Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

AcasaUltimele imaginiÎnregistrareConectareNE-AM MUTAT CU TOTU PE WWW.STARCS.RO COMMUNITY

Pentru Malaxor si aviz amatorilor

In jos 
+6
micutu
.
Roshu
Radu
Jordauo
Alin
10 participanți
AutorMesaj
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :
Pentru Malaxor si aviz amatorilor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pentru Malaxor si aviz amatorilor Right_bar_bleue

Reputatie : 0
Puncte : 14563
Data de inscriere : 19/09/2008

Pentru Malaxor si aviz amatorilor Empty
MesajSubiect: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 12:02 am

Vazand cererea lui S3at miam adus aminte de o reclamatie si zic cai mai bine sa atrag atentia din timp ca mai apoi sa nu mi se atraga mie atentia ca am cv cu cineva sau tin partea la cineva ;) Deci"

Malaxor si restul amatorilor nu mai scoateti banul la cei care nu iati banat voi deoarece nu sunteti in cunostinta de cauza si puteti face o mare gresala ;)

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

Mai multe nu am de zis doar comfirmativa ;)

Nu sanctionez pe nimeni acuma :D este doar un avertisment scris ;) daca credeti ca trebe santionat cineva postati la reclamatii admin ;) dar sa fie ceva serios va rog ;)

Ultima editare efectuata de catre Alin in Mar Oct 28, 2008 1:55 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Jordauo

Jordauo

masculin
Numarul mesajelor : 220
Varsta : 36
Warning :
Pentru Malaxor si aviz amatorilor Left_bar_bleue0 / 1000 / 100Pentru Malaxor si aviz amatorilor Right_bar_bleue

Puncte : 11944
Data de inscriere : 20/09/2008

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 10:30 am

Asta mi se pare corect, odata ce ai dat ban la cineva tot u sa il scoti sau alin dar nu sa se bage altcineva peste u.
Sus In jos
Radu

masculin
Numarul mesajelor : 857
Varsta : 34
Warning :

Puncte : 12814

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 11:10 am

Daca aI Dat Ban La Cineva Nu`l Mai Scoti Si Gata...Mai Ales K Acel Player a Fost COnsiderat COdat !!
Sus In jos
Roshu

Roshu

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :

Puncte : 11973

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 1:07 pm

ma parca era vba k un ban poate sa`l scoata numa adminu` kre l`a dat....da mai bn numa alin sa scoata banu` pt k odata ce ai dat un ban ma gandesc k nu`l dai degeaba...;)
Sus In jos
http://rosurhadoo.hi5.com
.

.

masculin
Numarul mesajelor : 152
Warning :

Puncte : 11845

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 1:29 pm

corect ;)
Sus In jos
http://mariusno1.hi5.com
micutu

micutu

Numarul mesajelor : 474
Warning :

Puncte : 12357

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Sept 25, 2008 2:12 pm

ai drepatate aici....da esti prea bun si daia nu iei masuri k dak era altu papapa adminu
Sus In jos
SeGaTe (Andrei)

masculin
Numarul mesajelor : 500
Varsta : 37
Warning :
Pentru Malaxor si aviz amatorilor Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Pentru Malaxor si aviz amatorilor Right_bar_bleue

Puncte : 11800

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeJoi Oct 02, 2008 2:02 pm

Mda, asai, sry :D
Sus In jos
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11829

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeDum Oct 05, 2008 1:43 am

eu trebuie sai dau unban k eu iam dat ban..da unban nici in vise nui dau:)..sa fie clara treaba....si malaxor numai tine cu ell...k tii degeaba:P....eu nul mai scot....doar alin dak doreste poate atat..
Sus In jos
http://www.gajik.net
b3b3LinA

b3b3LinA

feminin
Numarul mesajelor : 869
Varsta : 29
Warning :

Puncte : 12242
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeDum Oct 05, 2008 11:57 am

mda....aseara a intrat din nou p srv si i`a dat radu ban...nush cn bunik ii tot scoate banu` X(~X(....dar nu`i bai k tot se afla si vb`a lu oana/alin iar se lasa cu sanctiuni ;)
Sus In jos
http://yoteiutzza.hi5.com
FLLUX aka mNmL

FLLUX aka mNmL

masculin
Numarul mesajelor : 593
Varsta : 32
Warning :

Puncte : 11829

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeDum Oct 05, 2008 12:28 pm

cum zice bebelina...da eu am vb aseara cu oana si ma intrebat cn i la scos si eu iam zis k nu il scot in viatza mea:))....deci eu banuiesc pe cineva...da nu zic
Sus In jos
http://www.gajik.net
CiuPa

CiuPa

masculin
Numarul mesajelor : 21
Warning :

Puncte : 11818
Data de inscriere : 21/09/2008

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeLun Oct 13, 2008 12:08 am

dupa parerea mea de neprofesionist..banul se scoate doar atunci cand respectivul jucator a fost banat pt un alt motiv decat coduri...daca e vorba de coduri...ban definitiv...si injectie letala...parerea mea...
Sus In jos
Roshu

Roshu

masculin
Numarul mesajelor : 157
Warning :

Puncte : 11973

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeLun Oct 13, 2008 4:39 pm

buna parerea asta a lu` CIU:)) app....dai o bere k te sustin ce dreq:)
)
Sus In jos
http://rosurhadoo.hi5.com
Alin
Fondator
Alin

masculin
Numarul mesajelor : 1040
Varsta : 44
Warning :

Puncte : 14563

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitimeMar Oct 14, 2008 12:58 am

closed :)
Sus In jos
https://pub-master.forumgratuit.ro
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Pentru Malaxor si aviz amatorilor   Pentru Malaxor si aviz amatorilor I_icon_minitime

Sus In jos

Pentru Malaxor si aviz amatorilor
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru Baietzii Noi
» Aviz noobilor
» poftim invatzatura de la oneill(malaxor)
» 10 droguri pe care nu ai voie sa le iei cand conduci masina aviz celor care au carnet :D
» pentru admini

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
 :: Funny Stuf si Discuti Generale :: Discutii Generale-
Mergi direct la: