Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin

In jos 
+11
b3b3LinA
aLeXuTzU
micutu
Radu
bUzz
NoxXxa
PIMPIN
jEaNN
dalas
xNn
hard
15 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
hard

hard

masculin
Numarul mesajelor : 228
Varsta : 37
Warning :
daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12072
Data de inscriere : 22/11/2008

daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 12:12 pm

gata dati topic closed eu am vrut doar sa aud ce zice alin
nu sa ajungem sa ne certam pe posturi si alte chesti si nu mai stiu ce
daca el a zis ca nu e codat asa ramane

Editat de Mughy: hard, ai fost penal rau de tot la postul asta ;))) ... ce ai dat in retragere cand ai vazut ca ti-a zis-o Alin
... eu unu m-am lasat influentat recunosc ... dar nu degeaba am spus ca ar fi fost mai bine sa-l faca mai lung fiind vorba totusi de un admin ... dar au fost faze care m-au dat pe spate :) ... si incerc sa nu-i dau totala dreptate la Alin ... eu imi mentin suspiciunea ... dar nu si hotararea de dinainte .... si la faza cu "banarea unui admin codat" :D ... sunt, nu in total dezacord cu Alin, dar in 90% din cazuri sunt de-acord ... pai daca mie imi vine acum un admin super codat, clarrrr si mai ales de cand e acordarea adminelor pe top ... am sa-l las sa-si faca "treaba", sa strice rankuri, top , orice ... sa faca haos pe server ... pana cand face unul topic, ii face demo s.a.m.d. si pana intra Oana sau tu Aline sa mai vedeti "bla bla etc etc, mda, codat" :) ... adica ... atata taraboi pt. ceva clar? ... eu unu nu sunt de-acord ... dar doar in cazul asta :)

... si inca o data hard ... ai fost penal rau de tot :-j
Sus In jos
xNn

xNn

masculin
Numarul mesajelor : 631
Varsta : 29
Warning :
daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Left_bar_bleue99 / 10099 / 100daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Right_bar_bleue

Puncte : 12467
Data de inscriere : 05/01/2009

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 12:32 pm

Viata asta...

#CloSeD
Sus In jos
https://www.youtube.com/watch?v=7yCJIcNaL04&a
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 Right_bar_bleue

Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 5:01 pm

bAbY a scris:
G.J HARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..

P.s Alin ... se vede k te pripesti in a da admine ... }{ Np... e problema ta.. dar ai grija cu dinastia :*

bAbY a scris:
Banuiesc k`ti place harababura asta de nu lasi topicul la cosul de gunoi ... :)

Nu imi place deloc , dar fiecare are cate cv de spus dar le arunca asa in vant si apoi trimit topicurile la gunoi si ii framanta pe toti "greselile" mele DAR totusi daca nu mai sunt in stare sa iau hotarari bune si sa imi administrez serverul credca ar fii mai bine sa ma retrag ;) sunt destul de matur [cred] incat sami dau seama daca pot face cv sau nu si in caz ca nu pot eu pot sa ma dau la o parte si sa las pe cineva capabil sa faca acel lucru ;)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12814

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 8:04 pm

Alin a scris:
bAbY a scris:
G.J HARDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ..

P.s Alin ... se vede k te pripesti in a da admine ... }{ Np... e problema ta.. dar ai grija cu dinastia :*

bAbY a scris:
Banuiesc k`ti place harababura asta de nu lasi topicul la cosul de gunoi ... :)

Nu imi place deloc , dar fiecare are cate cv de spus dar le arunca asa in vant si apoi trimit topicurile la gunoi si ii framanta pe toti "greselile" mele DAR totusi daca nu mai sunt in stare sa iau hotarari bune si sa imi administrez serverul credca ar fii mai bine sa ma retrag ;) sunt destul de matur [cred] incat sami dau seama daca pot face cv sau nu si in caz ca nu pot eu pot sa ma dau la o parte si sa las pe cineva capabil sa faca acel lucru ;)

Stai linistit k p mn 1 nu ma framanta ce faci u ... dupa cum se vede am zis k e problema ta ... dar mi-am spus punctul de vedere ... fara ati spune k nu esti destul de matur k sa nu iei o hotarare buna ... Dar in cazul asta chiar ai gresit chiar dak nu vrei sa recunosti ai dat admin k tea ajutat ... dar vezi ce se int acuma ...... [Nu te iau la rost sau ceva... dar m-am simtit k mi-ai spus mie chestiile astea]

Si in al 2-lea topic al meu dupa ce am trimis eu la topicul la cosul de gunoi ... am vrut sa linistesc lucrurile ... Dar nush de ce tie nu ti-a convenit ... toata lumea si-a spus punctul de vedere ... mai mult sau mai putin dekt trebuia...
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeDum Apr 05, 2009 11:01 pm

poi daca crezi ca se linistisera treburile te insheli deoarece flawerss a renuntat la nume si o jucat in continuare pe server deoarece nu avea chef sal strige toti codatul ;) dar oricum se pare ca doar numele Flawerss este codat ;) ca de 2 zile nu la mai banat nimeni sau acuzat ca e codat , dar in fine ati sarit pe el fara ai mai lasa un ragas sasi zica si el parerea si sa zica ceva in apararea lui ;) a intrat pe forum si o citit doar ca a vazut ca parerile erau formate deja
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12814

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Apr 06, 2009 11:04 am

Dar u mai inteles gresit ... Pe mine nu ma intereseaza pe server... eu am vrut sa linistesc lucrurile pe forum ;) ... extraordinar numai putea sa-si spuna el parerea k erau toti impotriva lui..incredibil dar adevarat...povesti de adormit copii
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin   daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

daca ii scoate cineva banu il banez personal pa acel admin
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» Ma ajuta cineva
» se pare ca mi-a dat cineva ban
» NU scoateti banu`
» Daca Se Poate?...Multzumesc
» Raspundeti daca stiti

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum