Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Varsta : 37
Warning :
maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Left_bar_bleue10 / 10010 / 100maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12769
Data de inscriere : 02/01/2009

maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Empty
MesajSubiect: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 7:03 am

- Lapusneanu s-a tinut de cuvant cand a zis ''De ma voi scula, pre multi am sa popesc si eu!'' dovada ca azi cel mai intilnit nume este Popescu.

- Zoe si Tipatescu se iubeau pe la spate.

- Ion Creanga s-a nascut intre anii 1887-1889.

- Imparatul avea o gradina si in fund un mar.

- Creierul este un organ oarecum indispensabil capului.

- Este bine sa mai si citesti, decat sa tai frunza la caini degeaba.

- Cristofel Columb a plecat in America unde s-a insurat cu o bastinoasa.

- In cunoscuta balada Miorita, sunt descrise cateva intamplari in care sunt implicate doi criminali, o oaie turnatoare, si un cioban ce socheaza prin prostia lui.

- Toma Alimos era viteaz pt. ca cu o mana conducea calul, cu o mana isi tinea matele si cu o mana se batea cu Manea..

- Inima este impartita in doua atricule si doua testicule.

- Capitala SUA este Casa Alba.

- Moromete plecase in excursie sa vanda cerealele.

- Femeile ramaneau acasa in loc de barbati.

- Antarctica este un continent alb din cauza zapezilor care nu se mai topesc odata.

- Eminescu este trist pentru ca nu a reusit sa faca nimic in viata lui.

- Viata albinelor e primejduita mereu de insecte ca: tantarul, viespea, soarecele si ursii care se urca in fagi unde sunt albinele stranse in colonii si depun miere.

- In padurile Amazoniei traieste o jungla fioroasa.

- In nuvela La vulturi de Gala Galaction, sunt descrise aventurile unei alpiniste curajoase fugarite de turci, si copii ei.

- Dintre cele cinci scrisori trimise de Eminescu, prima este considerata a treia. In Scrisoarea a treia se desfasoara batalia de la Rovinari.

- Poemul Miorita circula pe baza orala, adica nu a fost scrisa, din motive tehnice.

- Animalele salbatice traiesc in padurea zoologica.

- Datorita faptului ca Lapusneanu chinuia pe boieri taindu-le nasul, urechile, mainile, etc, el le-a devenit antipatic acestora.

- Harap Alb era femeie se imbraca in alb si semana cu Mihaela Radulescu.

- La batranete imparatul naste un fecior.

- Latina clasica este o limba moarta, care nu se poate vorbi decat in scris.

- Vitoria , pe langa calitatea de mama avea si pe cea de tata, calitate care este mult mai dificil de indeplinit.

- Podul de la Drobeta Turnu-Severin, a fost construit de Apollodor din Damasc, al carui picior se mai vede si astazi.

- Rascoala de la Bobalna a inceput pe un deal si s-a terminat in 1438.

- Sahara se afla asezata pe un nisip uscat, lipsa apei avand in zona o prezenta statornica
Sus In jos
PhoeniX

PhoeniX

masculin
Numarul mesajelor : 263
Varsta : 26
Warning :
maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Left_bar_bleue0 / 1000 / 100maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Right_bar_bleue

Puncte : 11953
Data de inscriere : 30/04/2009

MesajSubiect: Re: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 8:49 am

lol! ce tare ii lol!
Sus In jos
PIMPIN

PIMPIN

masculin
Numarul mesajelor : 271
Varsta : 34
Warning :
maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Left_bar_bleue0 / 1000 / 100maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P Right_bar_bleue

Puncte : 12258
Data de inscriere : 01/03/2009

MesajSubiect: Re: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 8:52 am

am sa tin cont de asta Ady am sa scriu ce trebuie:)))))))))))))))
Sus In jos
Sh00t_2_W1n

Sh00t_2_W1n

masculin
Numarul mesajelor : 428
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12483
Data de inscriere : 30/11/2008

MesajSubiect: Re: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 11:20 am

lol! lol! foarte tari:)))) unde le`ai gasit?

Edit:apropo bafta la bac tuturor! cheers
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitimeDum Iun 21, 2009 6:02 pm

TaRi . . . .Le sTIaM oriqm dar sunt tari :-X .. . .Bafta la ajtia q bacu :*:*
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P   maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P I_icon_minitime

Sus In jos

maine incepe bacul...iata ce NU trebuie sa scrieti:P
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Si iata ca so mai dus un an si iarasi sarbatori :X
» Cam cat de copil trebuie sa fii sa faci asa?
» HLTV Models astea va trebuie mai mult ca sigur~;)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Bancuri, Glume Si Alte Chesti Amuzante !!-
Mergi direct la: