Denumire job: Cu doar 6RON cistigi o gramada de bani lucrind acasa
Denumire firma : Garantat100%
Domeniu: Altele
Studii:
Descriere post: INVESTITIE 6RON;PROFIT-NELIMITAT! CASTIGA 1000-1500 IN 3SAPTAMANI SAU POATE CHIAR MAI MULT!!!CITESTE CU ATENTIE TOT MESAJUL!!!CUM SA FACI BANI MULTI REPEDE,USOR SI MAI ALES LEGALSINGURUL CARE FUNCTIONEAZA CU ADEVARAT!!!NU ESTE NICI O GLUMA,DEPINDE DOAR DE TINE DACA VREI SA CITESTI PAGINA SAU NU,EU NU POT SPUNE DECAT CA 10 MIN DE CITIT ITI VA SCHIMBA VIATA SI PORTOFELUL!!!CITESTE CU MARE ATENTIE TOTUL SI PANA LA SFARSIT!!!...In urma cu ceva timp navigam aiurea pe Internet(probabil ca si tine cum faci acum)cand am descoperit un articol asemanator cu acesta.Imediat m-am gandit ca chestia asta trebuie sa fie o inselatorieANDquot.Dar curios fiind am continuat sa citesc.Articolul spunea ca trebuie sa trimiti cate un leu la fiecare din cele 6 adrese mentionate in articol dupa care sa modifici lista adreselor in asa fel incat cea de a 6-a sa fie adresa ta si sa publici acelasi articol pe minim 200 de forumuri sau site-uri pe internet.Dupa ce am analizat chestiunea,si dupa ce am discutat cu cativa prieteni,m-am hotarat sa incerc.La urma urmei nu aveam de pierdut decat 6 lei si 6 timbre!!!Cum este si normal,la inceput eram putin sceptic in privinta aspectului legal asa ca m-am interesat la PTTR si mi-au confirmat ca intr-adevar este LEGAL!!!DECI AM FACUT INVESTITIA DE 6 RON si SURPRIZA!!!Intr-un interval de 7 zile am inceput sa primesc bani in cutia postala.Eram uluit si mi-am spus ca probabil se va opri in curand,dar banii au continuat sa vina.In prima sapt am primit 37lei iar la sfarsitul celei de-a 2-a saptamani aveam deja 109 lei.In a 3-a saptamana stransesem deja aproape 1200lei.In mod cert a meritat sa cheltui 6 ron si 6 timbre(am cheltuit mult mai mult la loto si la pariuri si fara nici un rezultat!!!)Sa va spun cum functioneaza:salvati textul in calculatorul dumneavoastra ca sa il aveti la indemana apoi iei 6 coli de hartie si scrii pe fiecare din ele\\\\\\\'ANDquot M-AM ADAUGAT LA LISTA TA ANDquot\\\\\\\',astfel incat cel ce primeste plicul sa te adauge la listele pe care urmeaza sa le posteze pe internet si asa adresa ta va aparea pe sute si sute de site-uri sau forumuri,apoi impaturesti fiecare coala(cat sa intre in plic).Acum iei 6 bancnote de 1leu si pui CATE UNA IN FIECARE DIN CELE 6 COLI(ca sa nu se vada si sa nu se fure)apoi pui fiecare coala in cate un plic si inchizi plicurile.Ar trebui sa ai acum 6 plicuri sigilate cu numele si adresa ta pe ele (la expeditor pt a ajunge incontinuare pe forumuri),fiecare dintre ele continand o coala de hartie si o bancnota de 1leu.Acum trimiti plicurile la urmatoarele adrese:::1)STOIAN DORINA,STR.VULTURULUI NR.3,LOC CONSTANTA,JUD.CONSTANTA,COD 900255,:::2)CRISTEA ROXANA-DOMNICA,STR. POMILOR NR.5,LOC BRAILA,JUD.BRAILA,:::3)HURJUI LORENA STR.IULIAN ANTONESCU,BL.T16,SC.B,AP.36,LOC.PIATRA-NEAMT,JUD.NEAMT,:::4)NEAGU BOGDAN,STR.DUDULUI,BL.508,SC.B,AP.18,LOC.GIURGIU,JUD.GIURGIU,COD 080527.:::5)SIMON ECATERINA,STR:MALINULUI,BL:69,AP:11,OCNA MURES,JUD:ALBA,COD:515700:::,6)SELAGEA DORINA AURORA,STR. DECEBAL,NR1,BL.K,AP.27,LOC.PETRILA,JUD.HUNEDOARA: Inainte sa publici articolul pe internet,,tai din lista de mai sus nr.1 si muti celelalte adrese cu o pozitie mai sus(6 devine5,5 devine 4,etc)astfel nr 6 devine liber unde va aparea adresa ta si numele tau.Trebuie foarte clar sa intelegi ca daca te vei pune in alta pozitie decat cea de a 6-a,vei primi cu mult mai putini bani,pt ca factorul de multiplicare se diminueaza.Pentru a intari increderea in joc,trebuie sa nu TRISEZI SI SA TRIMITI PLICURILE(astfel vei avea o sansa mai mare de primit bani)DACA NU,TE VEI EXCLUDE SINGUR DIN CIRCUIT!!! NU UITA ACUM SA TRIMITI ACEST ARTICOL CU CELE 6 ADRESE(A6-A find a ta)LA CAT MAI MULTE SITE-URI SAU FORUMURI pt ca cu cat publici mai multe cu atat sansele tale de a primi bani vor spori.V a dati seama ca in fiecare zi mii de oameni intra pe internet si citesc aceste articole ASA CUM CITESTI TU ACUM?Asa ca iti poti permite sa cheltui 6ron sa vezi daca merge cu adevarat .Unii au spus ANDquot,dar daca lumea se satura si nu mai trimite nici un plic?Ce sanse sunt sa se intample asta cand in fiecare zi se alatura 20-50.000 de noi useri dintre care foarte multi citesc astfel de articole si sunt dispusi sa incerce?JUCATI CINSTIT SI CORECT SI ADRSA TA VA AJUNGE PE MII DE FORUMURI,ASTFEL VEI PRIMII O GRAMADA DE PLICURI.DACA JOCI CORECT SI TRIMITI PLICURILE LA ADRESELE MENTIONATE MAI SUS,ADRESA TA VA APAREA PE MULT MAI MULTE SITE-URI SI VEI PRIMI CU MUUUULT MAI MULTI BANI.BAFTA!!! P.S.:foarte important:o sa intalnesti oameni care nu sunt de acord cu asta si care nu au curaj sa incerce sa faca bani inteligent.Acestia,se multumesc doar sa injure(mai mult nu pot).Trebuie doar sa-i ignori asa cum fac eu,JOACA SI O SA VEZI CUM PLICURILE INCEP SA SOSEASCA!!! MULTA BAFTA!!! SI VA GARANTEZ CA VETI CASTIGA DESTUI BANI INCAT SA VA REALIZATI VISURILE!!!
Cerinte post: incredere si seriozitate
Salariu oferit : depinde de voi
Alte bonusuri: depinde de voi
Calificari: -
Calitati: -
E-mail: fantasyro@freemail.hu
Telefon: 0742521677
Data: 02.03.2009