Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

admini de 2 lei bex si thug

In jos 
+13
OwGod
dEZIBL
DyAb0|Yk
iPLAY
Radu
Most Evil
beX
micutu
deeux
osama
Alin
simplu
Jordauo
17 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
AutorMesaj
Most Evil

Most Evil

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :
admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11891
Data de inscriere : 21/09/2008

admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: admini de 2 lei bex si thug   admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Ian 11, 2010 10:23 am

osama a scris:
nu cred ca ai luat ban vreodata pentru asa ceva:)

kick e posibil sa fi luat...dar ban nu!!

se pot verifica logurile...eu bag mana in foc pentru acest lucru:)

fa un ss cand primesti ban pentru asemenea motive:) :^O

baga u mana in foc ca tio carbonizezi...si eu nu mint nici 1 data ma pinokio...dak ti se pare greu de crezut inseamna ca esty ca majoritatea oamenilor
Sus In jos
Ady_fcs

Ady_fcs

Numarul mesajelor : 480
Varsta : 37
Warning :
admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Left_bar_bleue10 / 10010 / 100admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Right_bar_bleue

Puncte : 12767
Data de inscriere : 02/01/2009

MesajSubiect: Re: admini de 2 lei bex si thug   admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Ian 11, 2010 11:19 am

ma bag si eu k nu puteam sa ma abtin
in primu rand nu va luati de OwGod k el face ceea ce e normal....dak ati fi voi nu ati avea pretentii de la Alin sa va ia apararea?asa isi ia si el apararea la adminii lui
adevarul este ca pt 2-3 admini mai saracuti de creieri nu e nevoie sa injurati toti adminii,poate sunt si competenti unii din ei...
Jordy...sunt de acord k nu ai fost tratat corect si ar trebui sanctionati pt asta....da de ce nu ai facut plangere pe forumu lor?la cati playeri de pe oana intra acolo sunt sigur k ai fi avut sustinere si stii fff bine k si tu ai prefera sa ti se faca plangere tie aici k admin si nu pe alt sv...
si acum....megane...incearca sa-ti masori limbajul chiar dak in unele lucruri ai dreptate totusi puteai sa gasesti alte cuvinte...nu te mai exprima asa violent...
Sus In jos
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :
admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Left_bar_bleue0 / 1000 / 100admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 Right_bar_bleue

Puncte : 12357
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: admini de 2 lei bex si thug   admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 I_icon_minitimeLun Ian 11, 2010 2:18 pm

cred ca sa ajuns prea departe aici de la un simplu gag,dezibil usor cu limbaju ca owgood nu e de varsta ta,deci io nu va inteleg oameni buni ce atata tam-tam pt o chestie minora care se putea rezolva mult mai usor,nu cred ca isi mai are rostu acest topic...#closed
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: admini de 2 lei bex si thug   admini de 2 lei bex si thug - Pagina 2 I_icon_minitime

Sus In jos

admini de 2 lei bex si thug
Sus 
Pagina 2 din 2Mergi la pagina : Înapoi  1, 2
 Subiecte similare
-
» pt admini.....
» pentru admini
» Pt Toti admini si:D
» Va rog anuntzatzi admini
» Pentru Totzi Admini...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum