Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

alin pui si u o noua regula te rog?:))

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 29
Warning :
alin pui si u o noua regula te rog?:)) Left_bar_bleue60 / 10060 / 100alin pui si u o noua regula te rog?:)) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11454
Data de inscriere : 11/06/2009

alin pui si u o noua regula te rog?:)) Empty
MesajSubiect: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 11:13 am

frt deci..ma enerveaza chestia asta cu awp`urile..:| cand e awp...playerii joaca cu arma..si tre sa le dai kick si slay..le zici de o gramda de ori..da` ei tot cu arma joaca...si cand e arma..ei iau awp..:| daca au ajuns si pe snow sa joace cu awp..:| chiar asa de boot sa fii frt..
Sus In jos
y0o <3

y0o <3

masculin
Numarul mesajelor : 87
Varsta : 31
Warning :
alin pui si u o noua regula te rog?:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin pui si u o noua regula te rog?:)) Right_bar_bleue

Puncte : 11767
Data de inscriere : 06/03/2009

MesajSubiect: Re: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 11:31 am

dai restrict la awp ;))
Sus In jos
deeux

deeux

Numarul mesajelor : 120
Varsta : 29
Warning :
alin pui si u o noua regula te rog?:)) Left_bar_bleue60 / 10060 / 100alin pui si u o noua regula te rog?:)) Right_bar_bleue

Puncte : 11454
Data de inscriere : 11/06/2009

MesajSubiect: Re: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 11:48 am

k dupa aia sa`mi sara totzi in cap..:-j
Sus In jos
Jordauo

Jordauo

masculin
Numarul mesajelor : 220
Varsta : 36
Warning :
alin pui si u o noua regula te rog?:)) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100alin pui si u o noua regula te rog?:)) Right_bar_bleue

Puncte : 11944
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 12:50 pm

cum sa joace pe snow cu awp? ca nici nu este. poi pe byca se stie ca fara are in res free cu mici excepti pe care le impun adminiii impreuna cu playerii....poi daca nu asculta dale ban 5-10 min ;)
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Varsta : 37
Warning :
alin pui si u o noua regula te rog?:)) Left_bar_bleue10 / 10010 / 100alin pui si u o noua regula te rog?:)) Right_bar_bleue

Puncte : 12767
Data de inscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Re: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitimeJoi Sept 03, 2009 1:11 pm

deiu....degeaba te chinui....
acum cu redirecturile intra si rusi,si bulgari,si cine stie ce natii
si nu toti stiu engleza
ce sa le explici lor?
la romani,da,le mai explici
da lor?
nu se pot face reguli din astea
se poate da doar restrict,da stii numele armelor alea?:P
nu se poate face regula,teoretic....doar asa sa se puna restrict de catre un admin
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: alin pui si u o noua regula te rog?:))   alin pui si u o noua regula te rog?:)) I_icon_minitime

Sus In jos

alin pui si u o noua regula te rog?:))
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Regula noua a Forumului Oana.malware-site.www
» mel noua a lu puya :))
» o noua serie...
» Tehnologie noua de la Gygabite ;)
» Selectii Muzica De Club Noua

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum