`..... nu mai fa chestii dinastea .....ptr k stie alin ce are d faqt.....si dak nu alin noi ceilalti (helperi moderatori etc )......si ghata k iar deviem d la subiecT | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 1:43 pm | |
| Fratilor io nu stiu ce se intampla aici :O mam uitat de 10 ori , nu o data la demo asta si chiar nu vad aim-ul ala de care ziceti voi , unde sare tinta ? unde da hed si unde scrie ca daca un admin intra cu cod aveti voi dreptul sa luati hotararea sal banati ? Flawless NU are cod si stiu foarte bine la cine dau admin si pe ce baza dau un admin Si Hard e primul si ultimul admin pe care il banezi , iam zis si la smen asta si e valabil si pt restu adminilor , daca nu puteti face diferenta dintre un codat si un player care joaca binishor sau bine mai bine ne lasam de sportul asta Deci miam schimbat radical parerea despre cs si playeri de joaca pe serverul meu cand am vazuit topicul acesta si ce vad io aici este un "inceput de sfarsit" daca am inceput sa vanam admini , credca nu speranta ca daca il sapam pe X admin primim noi cv sau parem mai presus decat restul playerilor Asta e parerea mea si fiecare intelege ce vrea deoarece am vazut ca voi oricum aveti parerile voastre si sunteti foarte ushor de influentat Edit: Si apropo de numele topicului hard asta e ip-ul meu 78.97.21.192 | |
|
| |
b3b3LinA
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Sam Apr 04, 2009 1:54 pm | |
| alin....uite`te chiar la inceputul demo`ului ..... chair duap ce ii da hs la xnn akol in tunel sa vezi qm sare tinta knd da hs la proud ......fi atent la faza aia sa vezi .....si`n rest knd tragea d sarea tare tare tinta eu zic k se juca el din butoane .... k si eu pot face asha .....dar faza q proud e suspecta ......nu bag mana in foc k nu`i codat | |
|
| |
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 1:34 am | |
| nu ii mai stergeti topicul la "zorro" va rog frumos , lasatil sa vedem ce argumente mai apar al 2-lea post lam lasat la gunoi ca ala era varza rau de tot | |
|
| |
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 10:39 am | |
| Banuiesc k`ti place harababura asta de nu lasi topicul la cosul de gunoi ... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin | |
| |
|
| |
| daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin | |
|