Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

dak vrea Radu....

In jos 
+11
deeux
oN!x^oMg
micutu
Alin
dEZIBL
y0o <3
pOKKe
Radu
DeEa
Sh00t_2_W1n
Ady_fcs
15 participanți
Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
AutorMesaj
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Varsta : 37
Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 12769
Data de inscriere : 02/01/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 9:44 pm

ce post sa fac?doar spun ce stie toata lumea
zic de la inceput ca nu dau nume,dar se stiu ei si ii stiu toti
sunt unii care s-au trezit cu admin si si-au luat-o in cap
dau ban la unu care injura fara sa-i dea gag intai
da ei injura de mama focului
se apuca sa injure playerii numa k i-au luat 1 data(in cele mai multe cazuri din noroc,nu k ar fi mai buni)
dak un admin mai mic sau mai nou comenteaza la Domniile Lor il injura k dreq
deci....ce sa se intample,Aline,ce sa se intample,Radule?cam asta
si nu cred ca se stie de asta,numai k nu se iau masuri...
asta e....voi stiti ce e de facut,eu numai am spus ce altii n-au curaj sa spuna....
dar sa nu ne miram de ce pleaca lumea....e si normal...
cel putin eu....intru ca sa ma simt bine,ca sa ma relaxez....nu ca sa vad cum se injura care cum apuca
unde mai e placerea,unde mai e fun-ul?
io inca nu m-am certat cu nimeni,nu stiu cum am reusit,cred ca-s exceptia care confirma regula...si sper sa raman asa
da dak nu se iau masuri,tare mi-e ca o sa ramanem 2-3 pe sv sa jucam:(
Sus In jos
Sh00t_2_W1n

Sh00t_2_W1n

masculin
Numarul mesajelor : 428
Varsta : 29
Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue0 / 1000 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

Puncte : 12483
Data de inscriere : 30/11/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 9:58 pm

mda asa e....nu zic ca eu sunt usa de biserica mai injur si eu cand ma enervez ,dar nu m`am certat niciodata cu cineva sau sa il injur in ultimu` hal...dar mai sunt si unii playeri care intra si daca le spui ca sunt codati sau le atragi atentia cu ceva incep sa injure adminii de mama si chestii deastea...si nu cred ca ii convine cuiva sa fie injurat asa de cineva pe care nici nu il cunoaste si care intra pe sv si se da mare zorro :D

EDIT by Ady_fcs: nu cred k ai inteles la ce m-am referit....e vb de adminii care injura ca asa li se scoala,nu ca te enervezi pe codati sau pe playerii care comenteaza,ma refer la playerii corecti care nu merita sa fie injurati ca au dat un cap din nimereala si dupa ce li se umple frigideru mai iau si ban din ambitie fara poza sau demo:P
Sus In jos
DeEa

DeEa

feminin
Numarul mesajelor : 38
Varsta : 36
Warning :

Puncte : 11544
Data de inscriere : 03/04/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: :)   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 10:37 pm

Situatia nu e noua si cred ca e cunoscuta de multi dintre noi.De injurat injuram toti,acum depinde pana unde ajungem si cat de mult unii intrec masura.Inteleg ca daca Alin a considerat sa schimbe adminele a avut incredere in aceia insa din partea lor nu stiu daca a primit un lucru bun.Majoritatea n-au habar sa faca o poza sau sa dea un restart.Restart poze fac tot cei vechi,tot aia care erau pe server.Ce sa fac?sa intru pe server si sa-mi zica unu ca (BAT20CAVOI! : URAMTORUL CARE ASPA Y DUPA MINE ARE BAN 30 nu MA INTERESEASZA CAI ADMIN!) ?asta?ca vrea el sa tinem un moment de reculegere ptr Michael J.?sau pe altu ca il doare capu si il deranjeaza ca nu e bagat in seama si scoate imunitatea sa-mi dea kick motivand ca asa?Nu mai e cum era serveru asta a inceput lumea sa fie rea..Cred ca am incercat sa ma integrez in grupu vostru,nu stiu daca am reusit mai mult sau mai putin.Insa cand unui om ii dai un deget iar el iti ia toata mana si tu ii oferi un respect colegial si el sa fie de-a dreptu nesimtit e penibil si cred ca nu e un gest placut.Daca nu ma suportati spuneti;) nu ma bag aiurea in seama.Dar cred ca Buna/Re/Salut tine de respect de cei 7 ani de acasa...nu ca trebuie sa placi neaparat persoana respectiva

Bafta Alin cu serveru stiu ca incerci dar...incearca sa-i mai educi pe unii dintre ei.
Sus In jos
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12816
Data de inscriere : 19/09/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 10:47 pm

Mda... ma leg de ultima fraza a lu DeEa ... nu crek e de datoria lu Alin sa educe admini de pe server... asha au fost crescuti...asha raman :) ...si Ady... eu ti-am cerut sa-mi explici in leg cu ce sa intamplat cu pokke... nu in general ... k ai zis k sti ...
Sus In jos
Sh00t_2_W1n

Sh00t_2_W1n

masculin
Numarul mesajelor : 428
Warning :

Puncte : 12483
Data de inscriere : 30/11/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 10:57 pm

deci cam asa ceva se intampla pe server:

dak vrea Radu.... Mdae

fara suparare nu vreau sa ma cert cu nimeni dar totusi trebuie loate masuri
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue10 / 10010 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 11:02 pm

mai are rost sa mai comentez?
a zis pokke pe scurt,eu pe larg....si shoot a pus si poza ca sa fie complet....
si eu zic sa se ia masuri,da nu impotriva unui admin,ci cam la toti care isi fac de cap si sufera de admin
nu prea se fac plangeri de frica,eu nu am nimik cu nimeni,da dak s-ar sti k se iau masuri s-ar umple forumu de reclamatii
Sus In jos
pOKKe

pOKKe

masculin
Numarul mesajelor : 178
Warning :

Puncte : 12011
Data de inscriere : 22/09/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 11:03 pm

cristu ala ii unu dintre ei, un copil prost crescut care vine cu miloaga si dupa ce primeste ce si-a dorit incepe sa se manifeste

Isi manifesta atmosfera din familie pe server
Sus In jos
y0o <3

y0o <3

masculin
Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 11769
Data de inscriere : 06/03/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 11:15 pm

u fat`o putin imi pasa daca ma bagi u pe mn sau nu in seama k d aia nu mai pot eo :D , esty ULTIMA persoana dp srv asta de care mi`ar pasa , nu esty mama sa iti dau tye explicatyy pt ceea ce fac , asa k veziti d teraba si masoara`ty cuvintele ty`am si explicat p srv dc ty`am dat kick da vad k si u stai kam prost ku memoria sau faci p proasta (vezi sa nu ramai asa) sau vrei sa pari altcineva ;)
si intri u dupaia k vezi dmne cine esty u si incepi sa injuri k asa iti vine tye ,nush daca te reprezinta cv din postu ala da mno...bft
EDIT : am auzit k ea ajuta srv k tine redirecte , as vrea sa vad si eo 1 dovada , recenta nu aia din 1 ,ms
Sus In jos
dEZIBL

dEZIBL

masculin
Numarul mesajelor : 659
Varsta : 32
Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue2 / 1002 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

Puncte : 12549
Data de inscriere : 14/12/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeMier Sept 02, 2009 11:40 pm

Nu zic nimic ca daca ZIC pana la zisu zisurilor vreo 2 pagini A4;)
Sus In jos
http://www.sk-gaming.com/member/dEZIBL
Radu

masculin
Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:42 am

Christu ptr mn e un capitol incheiat... e persoana kre m-a faqut sa`mi para rau k i-am dat pro ;) ... vb lu pokke... ! ! !
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 1:12 am

da Radu.....da lista e lunga...si Christu e pe undeva pe la coada...nu e capu rautatilor
deci,el e ceva minor...sunt si mai si....

aaa...si am uitat ceva....
in ultima sapt mi s-a intamplat de 3 ori ca nu-i da gag lu ala,nu-i da ban lu ala ca il cunosc
pai ce sa fac eu?dak il cunosti si joaca codat sau injura ce sa fac?
aici chiar ar fi bun un raspuns ca sunt derutat....
Sus In jos
Radu

masculin
Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 1:48 am

Ady_fcs a scris:
da Radu.....da lista e lunga...si Christu e pe undeva pe la coada...nu e capu rautatilor
deci,el e ceva minor...sunt si mai si....

aaa...si am uitat ceva....
in ultima sapt mi s-a intamplat de 3 ori ca nu-i da gag lu ala,nu-i da ban lu ala ca il cunosc
pai ce sa fac eu?dak il cunosti si joaca codat sau injura ce sa fac?
aici chiar ar fi bun un raspuns ca sunt derutat....

Nu ma intere cat e de lunga...sau scurta... eu m-am referit doar la el...deoarece nu ma asteptam sa faq asha ...pentru k inainte sa primeasca admin sau slot ce a primit... era mai cu simt ....
Park eu ti-am zis odata sa nu`i dai gag la cutare... k nu injura... probabil a injurat at...nu zic k nu ... dar in general nu face asta
SI de ban ... nush nik... nu cred k ti-a zis cineva sa nu`i dai ban la cutare k e preten cu el...si knd colo ala avea wall , aim , chestii....
Sus In jos
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14565

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 6:51 am

Am citit tot ce ati scris ;) asta o zic ca sa nu credeti ca nu citesc topicurile dar cu completari o sa revin spre sfarsit ca asta e doar inceputul :)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Ady_fcs

Ady_fcs

Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 9:22 am

Radu nu tin minte sa-mi fi zis nimik sa nu dau
IPLAY mi-a zis sa nu dau kick seara k nu mai are cine sa intre si asta am inteles,nu la asta ma refer
ma refer k mi s-a zis sa nu dau gag sau ban k il cun si e cuminte si nu mai face
imi pare rau k n-am salvat conversatiile sa le pun aici,asta e....
dak e cineva care imi spune ca n-am dreptate in ce am scris asta e,imi cer scuze si inchid topicu
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12359
Data de inscriere : 20/09/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 9:57 am

wow...deci christu asta era baiat de treaba inainte...mno uii la el cum vb,asa sunt toti knd se vad cu sacii in carutza gata fac ce vor ei:-j.....
Sus In jos
DeEa

DeEa

feminin
Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 10:19 am

y0o <3 a scris:
u fat`o putin imi pasa daca ma bagi u pe mn sau nu in seama k d aia nu mai pot eo :D , esty ULTIMA persoana dp srv asta de care mi`ar pasa , nu esty mama sa iti dau tye explicatyy pt ceea ce fac , asa k veziti d teraba si masoara`ty cuvintele ty`am si explicat p srv dc ty`am dat kick da vad k si u stai kam prost ku memoria sau faci p proasta (vezi sa nu ramai asa) sau vrei sa pari altcineva ;)
si intri u dupaia k vezi dmne cine esty u si incepi sa injuri k asa iti vine tye ,nush daca te reprezinta cv din postu ala da mno...bft
EDIT : am auzit k ea ajuta srv k tine redirecte , as vrea sa vad si eo 1 dovada , recenta nu aia din 1 ,ms

Mai `fat frumos` nu ti-a cerut nimeni explicatii.Iar explicatia pe care tu ai dat-o a fost asa,sunt destui martori care erau on asa ca nu reusesti tu sa dai la intors.Nu iti pasa de mine e ok nici nu vreau asta.Insa n-ai respect ptr cei mai mari ca tine si nu e prima data cand tu ai reactia asta,nu numai la mine.In ceea ce priveste prostia,cred ca la tine este la rank mare,eu una am stiut sa-mi recunosc vina si sa-mi cer scuze dar tu continui cu ceea ce ai invat la tine in familie.Daca omu iti vb frumos tu il iei ca taci in pula mea?Pai asta-i limbaj copil?
hai sa pun si eu un log de ieri ca sa vada lumea cum te comporti tu ,cum jignesti si cum reactionezi daca ti se da gag.

Un Nimic : taci in MM !
ADMIN DeEA: gag Un Nimic ( 5. min)
de|utza : un nimic?

s3Nd ;x killed DeEA with ak47
*MORT*arsSuRa ;x : :)
Un Nimic dropped
Un Nimic has left the game
Un Nimic connected
Acest server foloseste Special Addons
Pentru mai multe detalii vizitati [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
(1)Player dropped
Un Nimic is joining the Counter-Terrorist force
Pomfy killed herghe with ak47
*VIU*de|utza : eo ies
*DEAD* DeEA : la la la la la la
*DEAD* Un Nimic : ce mm te bagi u iara ?

neamtzu killed self with worldspawn
*DEAD* arsSuRa ;x : ce aveti wa?

*DEAD* ^^GA^^.[]SounD[]. : schimbati va rog harta

*DEAD* herghe : nu

*DEAD* Un Nimic : veziti in plm d treaba k dupaia iar te duci si te plangi la iplay
*DEAD* Un Nimic : k ai prtimit ban

*DEAD* robi : meri ma

*DEAD* arsSuRa ;x : /admins

*DEAD* DeEA : Un nimic vorbeste frumos

*DEAD* Un Nimic : ce plm te bagi

DeEA : pai vb frumos

Un Nimic : ce am zis

arsSuRa ;x killed herghe with m4a1
arsSuRa ;x killed eko with m4a1
*** s3Nd ;x killed robi with a headshot from ak47 ***
Un Nimic : robot
Un Nimic : si mm
DeEA : ti-am dat ptr ce ai zis nu k ti-am dat de placere

Limbaj de mahala!
Sus In jos
oN!x^oMg

oN!x^oMg

masculin
Numarul mesajelor : 68
Warning :

Puncte : 11804
Data de inscriere : 29/11/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 10:20 am

Deci chiar ma mir.....

Ce e drept am intrat ieri pe servar si totusi nu aveau uni un limbaj decent!Si multi admini sunt care dau ban pt limbaj din cate stiu eu se da gag dar infine nu is eu in masura sa spun asta....
Dar totusi ar trebui sa incercati toti sa aveti un limbaj mai adecvat acuma nu zic sa nu il aveti dar sa incercati sa va controlati putin.....daca va vine sa injurati nu folositi tastele "Y" si "U" :lol: :lol: :lol: faceti voi ceva pacolo in fata la pc sa va calmati :D sa nu facem comunitatea de ras datorita limbajului nostru!

Scuze ca mam bagat si eu paci lol!
Sus In jos
http://dumyal3xutz.hi5.com
DeEa

DeEa

feminin
Warning :

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: :)   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 10:34 am

Sper sa se ia masuri.Nu trebuie aly sa-ti pese ca nu te bag sau te bag.Aici e vb ca toti ne aflam pe acelasi server,si macar ptr chestia aia trebuie sa ai bunu simt.Nu ti-a cerut nimeni altceva in plus.Daca nu poti spune copilas ca nu esti capabil sa ai o relatie colegiala ( nu de amicitie ca n-am nevoie).Eu cand intru pe server,ii salut pe toti ca ma cunosc sau nu ma cunosc.Iar daca ma doare pe mine capu sau in alta parte nu obisnuiesc sa le stric seara altora.Te-as ruga sa pastrezi totusi un limbaj mai elevat daca esti capabil si nu unul de om fustrat.
Sus In jos
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue60 / 10060 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

Puncte : 11456
Data de inscriere : 11/06/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 10:57 am

frt..:| serios...eo vroiam sa va spun cv...nush cumse tzin redirecturile alea..da` o sa incerc..faza e k astia tzin redirecturi o zi si au admin..si vine si face arfe pe srv..am jukt pt admin 6 luni de zile...si mai e umpic si fac un an de cand snt pe srv..nu cred k e buna asta cu redirecturile ..parerea mea..nush akm la ce folosesc..da` tre sa si cunosti un player..inainte sa`i dai admin...nici eo nu prea m`am certat..da` serios akm..cand am intrat pe srv akm aproape 1 an..deci sincer..SINCER sa va spun...eram totzi k o familie..toate erau sooper ok..ne simtzeam bine..jukm cs..akm totu` park s`a schimbat...juma` din adminii kre erau numai intra..si totu` se duce draq..:( din ce cauza?vreau sa fie k inainte..

Alin : heloo oameni buni trezitiva !!!!!!!!!!!!!! de care admini vb voi aici ? ce admini de 1 zii 2 pe server ? voi nu cunoasteti admini?credca cel mai nou admin este dyrti_dinu si el nici macar nu tine redirecturi ;) Si stati linistiti ca nu am facut chestia cu redirecturile sa dau admin la totii kinderi ;) daca erati atenti la ce am scris io vedeati ca io ma bucuram sa tina redirecturi admini cei aveam si in mare parte sa intamplat lucru asta si nu am dat nici macar un admin la cineva special pt redirecte :P
Sus In jos
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Warning :
dak vrea Radu.... Left_bar_bleue60 / 10060 / 100dak vrea Radu.... Right_bar_bleue

Puncte : 11456
Data de inscriere : 11/06/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 10:58 am

si vin srry..:)) am scris rpd;;)
EdIT bY b3b3 : +10 % WaRn pTR dUbLU pOsT . . .AVeTI gRIJA nU e PRiMa OaRa KND FAcI asTA . . . DeAIA ExIsTA EDiT ! SA MODIFiCI pOSTU` !
Sus In jos
y0o <3

y0o <3

masculin
Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Warning :

Puncte : 11769
Data de inscriere : 06/03/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 11:18 am

poi kum tu ii zik la ala k ii robot incepe si ma injura si imi dai numa mie gag poi ce ii asta , daca tot dai dai la toty ,vorbeau altyy mai urat k mn pe srv si nu o primit nimeni nimic ,erau destui p srv care pot sa confirme asta .
Cum nu mi`ai cerut explicatyy , atunci dc m`ai intrebat dc :-j ty`am zis k asa si incepi k asta ii motiv si k mai vedem noi ,ty`am zis sa iti masori cuvintele si imi zici k daca ma simt (zi k nu asa o fost si te cred) dupaia ty`am zis sa taci (am bagat si plm p akolo ) si incepi u si injuri ca vezi dmne ty`am zis "taci in plm"
Ce masuri sa se ia ??? Daca la dizzy cn i`o scos banu rau o facut (zise alin) ,tye cn ty l`o scos dc nu o facut rau ??
Sus In jos
oN!x^oMg

oN!x^oMg

masculin
Numarul mesajelor : 68
Warning :

Puncte : 11804
Data de inscriere : 29/11/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:01 pm

cum ziceam......multi vorbesc urat :| da nu credeam ca si el lol!
[img][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][/img]

a mai injurat si el da nu la'm bagat in seama:-j
Sus In jos
http://dumyal3xutz.hi5.com
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Warning :

Puncte : 12244
Data de inscriere : 21/09/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:53 pm

DmNE . . . Mi`aS FI dOrIt Sa FI GREsIt SErVERu` :| . . DmNE cE e AICi :O . . .SI dEeA . . .qM aI zIs u k toti playerii iau admin` . .k tin o zi redirect ji ghata . . . stai lin k alin ii cunoaste ji stie la cn da admin .. . insa pakt k nu le jtie celelalte fetze` ;;-) . . . dar uite aja iti dai seama cn e capabil ji cn nu` . . .ji n0i ( aici ma refer la t0ti inclusiv eu` ) dak am lasa putin 0rg0liul la 0 parte p0ate ar fi altfel cred eu` .. ..ar trebui sa mai lasam d la n0i . . . ji cel mai imp0rtant d aqm cn face aja . . .k ji aly smen` ji multi altii` . . . sa ramana fara admin . .. .ptr cateva zile .. . .sau p 0 peri0ada nelimitata .. . ..insa astea sunt d0ar parerile mele` . .. alin iplay..... v0i decideti` . .. . ji d aqm 0 sa `ncerc sa`mi fac timp ji ptr cS` . . . Dak nu in aceste saptamani .. .knd v`a incepe sc0ala sigur 0 sa ma vedeti p srv ` . . .
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Jordauo

Jordauo

masculin
Numarul mesajelor : 220
Warning :

Puncte : 11946
Data de inscriere : 20/09/2008

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:55 pm

chestia este ca mno ii scotii imunitatea si ii dai ban, dar multii adminii au ceeasi functie eu as propune sa se mai inventeze anumite functii, grade ... nu stiu nu poate sa fie cineva care joaca de 4-5 luni good fata de mine care am vreo 2 ani parerea mea... si atunci cand intra un admin mai mare in grad el trebuie sa ia masuri daca ceilanti se injura asa ficare face ce il taie capul !
eu zic sa se mai taie din accese la uni.

si inca ceva daca se poate sa se puna adminilu pe nick sau nu stiu ca asa fiecare intra cu ce nick i se scola ... sau macar sa anunte pe forum ca sia schimbat nick-ul

Ultima editare efectuata de catre Jordauo in Joi Sept 03, 2009 1:00 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
HaiSaDesenaM

HaiSaDesenaM

masculin
Numarul mesajelor : 247
Warning :

Puncte : 11995
Data de inscriere : 04/02/2009

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:59 pm

sa stiti eo am scos banul lui Dizzy si....imi pare rau :( nu stiam ce a facut
ma-si fi bagat si eo in discutia asta cu cateva argumente...dar nu am chef de ciarta :)
cat despre acest topic dati odata [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] pana nu se ajunge la lucruri mai grave ;)

Ultima editare efectuata de catre !!EmOtIcOn!! in Joi Sept 03, 2009 1:07 pm, editata de 2 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

dak vrea Radu.... Empty
MesajSubiect: Re: dak vrea Radu....   dak vrea Radu.... I_icon_minitime

Sus In jos

dak vrea Radu....
Sus 
Pagina 1 din 2Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» as vrea sa fac eu un sv :D
» Nu vrea raw sa fiu dar...