Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

poftim invatzatura de la oneill(malaxor)

In jos 
4 participanți
AutorMesaj
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :
poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 11829
Data de inscriere : 20/09/2008

poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Empty
MesajSubiect: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeLun Dec 08, 2008 9:50 pm

am intrat de pe oana2 pe oana1 sai zic k pe oana2 knd il prind are ban 300 de minute k aa dat retry dupa GAG k injurase si uitati ce mia rasp:|

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sus In jos
http://www.gajik.net
aLeXuTzU

aLeXuTzU

Numarul mesajelor : 460
Varsta : 30
Warning :
poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Left_bar_bleue0 / 1000 / 100poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Right_bar_bleue

Puncte : 11887
Data de inscriere : 12/10/2008

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeMar Dec 09, 2008 8:00 am

nu e frumos c ai zis malaxor sa vedem replica ta acum X(...

ediT :gj pustiu
Sus In jos
SeGaTe (Andrei)

masculin
Numarul mesajelor : 500
Varsta : 37
Warning :
poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Right_bar_bleue

Puncte : 11800

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeMar Dec 09, 2008 10:07 am

Exact cum ziceai si u......... De oana2 nu de Oana1 ;)

1.Deci ce pot sa spun e Oana2 nu 1.
2.Admini nush nu le au cua dminatu sau ce... Nu inteleg

--Tot strigam dupa ala bah codati, el neah nare ce sa ma asculte ( numa asa de ciuda sau ce ) tot spuneam, am primit gag, imis chimbam numele sa-i atrag atentia, cred ac vreo 10 runde la rand tot gag etc......... in fine mia ajuns sa urlu ca nebunu dupa nebuni =))) si am dat retry = se vede in poza.

Mam saturat sa ma rog dupa unii si alti sa isi faca treaba.

Si tinere r3pLaY ce vrei sa demo. cu topicu asta?
Asta e Oana2 ca eu nu vad?

Ps. Aline era mai bine cum ziceai u admini numa pe un server sa nu aiba si pe alaltu ;) ctred ca ar fi cazu sa pui in aplicare, pt ca dupa cum vezi nu mere :(
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeMar Dec 09, 2008 7:02 pm

ToCmAi uH vB ?:)....aBTzIne`Te....sI KtEoDaTa DaK Ii uN pLaYeR mAi BuN...sI ALtI 2 3 pLaYeRi sPun K aLa aRe cOd....uH (maLa) rPd daI bAn...faRa pOze/Fara dEmo....sI nIcI maKr Nu sTaI p eL...sI vI sI tE pLaNgi k WaI a FosT gResEaLa Mea :-SS...aLiN IarTa`Ma...nU lE fAcI fAtZa LA cOdaTi FA`Ti ceReRe pTr rETraGeRea AdmInuLuI ;)....PaNa aQm aM ToT tAqT....daR VaD K uNii iNceP sA cOMeNtEze....daR LAs` k`I FaIn ;)...pOaTe aShA pUneM cAPaT PtR ToTdeAuNa cERtURiLoR :)
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
SeGaTe (Andrei)

masculin
Numarul mesajelor : 500
Varsta : 37
Warning :
poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100poftim invatzatura de la oneill(malaxor) Right_bar_bleue

Puncte : 11800

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeMar Dec 09, 2008 7:11 pm

Am dat ban asa rapid, pai stau spectator si dupaia daca vad ca pe awp_bycastor sta in spatele zidului si trage prin el da hs dupa hs ce vrei sai mai fac si pzoe? :affraid:
Sus In jos
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitimeMar Dec 09, 2008 7:15 pm

nU de aia e vorba...k akol ash fi facut si eu la fel sincer ;)....dar dak 3 4 5 playeri spun k unu are cod tu ii dai ban fara sa fi sigur k e codat....si eu mai dau ban fara ss si demo...la aia kre sthiu k n`o sa faca cerere....ptr k is codati si nu`i tzine ;)....dar uh ?...dai ban k asha zice x y si z ?:)
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: poftim invatzatura de la oneill(malaxor)   poftim invatzatura de la oneill(malaxor) I_icon_minitime

Sus In jos

poftim invatzatura de la oneill(malaxor)
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru Malaxor si aviz amatorilor

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: