hard
Numarul mesajelor : 228 Varsta : 37 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12072 Data de inscriere : 22/11/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 12:12 pm | |
| gata dati topic closed eu am vrut doar sa aud ce zice alin nu sa ajungem sa ne certam pe posturi si alte chesti si nu mai stiu ce daca el a zis ca nu e codat asa ramane Editat de Mughy: hard, ai fost penal rau de tot la postul asta )) ... ce ai dat in retragere cand ai vazut ca ti-a zis-o Alin ... eu unu m-am lasat influentat recunosc ... dar nu degeaba am spus ca ar fi fost mai bine sa-l faca mai lung fiind vorba totusi de un admin ... dar au fost faze care m-au dat pe spate ... si incerc sa nu-i dau totala dreptate la Alin ... eu imi mentin suspiciunea ... dar nu si hotararea de dinainte .... si la faza cu "banarea unui admin codat" ... sunt, nu in total dezacord cu Alin, dar in 90% din cazuri sunt de-acord ... pai daca mie imi vine acum un admin super codat, clarrrr si mai ales de cand e acordarea adminelor pe top ... am sa-l las sa-si faca "treaba", sa strice rankuri, top , orice ... sa faca haos pe server ... pana cand face unul topic, ii face demo s.a.m.d. si pana intra Oana sau tu Aline sa mai vedeti "bla bla etc etc, mda, codat" ... adica ... atata taraboi pt. ceva clar? ... eu unu nu sunt de-acord ... dar doar in cazul asta
... si inca o data hard ... ai fost penal rau de tot :-j | |
|
xNn
Numarul mesajelor : 631 Varsta : 29 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12467 Data de inscriere : 05/01/2009
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 12:32 pm | |
| | |
|
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 5:01 pm | |
| | |
|
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 8:04 pm | |
| | |
|
Alin Fondator
Numarul mesajelor : 1040 Varsta : 44 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 14563 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Dum Apr 05, 2009 11:01 pm | |
| poi daca crezi ca se linistisera treburile te insheli deoarece flawerss a renuntat la nume si o jucat in continuare pe server deoarece nu avea chef sal strige toti codatul dar oricum se pare ca doar numele Flawerss este codat ca de 2 zile nu la mai banat nimeni sau acuzat ca e codat , dar in fine ati sarit pe el fara ai mai lasa un ragas sasi zica si el parerea si sa zica ceva in apararea lui a intrat pe forum si o citit doar ca a vazut ca parerile erau formate deja | |
|
Radu
Numarul mesajelor : 857 Varsta : 34 Warning : Reputatie : 0 Puncte : 12814 Data de inscriere : 19/09/2008
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin Lun Apr 06, 2009 11:04 am | |
| Dar u mai inteles gresit ... Pe mine nu ma intereseaza pe server... eu am vrut sa linistesc lucrurile pe forum ... extraordinar numai putea sa-si spuna el parerea k erau toti impotriva lui..incredibil dar adevarat...povesti de adormit copii | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin | |
| |
|